silence in between,apathetic και endtime hearts ειναι ενα επιπεδο πανω απτα υπολοιπα πιστευω…καλο δισκακι,αλλα επειδη ειναι DT πιστευω θα μπορουσαν πολυ καλυτερα…θα τον ακουσω και αλλες φορες αμεσα αυτο ειναι σιγουρο
κλάιν μάιν δυστυχως…ενα δυο κομματακια μου φανηκαν κααααπως συμπαθητικα και το υπολοιπο πολυ βαρετο.
Χαιρομαι που σε καποιους αρεσει τουλαχιστον…
Ακούγεται συμπαθητικό αλλά ως εκεί.
Συμφωνώ, τουλάχιστον είναι καλύτερο απ’ το προηγούμενο imho.
ΜΠήκε η playlist στο repeat ! κατα το βραδάκι θα γράψω τι άποψη μου Αντε,κ το περιμενα τοσο καιρο!!!βέβαια δυστυχως δν ειναι 320 to release
Καλός είναι ο ήχος, απλά τα κομμάτια έχουν ένα θέμα με το fading.
Ίσως το αγαπημένο μου κομμάτι του άλμπουμ, The Silence In Between.
Εντάξει…
ΓΑΜΑΕΙ!!!
:band:
τους αγαπω απλα…!!!
αλμπουμαρα…!!!
state of trust,the science of noise,uniformity,endtime hearts κομματαρες μεγαλες!!
εκπληκτικη δουλεια σε ντραμς και φωνητικα…!
Στα 99MB πλέον.
ωπ ληκαρε?γαμω, μεσα στο σ/κ θα πεσει καψιμο.
Παρεμπιπτόντως, το νέο release έχει και τα 2 US bonus tracks.
Μετά το Projector έγινε πολύ κλισέ η κατάσταση, ελπίζω το καινούργιο να δείξει κάτι καλό.
Να πω την αλήθεια δεν το περιμενα τόσο καλό.
The Silence In Between και ,endtime hearts κομματαρες.
Και το Uniformity υπερκομματάρα βγαλμένη απο το Projector που είναι και ο αγαπημένος μου δισκος τους.
^^ό,τι είπε.
δε νομίζω ότι κάποιος περίμενε να βγάλουν τόσο καλό δίσκο, εδώ εγώ που είμαι βλαμμένος φανμπόης και ένα μούδιασμα μετά το we are the void και τα πρώτα τραγούδια που βγήκαν το είχα.
τι να λέμε τώρα, από το silence in between και μετά σε αρπάζουν απ’το λαιμό και σου ρίχνουν τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη. το none becoming στο τέλος μου θύμισε λίγο την παγωμένη ατμόσφαιρα του arkhangelsk.
παλεύω από το μεσημέρι να κατεβάσω το καινούριο αρχείο που λήκαρε με τα 2 μπόνους κομμάτια και το live cd, και πέφτει η σύνδεση κάθε φορά λίγο μετά το 90%, κάποιος μου κάνει πλάκα.
Στέλνεις ένα λινκ για τα bonus tracks και το live dvd pls;
+1000000000000000000000000000000000000000000
λιωσιμοοοο
το αλμπουμ ειναι πολυ καλοοοο!!!
θεουληδες!!
Το αγόρασε κανείς?
’Η όλοι download?
Μην ακουω μαλακιες για το We Are the Void, το Construct ισα ισα το φτανει. Πολυ καλη φετινη δουλεια, φανμπους και εγω χρονια τωρα :!: