Darkest Hour / The Ocean. 14/02 /2010. An club

Darkest Hour / The Ocean
14/02/2011
An Club

28euros το εισιτήριο

AΝΤΕ ΓΕΙΑ ΑΓΙΕ ΒΑΛΕΝΤΙΝΕ

Τι Δευτέρα;;
Και τι 28 ευρώ ρε γμτ :frowning:

Darkest Hour δεν ακούω, αλλά Ocean καίγομαι να τους δω.

ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΕΣ ΤΩΡΑ

Ποιος το διοργανώνει?

το δευτέρα πάει στο διάλο ντάξει.

Αλλά όντως το 28 ευρώ είναι πάρα πολλά. ΑΛήθεια. Αν σκεφτεί κανείς πως το 2004 οι darkest hour παίζαν με 10 ευρώ στο an. Kι ας έχει και άλλη μία μπάντα, που απ’ ότι ακούω είναι καλή.

(βέβαια και το 2009 παίξαν με 20 ευρώ, [B]αλλά πως το λένε 30 ευρώ στο an club με χαλάνε[/B])

Ποιος το διοργανώνει? Ξέρουμε?

ειμαστε ηδη εκει!!!

Darkest Hour έχει φέρει η Venerate, Τhe Ocean η Music Box.

Aπότι θυμήθηκα όμως υπάρχει καταχώρηση στο χάμερ. Παίζει να τη διοργανώνει ο κατινάκης πάντως, γιατί είναι καταχωρημένο μαζί με τις συναυλία των Atheist.

Όπως και να χει τα 28 είναι πάρα πολλά, ειδικά για ΑΝ.

Πέρσι είχαν έρθει κομμάτια από το ταξίδι με μεγάλη καθυστέρηση και παρόλαυτα γαμήσανε. Χλωμό να ξαναπάω πάντως, είναι πολλά τα λεφτά Άρη.

το 2004 δεν είναι καλή σύγκριση γιατι όλα τα εισιτήρια της Venerate (νταματζτ τοτες) ήτα στο δεκάρι για διάφορους λόγους. Όταν πήγε προ άλλαξαν , καλό παράδειγμα οι εμφανίσεις burst (τελευταία βέβαια τους έφερε ο απαραδεκτότερος ο Κυριακίδης νομίζω). Τέσπα 28 πάρα πολλά όπως και να χει για δυο μπάντες που ναι μεν γαμάνε στα live τους , αλλά έχουν έρθει ήδη κάμποσες φορές και τελοσπάντων δεν είναι ντονινγκτον αλλά Αν.

Όπου βλέπεις τιμή 28-32-33-26,67 κλπ ευρώ είναι στάνταρ κατινάκης :stuck_out_tongue:

Θα 'χει προυπηρεσία σε κάνα telemarketing

μπορεί να χει μπουφέ μέσα …

Eπίσης στοίχημα τώρα με απόδοση 1,05 ότι σαπόρτ θα είναι οι[B] Endsight[/B].

Aν ακούσετε το νέο κομμάτι τους με τα νέα μέλη θα καταλάβετε

[B]http://www.youtube.com/watch?v=v2y-S26kpT8[/B]

+(ότι και την προηγούμενη φορά ανοιξαν αυτoι + ότι είχα ακούσει κάτι για κοινό τουρ με darkest)

endsight εχουν χώσει μεγάλη φάση με μέλη τους που μεταπήδησαν σε γνωστή θεική κραστ μπάντα που επαναδραστηριοποιήθηκε πρόσφατα :smiley:

πολύ ωραίο το νέο κομμάτι…αν δεν έγραφε βέβαια στον τίτλο διαφορετικά, θα νόμιζα οτι είχες ποστάρει κάτι από darkest hour. :wink:

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΒΒΒ ΓΑΜΩ ΤΗ ΤΡΕΛΑ ΜΟΥ

  1. Αυτή η crust μπάντα “κυκλοφορεί” (βγάζει καλύτερα) άλμπουμ μες το 2011 (9 κομμάτια νομίζω) -απ’ ότι ακούω από γνωστούς μου που τους γνωρίζουν-. ΜΠΑΝΤΑΡΑ

  2. Πραγματικά πολύ καλό το κομμάτι από endsight, αλλά κι εγώ μόλις το άκουσα νόμιζα ότι είχα βάλει darkest hour

Ποια ειναι αυτη η κραστ μπαντα ρε παιδια?

[I]Sarabante[/I]

(τρελή μπάντα [B]http://www.myspace.com/sarabante[/B])

γενικά διαφορετικό στυλ λέει από τα παλιά τους πάντως. Διαφορετικά μέλη βέβαια και πολύ μα πολύ διαφορετική νοοτροπία από ότι βλέπω επίσης …

τεσπα …darkest hour λοιπόοον, το κακό είναι οτι θα πάει τίγκα κόσμος και για the ocean και ο κατινάκης πάλι θα χαίρεται κ πάλι θα μας πιάνει τον κώλο και του χρόνου. :roll:

Επειδή αναφέρεσαι σε μένα με έναν απαράδεκτο τρόπο, μήπως γνωρίζεις και πόσα είναι τα έξοδα για την συγκεκριμένη συναυλία? Ή απλά τα αγνοείς!!! Και γενικά όλοι αυτοί που κριτικάρουν δίχως να έχουν ιδέα, γιατί δεν κάνουν μια προσπάθεια να φέρουν τα αγαπημένα τους συγκροτήματα με 10 - 20 ευρώ, για να δούν πως είναι τα πράγματα, παρά σπαταλάνε τον χρόνο τους σε ανούσια posts.

Όσον αφορά τα υπερκέρδη στα οποία αναφέρεσαι, αυτά είναι απλώς ανύπαρκτα, και οι περισσότερες συναυλίες έχουν μπεί μέσα!!! Οι συναυλίες που είναι κερδοφόρες πλέον είναι ελάχιστες. Μια δοκιμή θα σε πείσει!!!

Μη νομίζεις πως όλοι δεν έχουν ιδέα από τα έξοδα, μόνο και μόνο επειδή δεν υπάρχει λογιστική ανάλυση στα ποστ.

Ο ΒΒΒ ειδικά έχει δείξει επανειλημμένα πως γνωρίζει αρκετά πράματα.

Εγώ κατανοώ τα έξοδα, και γιαυτό η τιμή δεν είναι εντελώς παράλογη. Αλλά να λέμε πως τα 28 ευρώ εν μέσω κρίσης δεν είναι πολλά είναι εκτός πραγματικότητας.