Dark Tranquillity vs In Flames

thanks!!:smiley:
Βασικά ίσως έπρεπε να το θέσω καλύτερα.Οι in flames δεν έχουν πειραματιστεί τόσο όσο οι dark tranquillity.
Και για να μην ξεχνιόμαστε…Στιχουργικά θεωρώ ότι δεν συγκρίνονται καν!!!Δέιτε και τα gredits του whoracle :wink:

Μέχρι και το 2000 ισοπαλία με πολλά γκολ, μετά άσος εφάμιλλος του Μπαρτσελόνα - ΠΑΟ Ρουφ.

In Flames, κυριώς για τα album που έχουν βγάλει μέχρι και το clayman. Μετά τους έχουν άνετα οι dark tranquillity…

Άνετα Dark Tranquillity! Πολύ πιο σταθεροί σε μουσική ποιότητα και μάλλον ανώτεροι live. Ίσως επειδή μου αρέσει πιο πολύ ο Stanne ως frontman και φωνή.

In Flames είμαι τρελός fan “Jester Race” και “Clayman” τα οποία είναι ένα κλικ ανώτερα απο Whoracle, Colony που είναι φυσικά δισκάρες. Απο “Reroute” μεχρι “Come Clarity” δεν με πολυ-άγγιξαν, αλλά το “Α Sense Of Purpose” μου άρεσε αρκετά. Πάντως το “Fiction” είναι ασύγκριτα καλύτερο σε σχέση με ο,τι έχουν βγάλει οι In Flames απο “Reroute” και μετά.

Συμπέρασμα, όπως είπε και κάποιος άλλος:

Σαν σύνολο οι Dark Tranquillity είναι καλύτεροι!

Μ.

Dark Tranquillity με ευκολία. The minds I…Gallery…και δεν αναφέρω καν το Gallery . “Lethe”…τι να λέμε τώρα τα πάντα όλα :stuck_out_tongue: Βέβαια για να είμαι ειλικρινής οι DT δεν κάνουν πολύ καλά live. In Flames δεν έχω δει. Σε αυτό το επίπεδο(live) τι λέτε?

Aυτό ακριβώς και για μένα.

Lethe, τι κομματάρα.

To top κομμάτι όμως σ’ αυτό το δίσκο είναι το Mine is the grandeur…of melancholy burning. Ξεκινάει ακουστικά, και στο δεύτερο μέρος απογειώνεται, ειδικά τα φωνητικά της τύπισσας δεν υπάρχουν.

μα μολις το ανεφερες

τωρα περα απτη πλακα,δε μπορεις να διαλεξεις αναμεσα σε in flames και tranquillity.Ειναι και οι δυο μπαντες οι 2 κορυφες του βουνου που λεγετε melodic death metal

ειμαι φαν των Dark Tranquillity και μου αρεσουν παρα πολυ οποτε…δαγκωτο DT

Την σκονη μας ρε IF-ακηδες !

Abigail μιας και ειναι το χομπυ/επαγγελμα σου εχεις δει κατι καταπληκτικα DT tatoos στο site τους ?

oi in flames einai i agpimeni mou banda therw pws einai klasis onoteroi apo tis periswteres bandes.oi dt einai kai aftoi apo tis agapimenes mou bandes kai mou arese poli kai to telefteo tous album to icipher an den kanw lathos.kati p exoun oi in flames parapanw ektos apo tin fwni p des sigrinete giati o ander tin kanei pragmatika oti thelei kai to exei apodiksei poles fores, mporeis na tous akouseis se opoiadipote psixologiki katastasi kai na vriskese exoune parapola tragoudia apo diaferoun to ena me to allo kai afto egw theorw pws einai empnefsi kai den epanalamvanontai san polles bandes kathe diskos tous exei na pei kati diaforetiko.ayta:)

Εδω και μερικα χρονια εννοεται DT,δεν υπαρχουν πλεον In Flames…Αν και σε συνολικη καριερα νομιζω τους προτιμω και παλι.

Dark Tranquillity δαγκωτό!!! Οι In Flames δεν υπάρχουν πια τους πάτησε το τρένο!

Ιn Flames για μένα.

Kαλως ηρθες Αγγελε.Tα greeklish απαγορευονται εκτος και αν εχεις σοβαρο λογο
να μην γραφεις ελληνικα.Πρωτον αυτο.

Και δευτερον,εχεις υποτιμησει αρκετα την φωνη του Stanne.
Aν το παρουμε και χρονολογικα ηταν ο πρωτος απο τους 2 που αλλαξε αρκετα
τον τροπο που τραγουδαει (Projector).