Dark Tranquillity vs In Flames

Τι ψηφιζετε?
Η δικια μου ψηφος παει στους Dark Tranquillity (φωναρα o Stanne,εκπληκτικες μελωδιες,εθεσαν τα θεμελια για την αναπτυξη του σουηδικου death),χωρις να υποτιμαω βεβαια τους Ιn Flames

και οι 2 τα σπάνε… οι Dark Tranquillity είναι η αδυναμία μου…
δίσκοι σαν το “The Gallery” δε βγαίνουν κάθε μέρα, χώρια που είχαν τα ούμπαλα να αποστασιοποιηθούν αρκέτα νωρίς απο τη σκηνή που αναδείχθηκαν (βλ.Projector,Haven)…respect.

Αν και δεν τρελαίνομαι και για τις 2 μπάντες, ξεχωρίζω τους Dark Tranquillity.

IN FLAMES!!!ειναι θεοι με ολη τη σημασια της λε3ης!!τα σπανε και τα ισοπεδωνουν ολα!IN FLAMES WE TRUST!!
και oi dark tranquillity ειναι γαματοι δεν λεω,αλλα οι in flames με αγγιζουν πολυ περισσοτερο.

Φίλε ηρέμησε! Καλύτερα σβήσε καποιο σημείο του πόστ σου…

οκ σορρυ

Τι να λέμε τώρα είναι σαν να συγκρίνουμε Beatles με Rolling Stones.
Και οι 2 τρομερές μπαντές με εκπληκτικά τραγούδια και σταθερότητα μέχρι τώρα αλλά για μένα οι In Flames είναι ένα βήμα παραπέρα.

+1

In flames we trust the band of free and the home of the brave

Και οι 2 είναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ μπάντες…Και μετά από πολύ σκέψη, τελικά για τη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, θα προτιμήσω In Flames.(Ίσως είναι η πίκρα από το φιάσκο-festival… :roll: )

Και οι δύο τα σπάνε βασικά, αλλά ψηφίζω In Flames μόνο και μόνο για το Jester Race.
Απίστευτη δισκάρα.

Dark Tranquillity
apla giati mou fenontai pio ousiodis oi sinthesis tous…

Ψηφιζω Dark Tranquillity. Αν και μου αρεσουν και οι 2 μπαντες προτιμω τους dt γιατι τους ξερω καλυτερα σαν μπαντα και γιατι απλα μου αρεσουν λιγο παραπανω απο τους In Flames οι οποιοι ειναι και αυτοι πολυ γαματη μπαντα. Eτσι φιλε Ironboy??

An k pleon dn asxoloumai m t souhdiko metal pisteuw pws borw n exw 1 arketa kalh gnwmh gia auth th skhnh ka8ws tn parakolou8ousa xronia k idiaitera fanatika!!!pantws,dn ginetai n mn 3exwrisw ts in flames!!einai t agaphmeno m group allwste…oi stixoi ts m exoun aggi3ei pl…

Την παρακολουθούσες χρόνια και ιδιαίτερα φανατικά και ξεχωρησες τους… In Flames :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

οι in flames ασελγουν

Την παρακολουθούσες χρόνια και ιδιαίτερα φανατικά και ξεχωρησες τους… In Flames :!: :?: :!: :?: :!: :?: :!: 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O

Xαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα![/quote]
re,eisai teleiws akuros!!!t katalavaineis???apo tn stigmh p t topic dn sunaptei m t mousika s gousta ase ushxous ts allous n ekfrasoun tn gnwmh ts!!ante sto dialo pia!!!

Συνέχισε έτσι και θα πας κάπου αλλού εσύ…

Δεν καταλαβαίνω γιατί τσαντίστηκες… Δεν πήγα να στην πω γιατί σου αρέσουν οι In Flames. Απλά ακούστηκε οξύμωρο αυτό που έγραψες:

auth th skhnh ka8ws tn parakolou8ousa xronia k idiaitera fanatika!!!

pantws,dn ginetai n mn 3exwrisw ts in flames

Καμία σχέση με γούστα όπως βλέπεις. :smiley:

Επειδή και εγώ είμαι σουηδόφιλος και κάτι άκυροι στο site που ακούνε κάτι μυστήριους με κοροϊδεύουν, ας πω και εγώ συνοπτικά την γνώμη μου :

in flames : σαφέστατα πιο εμπορικό και μεγαλύτερο όνομα από τους dt. Μέχρι το clayman οι δίσκοι τους ήταν ο ένας καλύτερος από τον άλλο και έχουν γράψει κάποια riff (swim) τα οποία άπαξ και τα ακούσεις δεν τα ξεχνάς με τίποτα. Μου αρέσει και το στυλ τους και η τεχνική τους κατάρτιση. Δυστυχώς στα τελευταία τους αλμπουμ έχουν διαφοροποιηθεί αισθητά για να κάνουν καλή αίσθηση στην Αμερική και προσωπικά με έχουν απογοητεύσει κάπως. Μεγάλο τους ατού είναι επίσης ότι και στις ήρεμες στιγμές τους εξακολουθούν να μας μαγεύουν και πολύ θα μου άρεσε να έβγαζαν και εκείνοι ένα χαλαρό άλμπουμ, στυλ damnation.

dark tranquillity : σαφώς πιο “σοβαροί” και εγκεφαλικοί από τους if. Αν τους πρώτους τους θεωρήσουμε πιο “επαγγελματιές riffολόγους”, οι dt είναι σαφέστατα πιο “αρτίστες”. Μου αρέσει πολύ ότι έχουν βγάλει, εκτός από τα πρώτα δύο και το τελευταίο τους που για κάποιο λόγο το άκουσα μόνο μια φορά και δεν το "ξανάπιασα. Δεν θυμάμαι τώρα τον τίτλο, αλλά album σαν αυτό που περιέχει το “the sun fired blanks” oi in δεν έχουν. Μεγάλη μπάντα, αλλά πρέπει να προσπαθήσει λίγο παραπάνω για να αγγίξει τους if.

Τους αγαπάω και τους δύο, αλλά ψηφίζω in flames για το riff του swim και του goliaths disarm their davids…