Darkthrone-Circle the Wagons (2010)

Δεν είμαι ο κλασικός οπαδός των Darkthrone. Υπάρχουν πολλοί από εσάς εκεί έξω που γουστάρετε περισσότερο…

Είμαι όμως ένας από τους λίγους που χρωστώ τα μισά cd που αγόρασα έως σήμερα στους Darkthrone.

Το νέο album τους Circle the Wagons ανήκει περισσότερο στην κλασική heavy matal ατμόσφαιρά παρά στην μαυρομεταλλική.

Σκασίλα σας των περισσοτέρων αλλά όχι για κάποιους άλλους εκεί έξω που καταλαβαίνω ότι ζητούν κάτι περισσότερο Darkthrone από Heavy Metal.

Έχει έρθει θαρρώ όμως μια εποχή που υπάρχει η πολυτέλεια από άποψη κυκλοφοριών να μην περιμένουμε κάτι συγκεκριμένο από μια μπάντα. Είναι αδύνατον να κάνει ένα νέο Goatlord ας πούμε και αφού ο δρόμος της άρχισε να παρεκκλίνει εδώ και κάποια χρόνια από κάτι δεδομένο που ήταν και πάλι για πολλά χρόνια θα έφτανε και σε αυτό το σημείο.

Οι οπαδοί είναι πιθανό να είναι πιο διαβασμένοι και πιο αναλυτικοί από τους μουσικούς αλλά οκ δεν μπορώ να περιμένω από τον fenriz να κάνει κάτι που δεν είναι fenriz?ειδικά αυτό είναι αδύνατο.

Αν παρακολουθεί κάποιος συχνά την σελίδα του στο myspace είναι καθαρά στραμμένος στην κλασσική μεταλλική κουλτούρα και γουστάρει και punk. Εδώ και χρόνια έχει βρει μάλλον τον πραγματικό του εαυτό και από εδώ και πέρα καμιά αλλαγή δεν πρόκειται να ξανασυμβεί…εκτός αν μια μέρα αρχίσει και πάλι να παίζει death metal?

Βάλτε repeat τα κομμάτια Circle The Wagons, Those Treasures Will Never Befall You, και το κορυφαίο Bränn Inte Slottet?μετά ακούστε και το solo στο Eyes Burst at Dawn?

ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ HEAVY METAL

Πάω για μπύρες :drunk:

Οι οπαδοί είναι πιθανό να είναι πιο διαβασμένοι και πιο αναλυτικοί από τους μουσικούς

AYTO.

DARKTHRONE ΠΑΝΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΤΟΥ.

Το προηγούμενο ήταν κακό και φοβάμαι ότι αυτό θα είναι χειρότερο. Αλλά ας μην προτρέχω προτού το ακούσω με την ησυχία μου. Το σίγουρο είναι ότι οι Darkthrone πλέον υπάρχουν για να γίνεται αυτό που γουστάρει κάθε φορά ο Fenriz χωρίς κάποιο άλλο στόχο. Κάποιες φορές πετυχαίνει, κάποιες όχι. Τους αγαπάμε πάντως ακόμα και όταν βγάζουν μαλακίες.

ειμαι στη τριτη ακροαση και για να φτασω στη τριτη ακροαση σε ναρκθρον δισκο των τελευταιων ετων ενω λεεκαρε χτες, λεω πως ειναι καλο. καλυτερο δηλαδη απο τα 2 προηγουμενα. το Circle the Wagons ειναι γεματο εκπληξεις, μια γερη εκπληξη ειναι το Bränn Inte Slottet, το κρασταδικο ριφφιν του I Am The Graves Of The 80’s πλας τις μπαθοριλες. το τελος του Stylized Corpse ~> ο_Ο. αρκετα ευχαριστο ακουσμα παντως, περιμενοντας κατι πολυ χειροτερο, επισης τη βρισκω με τον ηχο.

Kαλα σας γαμουσε το FOAD παντως!!!

