Dark Tranquillity vs In Flames

Ψηφιζετε και στο πολλ ρε,μας τρωνε οι In Flames.Μαριαννα εσυ μην ψηφισεις.

Eχοντας δει πλεον και τις 2 μπάντες επί σκηνής οι In Flames αφήνουν πολλα ετη φωτός πίσω την σκοτεινή ηρεμία…Just the reality…

Ψηφίζω Dark Tranquillity.Δεν τις έχω μελετήσει και πολύ τις μπάντες αλλά το γκαλερι που άκουσα μια φορά μου άρεσε πολύ ενώ οι ιν φλειμς δεν μου κάνουν κλικ

in flames γιατι ειναι πολυ μελωδικοι + το whoracle το χω στην καρδια μου, οι dt δεν μου λενε τιποτα

in flames λογω του εξαιρετικου απο καθε αποψη show τους στο hellfest,ηταν απλα απιστευτοι.και πολυ cool ατομα οταν τους γνωρισα(ειδικα ο anders)

In Flames λογω γενικοτερης ποιοτητας ας το πουμε,ειναι ενα σκαλακι πιο πανω.Αυτη τη στιγμη ομως,Dark Tranquillity στο χαλαρο.Οι in flames καναν μια κοιλιτσα ενω τωρα κορυφονονται οι DT

Αργησες :stuck_out_tongue:

Δεν βγάζω και πολύ νόημα για το ποια είναι τελικά η γνώμη σου.

Αν και οι δυο ειναι αγαπημενες μου μπαντες προτιμω περισσοτερο τους DT.Θεωρω πως ειναι κατι πολυ περισσοτερο απο απλα μια death metal μπαντα.

Μιας και είμαι αρκετά ρηχός ως ακροατής, θα ψηφίσω In Flaymz! 8)

Μιας και από In Flames δεν αντέχω ούτε νότα, και μιας και ό,τι έχω ακούσει από DT είναι αρκετά respect, και μιας και έχουν και κάτι ντέμο που σπέρνουν, και μιας και έχουν διασκευάσει και Kreator, ψηφίζω DT!!

Ελα!Αλλος ενας και τους περασαμε!Οι DT τους In Flames εννοω.
Παντως αυτο που ειπε ο Davidian για το λαιβ των In Flames μου προξενει
εντυπωση.Ο τραγουδιστης τους ελεγε παλιοτερα οτι οι υπολοιποι ειναι
πολυ στατικοι και δεν κανουν τιποτα πανω στην σκηνη.

Αντε σας λυτρωσα!!! Χαχα,περα απο την πλακα κλασεις ανωτεροι οι DT για μενα!

:bounce: :vibrate:
Kαι μονο το Projector να ειχαν βγαλει παλι θα ηταν ανωτεροι.

Eννοειται αυτο!!! Η υπερδισκαρα η ιδια να πουμε!!!:stuck_out_tongue:

Mεγαλο Respect στους DT αλλα θα πω In Flames. Ο Λογος: The Jester Race, Whoracle, Colony, Clayman, Reroute To Remain (θα ελεγα και τα επομενα 2 αλλα ας μην το παρακανω… :stuck_out_tongue: )

Στο θεμα που βγαζω πραγματικα το καπελο στους Τranquility σε σχεση με τους In Flames ειναι στο οτι κρατησαν εναν στανταρ ηχο που τους χαρακτηριζει. Ειχαν και αυτοι δλδ τους πειραματισμους τους αλλα ο ηχος τους ποτε δεν αλλαξε συνταρακτικα.

Ειπα διαλεγω In Flames λογω γενικοτερης ποιοτητας.Αλλα αυτη τη στιγμη η DT ειναι καλυτερη κατα τη γνωμη μου:)

ο stanne ειναι οπαδος των rush

οπωτε αυτο αρκει πιστευω!!! :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

περα την πλακα
και οι 2 ειναι αγαπημενες μπαντες
παρα πολυ

αλλα λατρεια εχω για dt

απο το καταραμενο mind’s I εκανε την ζημεια

ακομα το βρισκω μιλια μπροστα

γενικα λατρευω οτι κυκλοφορησαν μεχρι το Projector
αντε και το haven
αντε και το damage’s done (η χαρα μου οταν ξανακουσα ταχυτητες δεν περιγραφεται!!)
απο κει και περα βρισκω οτι βρισκωνται σε ενα εξελιχτικο τελμα
μου λειπει πολυ ο johannson (ισως η διαφορα στον ηχο τους τοτε και τωρα)
οχι οτι δεν γραφουν καλη μουσικη
απλα μεχρι το haven βγαζανε κατι καινουργιο
τωρα ξερεις τι θα ακουσεις

ακομα βριζω τους διοργανωτες που δεν τους φερανε στην περιοδεια του character οπου παιζανε scythe rage and roses και of chaos and eternal night!!! αργγγγγγγγγγγγγγγκ

In flames τωρα λατρεια και αυτοι
απλα το παρακαναν ελαφρως σε οτι αφορα το θεμα της μελωδιας
και στο υπερσυνθετικο τους οιστρο (slow down λιγακι ε?)
νταξ τα παλια ειναι πολυ ρισπεκτ
απο τοτε βεβαια γινανε και καποιες δραστικες αλλαγες στο line up
το whoracle βεβαια παραμενει αγαπημενο
καθε κομματι διαφορετικο σχεδον σε αυτο το δισκο
θα γουσταρα να πεταγανε στα λαιβ τους και ενα morphing into primal
βασικα θα γουσταρα να το παιζανε ολο καποια στιγμη
ετσι επετειακα
με ακουστικες το gyroscope και ετσι
αχ ονειρα…

Δεν ειναι περιεργο…? εσυ εχεις “ξενερωσει” που οι dt βγαζουν παρομοιους δισκους πλεον και γω με τους in flames για τον αντιθετο λογο… :stuck_out_tongue:

θα γουσταρα να πεταγανε στα λαιβ τους και ενα morphing into primal
βασικα θα γουσταρα να το παιζανε ολο καποια στιγμη
ετσι επετειακα
με ακουστικες το gyroscope και ετσι
αχ ονειρα…

Μας εφτιαξες τωρα…:smiley:

κοιτα τι βρηκα (ο ηχος βεβαια δεν ειναι καλος)…–> http://www.youtube.com/watch?v=uUwCC7T5SK8

Είναι φοβεροί και οι 2, αλλά οι Dark Tranquillity όπως και νάχει είναι κατα πολύ καλύτεροι !