Dark Tranquillity vs In Flames

τι λες τωρα???

οντως ο ηχος ειναι χαλια!!!

αλλα morphing into primal!!!

πωπω

φερτε τους ελλαδα γαμω το στανιο σας

πωπω
τι δισκαρα που ναι το whoracle!!!

Dark Tranquillity εννοειται !!!

In flames αλλά μέχρι το Clayman!

Dark Tranquillity με μικρη διαφορα…

In Flames αν και τοus παw both :-k

Άκουγα In Flames μέχρι και το "Clayman’’ και Dark Tranquillity μέχρι και το “Haven”!

Μαζί τους έμαθα, παράλληλα τους άκουγα (για μια πενταετία περίπου) και σχεδόν ταυτόχρονα σταμάτησα να ασχολούμαι μαζί τους… δεν είμαι σίγουρος γιατί ακρίβώς… :-k

Τα “The Mind’s I” και “Projector” είναι πολύ αγαπημένα ακούσματα για το είδος, όπως ακριβώς και τα “The Jester Race”, “Whoracle”, “Colony”, “Clayman” και μην ξεχνάμε το φοβερό “Subterranean” (EP), οπότε λόγω ποσοτικής υπεροχής επιλέγω In Flames, αν και οι Tranquillity ακολουθούν ακριβώς από πίσω στα προσωπικά μου γούστα!

Έχοντας δει από 2 φορές live το καθένα, και εδώ προτιμώ οριακά τους In Flames! :dunno:

Και οι 2 μπάντες είναι απιστευτες αλλά οι In Flames είναι ίσως λίγο καλύτεροι…

Οι In flames δεν παίζονται… Αυτή την στιγμή τους θεωρώ ένα από τα μεγαλύτερα metal συγκροτήματα. Τους Dark Tranquillity δεν τους έχω πολυψάξει για να είμαι ειλικρινής οπότε δεν μπορώ να πάρω θέση. Οι In Flames πάντως σπέρνουν. Άντε να τους δούμε και από εδώ κάποτε…

Δισκάρα σαν το Jester Race νομίζω δεν έχουν βγάλει οι Dark Tranquillity. Έχουν βγάλει καλούς δίσκους πάντως κι αυτοί. Με μικρή διαφορά ψηφίζω In Flames.

+1000

In flames we trust…

φοβεροι οι in flames αλλα μου την σπαει λιγο ο ηχος τους σε καπια album opos t come clarity που αμερικανιζει πολυ!ομως εχουν κ υπερδισκαρες οπως clayman,jester race,whoracle!
για τους dt τι να πεις?μονο αναφερω!
1.projector
2.fiction
3.gallery
4.damage done
5.mind’s I
6.HAVEN

opote καταλαβενετε οτι dt we trust!
κ ενα μεγαλο πλεονεκτημa που δεν ανα φερθηκε ειναι η φωναρα του stanne.auctioned ας πουμε η nether novas.

In Flames για μένα, μόνο και μόνο επειδή ήταν το πρώτο συγκρότημα που άκουσα από τους 2 αυτούς.

Τώρα έχοντας ακούσει και τους 2 δύσκολα μπορώ να επιλέξω ποια είναι καλύτερη μπάντα ή όχι, μου αρέσουν τα περισσότερα cd τους, έχουνε κάνει τρομερές δουλείες και έχουν γράψει απίστευτα τραγούδια.Έχουν στις τάξεις τους 2 άριστους frontman με πολύ καλή φωνή και παρουσία.

Δεν έχω δει κανέναν live αν και ΘΕΛΩ πάρα μα πάρα πολύ!

Οι Dark Tranquillity είναι για μένα πιο τίμιο, πιο σταθερό και με πιο γαμάτους δίσκους συγκρότημα:):!:

Dark Tranquillity φυσικα!!!Είναι από τις αγαπημένες μου μπάντες, έχουν βάθος στην μουσική τους,σε αντίθεση με τους in flames και έχουν πειραματιστεί περισσότερο.Το κακό με τους in flames είναι ότι μου φαίνονται επαναλαμβανόμενοι.Μοναδική εξαίρεση η στροφή απο clayman σε reroute to remain.

Καλα δεν τους λες και επαναλαμβανομενους τους In Flames.
Φλωρους,φλουφληδες,αμερικανακια και οτι αλλο μπορεις να τους προσαψεις,αλλα
εχουν κανει απειρες αλλαγες ολα αυτα τα χρονια.

Τι να λεμε ομως.Εδω ειπε οτι DT > IF και εδειξες οτι εχεις γουστο. :smiley:

Κι εγώ DT λέω, γιατί αθροιστικά μ’ αρέσουν περισσότερο, και γιατί τα τελευταία των In Flames δε μ’ άρεσαν καθόλου…

in flames πολυ ανετα, αν εξαιρεσω τα reroute και soundtrack, τα υπολοιπα ειναι ολα αγαπες
dt ποτε δεν ακουσα ευχαριστα

Moυσικα DT με χιλια … Ιn Flames , πλεον εχω παψει να τους παιρνω πολυ σοβαρα …

αν και ο Friden και ο Gelotte ( οπως φαινεται και απ την φωτο μ :stuck_out_tongue: ) ειναι λατρειες σαν φιγουρες …8)

In Flames για μένα, απλά μου αρέσουν περισσότερο και γουστάρω την αμερικανιά που βάζουν στον ήχο τους.