Οχι δεν το κανουμε αυτο (σε οσους δεν αρεσουν οι τωρινοι Darkthrone).Ειναι η μονη μπαντα που εχει τετοια ασυλια ενω σε αλλες περιπτωσεις με το παραμικρο αναφερομαστε σε ξεπουληματα και διαφορα αλλα κλασσικα.Τουλαχιστον ας αλλαξουν logo,ειναι συνεδεμενο με καποια ιστορικα αλμπουμ.Αν ηθελα να ακουσω heavy metal,θα διαλεγα καποιες απο τις απειρες μπαντες που το κανουν καλυτερα.[-X

Νομιζω οτι θα μιλούσε κανείς για ξεπούλημα αν αυτό γινόταν για οικονομικούς λόγους. Κάτι που είναι από τις ελάχιστες φορές που δεν πιστεύω ότι γίνεται. Απλά ο φενριζ το έχει κάψει τελείως και νομίζει ότι βρίσκεται το 79-80. Το FOAD και το The Cult is alive ήταν μεγάλοι δίσκοι. Το Darkthrones ήταν μαλακία (αν και ξέρω αρκετούς που τους άρεσε).

The Cult is Alive ηταν το τελευταιο αλμπουμ τους που πραγματικα αξιζει.

τι θέλεις να πεις?

Oτι ειναι γαμηστερο!

plz μην μπουμε σε τριπακι περι μπλακ μεταλ ηθικης … ας μιλησουμε απλα για το ποσο πολυ γαμανε Gylve & Ted (feat. the Darkthrones), ποσο ανετα δουλευουν ολους τους δυσκοιλιους σατανισται εκει οξω και ποσο ωραια ειναι η μπυρα στην τελικη ρε αδερφε … Διαολε ολοι ξεκινησατε με Blasphemy ? Δεν ακουσε ποτε κανεις σας pentagram, δεν τους γουστερνατε ?
Α κ οποιον κραζει εγω θα τον σημειωσω σε ενα μπλοκακι με τιτλο “τυποι που δεν δικαιουνται να πουν μετα οτι λατρευουν Isengard” .

Εγω θα μπω που δεν εκανα ποτε τιποτα απο αυτα κι ουτε προκειται? :lol:

Δεν εχω ακουσει ακομα ολο το σιντυ αλλα ενα εχω να πω! Το I Am The Graves Of The 80’s ειναι τρελη κομματαρα!!!

Δεν το εχω ακουσει πολυ το αλμπουμ αλλα εχω καταληξει σε ενα
προχειρο συμπερασμα.

To I am the graves ειναι κομματαρα, Circle The Wagons και I Am The Working Class πολυ ωραια. Συνεχιζω να το λιωνω τωρα.

αντε ρε βγηκε; ωραια!

Δεν το χω ακούσει ακόμα, γιατί δεν έχω χρόνο και δεν είχα πάρει χαμπάρι ότι λήκαρε.

Αφού όμως σχεδόν όλοι (ακόμα και σε μερικούς που δεν άρεσε τα FOAD/DTABF) μιλάτε για 2-3 κομματάρες θα αξίζει σίγουρα! :smiley:

2-3 πραγματάκια που άκουσα στο youtube μου άρεσαν αρκετά…μάλλον θα αγοράσω:):!:

Αποψη περι του θεματος οταν το ακουσω, αλλα.

Να ξερετε πως τα δυο ειδη τα χωριζει μια λεπτη γραμμη, απλα, σε παμπολλα θεματα. Το heavy metal και το black metal μπορει να εχουν εντελως διαφορετικο ιδεολογικο υποβαθρο, αλλα στυλιστικα, καθως και σε θεματα τυπου οπαδιλικι (ειδικα στην παραγραφο της εξιδανικευσης) μοιαζουν σαν δυο εννοιες ταυτοσημες στις περισσοτερες των περιπτωσεων. Δεν ειναι τυχαιο δλδ που αρκετες μπαντες εκεινων των καιρων την βλεπουν λιγο αλλιως στα γεραματα κι αρχιζουν να χεβυμεταλλιζουν.

Η αληθεια βρισκεται στους Cirith Ungol, κοινως. Οποιος νοιωθει, θα καταλαβει: http://www.youtube.com/watch?v=irc2LIgp33Q

Με πρώτη και καλύτερη:

Those Treasures Will Never Befall You