Studio είναι. Ό,τι θέλεις κάνεις.
Να και κατι που δεν πιστευαμε ποτε οτι θα ζήσουμε εμεις οι νεότεροι!
Απιστευτα χαρμόσυνα νεα για τον νεο δίσκο,αιώνιος αισθητικός καυλιάρης ο Ντειβιντ
Και χρονια του πολλά
ωραίο, όπως πρέπει να είναι, ήδη τόχω λιώσει όλη μέρα, ακούγεται όπως πρέπει να ακούγεται ο Bowie σήμερα, τόσο απλά και τόσο όμορφα…
Χρόνια πολλά στον Λευκό Δούκα, άντε να τον προλάβουμε και κανα λάιβ…
Μακάρι να κάνει tour αν και για κάποιο λόγο δε ξέρω… δε το θεωρώ και πολύ πιθανό. Μακάρι να βγω ψεύτης.
Πάντως το κομμάτι γαμάει. Ακριβώς όπως τα είπε ο Lupin!
Εντωμεταξύ το κομμάτι εκφράζει τη νοσταλγία του για το Βερολίνο, οι στίχοι μιλάνε για την πόλη και το βίντεο έχει πλάνα μέσα κι έξω από το σπίτι που έμενε με τον Iggy Pop μια περίοδο.
Tέλειο το κομμάτι, πολύ συναίσθημα λέμε:cry:
Αναμένουμε το άλμπουμ!
Μ’άρεσε κι εμένα το κομμάτι. Βέβαια αυτό δεν είναι περίεργο γιατί τυγχάνει να μ΄αρέσουν σχεδόν όλα τα πράματα που’χει κάνει αυτός ο τύπος. Μάλλον σε κάποιους δε θα φύγει ποτέ η έμπνευση (βλ. Rolling Stones). Αρκεί να μένουν στο προσκήνιο όσο περισσότερο γίνεται.
Δεν θα περιοδεύσει λέει…
http://www.classicrockmagazine.com/news/david-bowie-wont-tour-album-says-producer/
εντιτ: πόσο όμορφο το where are we now?
Δεύτερο single, ακόμα καλύτερο.
(1:50 αρχίζει)
πολυ καλο
ειναι αποφασισμενος!
τελικα ειναι τοσο καλο το καινουργιο αλμπουμ???
αντε να τον δουμε λαιβ και τι αλλο???
Αποπάνε δες λίγο πιό πάνω:
δυστυχώς. Και παίζει να’ναι το μεγαλύτερο απωθημένο μου αυτή τη στιγμή. Και πάντα ήταν… :?
To βαζω και δω μηπως δει καποιος στην αρχικη
Δεν εχω επαφη με τους Pixies (ακομα) και 99.9% δε θα γινει αυτο που λεει στο αρθρο αλλα αν γινει πιστευω θα ειναι κατι που δε χανεται
δεν νομίζω να μπορεί να περιοδεύσει.
εδω το ρεμιξαρισμενο Love Is Lost
[B][I]Bowie wrote, shot and edited the clip in his Manhattan office for a total of $12.99 (the cost of a flash drive)[/I][/B]
*τεράστια επιστροφή για μένα
67 χρονών παλικάρι και κάτι 20χρονα wannabe ροκ σταρς ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ τα πατάει χάμω.
[[B][I][U]I gaze in defeat
At the stars in the night
The light in my life burnt away
There will be no tomorrow
Then you sigh in your sleep
And meaning returns with the day
Ya ya ya ya ya ya ya ya ya ya
Ya ya ya ya ya ya
Where do the boys lie
Mud mud mud
How does the grass grow
Blood blood blood[/U][/I][/B]](https://www.youtube.com/watch?v=o0ImaQtmrzo)
Το από πάνω που είναι και το καλύτερο του δίσκου, αποδεικνύει του λόγου το αληθές (ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ). :yes:
έτσι μπραβο. άντε να νιώθουμε για την δισκαρα.
*ελπίζω να έχεις ακούσει τα μπονους I’ll Take You There και God Bless the Girl. αν οχι, καντο να δεις πόσο μάγκας είναι και πόσο για την πλάκα τους έχει όλους.
Αργησα να τον ακούσω, παρότι είχα διαβάσει καλά λόγια. Δεν τα έχω τα μπόνους, αλλά θα τα κατεβάσω (Ι τραστ γιου).
Προς το παρόν το από πάνω και το Set the World on fire παίζουν μονίμως στο repeat.
να τα ακούσεις. απλοϊκά χιτακια που άλλοι όμως βασίζουν ολόκληρο δίσκο πάνω τους.
[B]This city is even better than the one you were in last year, so remember to dance, dance, dance. And then sit down for a minute, knit something, then get up and run all over the place. Do it. Love on ya. More music soon[/B]. David