Dark Tranquillity - Construct

Ποιο φτάνει ποιο ίσα-ίσα; :-s

Δισκάρα.

Καλύτερο από το We Are the Void, όχι όμως κι από το Fiction.

Δεν αγγίζει μεγαλεία του παρελθόντος, αν και νομίζω ότι δύσκολα το λέμε πια για τον οποιονδήποτε έχει χρόνια στην πιάτσα.

Συμφωνώ με τον από πάνω… Πολύ ανώτερο το Construct από το We Are The Void, αν και το We Are The Void είχε τις στιγμές του δεν συγκρίνεται με το Construct.
Δισκάρα.

Λες να στηρίξεις τη μουσική βιομηχανία…
Λες οτι αγαπάς τους DT και θα αγοράσεις το νέο cd… Να μην το κατεβάσεις…
Η τιμή της limited έκδοσης? 24e σε γνωστό δισκοπωλείο…
Δηλαδή οκ… πως να στηρίξεις μετά?? Οι εταιρείες δεν βάζουν μυαλό…

Αγόρασέ το από κανένα Amazon αδελφέ 11? βγαίνει χωρίς τα μεταφορικά.

Για τα δισκοπωλεία τα έχουμε πει.
Οι τιμές τους είναι απαγορευτικές για νέες κυκλοφορίες.
17-18 και άνω όλα, καλά για limited εκδόσεις χάνεις σχεδόν ένα μεροκάματο.

11? βγαίνει το limited από Αμαζόνιο;

Oi 2 εκδόσεις είναι οι εξής;

Η [COLOR=“Blue”]πρώτη[/COLOR] και η[COLOR=“Red”] δεύτερη[/COLOR]

Δεν ξέρω ποια είναι η Limited.

11 συν 2 ευρώ περίπου τα μεταφορικά.

STATE OF TRUUUUUUUUUUUUUUUUUST ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!
:respect:

^^ νιώστης :roll:

μεγάλη νίλα με το State of trust ρε, άνετα πιστεύω στα καλύτερα κομμάτια των τελευταίων δίσκων, μαζί με Iridium, Am I 1?, Terminus, Inside the particle storm

επίσης τα credits έχουν ενδιαφέρον (χωρίς τα 2 πρώτα, δεν τα βρήκα):

Uniformity (Jivarp/Brandstrom/Sundin)
The Silence in Between (Jivarp/Henriksson/Brandstrom)
Apathetic (Sundin)
What Only You Know (Brandstrom)
Endtime Hearts (Sundin)
State of Trust (Brandstrom)
Weight of the End (Jivarp/Brandstrom/Sundin)
None Becoming (Brandstrom)

Πάντως και εγώ πιστεύω ότι είναι από καλύτερα τραγούδια τους των τελευταίων ετών και το καλύτερο του δίσκου!!! Άσε που έπαθα πλάκα βλέποντας ότι το έγραψε ο Brandstrom.
Το άλλο που παρατήρησα είναι οτι και σ αυτόν τον δίσκο ο Henriksson δεν συνέθεσε πολύ, όπως και στο We are the Void. Ανέκαθεν ήταν ο βασικός συνθέτης και απορώ γιατί στους 2 τελευταίους δεν γράφει. Υποθέτω ότι δεν κολλάνε οι ιδέες του.

Καλά μιλάμε το μισό άλμπουμ το έγραψε ο Brandstrom…:!:

απντέητ με τα δύο πρώτα + μπόνους:

For Broken Words (Jivarp / Brändström)
The Science of Noise (Stanne / Brändström / Jivarp / Sundin / Henriksson)
Uniformity (Jivarp / Brändström / Sundin)
The Silence in Between (Jivarp / Henriksson / Brändström)
Apathetic (Sundin)
What Only You Know (Brändström)
Endtime Hearts (Sundin)
State of Trust (Brändström)
Weight of the End (Jivarp / Brändström / Sundin)
None Becoming (Brändström)

Immemorial (Jivarp / Brändström / Sundin)
Photon Dreams (Sundin / Brändström)

όντως Brandstrom δύναμη, μόνο στα δύο του Sundin δεν εμπλέκεται (που κατά σύμπτωση είναι και τα δύο πιο χέβυ του δίσκου ε)

γενικά πάντως αυτός ο συνθετικός πλουραλισμός από δίσκο σε δίσκο πάντα μ’ άρεσε στους dt, μου φαίνεται πολύ υγιές σε μια μπάντα.

