Είναι και το ότι όταν μια μπάντα βγάζει δισκάρες… Μετά κάποια στιγμή τελειώνει η έμπνευση/ ή αν θέλεις δεν είναι και στον ίδιο βαθμό. Πραγματικά δεν ξέρω τι να περιμένω… Το τραγουδάκι συμπαθητικό μεν, όντως φέρνει projector εποχές και θα το ζήλευαν πολλοί, αλλά νομίζω πως υπάρχουν και καλύτερα…
Προσωπική άποψη έτσι… Μην παρεξηγηθώ… όπως λέει και ο φίλος paoktsis…
“ακομα περιμενω το τραγουδι που θα με στειλει”
γιατί καλώς ή κακώς δεν μιλάμε για μια συνηθισμένη μπάντα και περιμένω/-ουμε μόνο κάτι (πολύ) πάνω από το μέσο όρο…
Εγώ πάντως μιας και παρακολουθώ στενά τους Summoning και τους Saturnus (που έβγαλαν δισκάρες μετά από 7 και 6½ χρόνια σιωπής αντίστοιχα, και μόνο από αυτή την άποψη τους αναφέρω), θεωρώ ότι ένα μεγάλο διαλειμματάκι ίσως να τους έκανε περισσότερο καλό παρά κακό.
Προφανώς και πρέπει να περιμένω το δίσκο να τον ακούσω σαν ολότητα, αλλά δε νομίζω πως είναι δίσκος που θα ταράξει τα νερά.
Aυτο θα εκανε καλο στις περισσοτερες μπαντες μετα απο τοσα χρονια συνεχομενης παρουσιας.Οι συγκεκριμενοι γραφου/ηχογραφουν και περιοδευουν πολλα χρονια σερι.
Ας βγάλουν το Construct, ας κάνουν ένα παγκόσμιο tour, να πάμε σε hiatus για κάνα 2-3 χρόνια και να επιστρέψουν ντούροι για Damage Done Vol.2, όνειρα κάνω :lol:
Βασικά, δεν πιστεύω στη μεταμέλεια. Είναι αντιπαραγωγικό να μετανιώνεις για πράγματα. Προτιμώ να ζω με τις επιλογές μου και να μαθαίνω απ’ αυτές. Έτσι, δεν κοιτάω στο παρελθόν λέγοντας ότι θα μπορούσα να είχα κάνει αυτό ή το άλλο. Φυσικά και θα μπορούσα να είχα κάνει κάποια πράγματα πιο καλά, αλλά ήταν το καλύτερο που μπορούσα να κάνω τότε.
Μετά από μια ακρόαση είμαι ενθουσιασμένος αλλά ταυτόχρονα μπερδεμένος.
Ξεχωρίζω Apathetic, The Silence In Between, Endtime Hearts προς το παρόν, εξαιρούνται τα πρώτα 3 κομμάτια που ήδη γνωρίζουμε