και ο Henriksson μπορεί να έχει γράψει το 60-70% της μουσικής στα Damage Done & Character, αλλά -κακά τα ψέματα- στο We Are The Void δεν λες ότι έγραψε και κομματάρες… αντίθετα ο Sundin, που κάποτε ήταν κι αυτός βασικός, ξαφνικά στο Haven δεν γράφει τίποτα, αλλά από κει και πέρα συμβάλλει σταθερά με 1-2 γαμάτα κομμάτια σε κάθε δίσκο.

https://soundcloud.com/decibelmagazine/dark-tranquillity-sorrows

Ακυκλοφόρητο τραγούδι!!! Περίεργο πάντως…:-k

Το ακούω σταθερά το τελευταίο διάστημα και με έχει κερδίσει. Δεν νομίζω πως συγκρίνεται με projector αν και έχει στοιχεία από εκείνο το άλμπουμ. Αν έπρεπε να το βάλω δίπλα σε κάποιο από τα προηγούμενα τους μάλλον με το damage done θα πήγαινε. Μεγάλη ποικιλία ρυθμών κανένα κομμάτι δεν γίνεται βαρετό. Επίσης τρομερές ερμηνείες από Stanne. Δύσκολα θα μείνει έξω από τα καλύτερα της χρονιάς.

συμφωνω με τον πεθαμενο απο πανω απολυτα…τις τελευταιες μερες εχω χρονο και το ακουω συνεχεια το αλμπουμ ολοκληρο και με εχει κερδισει 100%…Εκπληκτικη ατμοσφαιρα δουλεμενα κομματια ωραιες ιδεες γενικα ολα αυτα που αγαπαμε στους dark Tranquillity…
o stanne εχει απο τις καλυτερες φωνες και το φωναζει για ακομα μια φορα…
το uniformity παει στα καλυτερα κομματια της χρονιας οπως και το αλμπουμ…
Eιναι εκπληκτικο οτι καθε φορα καταφερνει να σε ενθουσιαζει αυτη η μπαντα με διαφορετικο καθε φορα τροπο…

γιατί όποτε το ακούω/διαβάζω αυτό δεν περιμένω αυτά που περίμενα? :-k

δε μπορω να σου απαντησω στο ερωτημα σου…
αυτο που θελω να πω παντως ειναι οτι ολα τα αλμπουμ εχουν τον δικο τους ξεχωριστο χαρακτηρα…αν εξαιρεσουμε ισως το we are the void ολα τα αλμπουμ σαν συνολο ειναι αρκετα εως πολυ διαφορετικα ανα μεταξυ τους και αυτο ειναι κατι φοβερο μετα απο τοσα χρονια…

Και δυστυχώς δεν έχει Ελλάδα η ευρωπαϊκή περιοδεία του Construct…
ΞΕΝΕΡΑ!

Αυτό… ήμουν σχεδόν σίγουρος ότι θα ερχόντουσαν φέτος, κρίμα.

"The currently confirmed dates (more to be announced) for the upcoming EUROPEAN CONSTRUCT tour have been added to our “Tour dates” widget above. In case there isn’t a specified ticket link for the show you’re interested in, a quick Google search should work. Some of the venues haven’t started selling tickets yet, but they should be online a.s.a.p.

Stay tuned for more exciting info about our live plans for this fall."

Ίσως έχουμε ελπίδες ακόμα.