Κόλαση η Παρασκευή
Οπότε αφήνουν το twin peaks να τρέχει και όποιος θέλει το βλέπει.
Γνώμη μου είναι πως με τέτοια λογική θα έπρεπε να το έβαζαν ταυτόχρονα με τις προβολές ώστε να ταιριάζει να πάνε κάποιοι για λίγο …πριν ή/και μετά την προβολή τους.
Dune πολύ σπάνια βλέπει κανείς στα σινεμά. Αν πήγαινα αυτό θα πήγαινα να δω.
Μιας και βλεπω οτι θα παιχτει και το Dune, να πω οτι η εκδοχη του Lynch μου αρεσει περισσοτερο απο τις προσφατες ταινιες…
Έκλεισα 2 που έχω να δω καιρό ή και καθόλου στη μεγάλη οθόνη (wild at heart, elephant man) διπλετα, οπότε 5 συνολικά φετος(!).
Νταξ ο μαραθώνιος είναι φουλ για ινστα στοριζ φασεισμο κ ποπ ιν/ αουτ.
00:00-07:00 ούτε βάρδια σεκιουριτι.
Φοιτητής θα πήγαινα Twin Peaks άκοπα, τώρα αδύνατο από πολλές απόψεις.
Ταινίες έβγαλα Dune/Fire Walk With Me (που δυστυχώς τελικά παίζεται αν πάω, γιατί προέκυψε κάτι έκτακτο) και μετά sold out τα πάντα - εικάζω επίσης ότι κάποια πρόσκληση για Lost Highway την Παρασκευή θα την πάρω γιατί αυτό με νοιάζει πιο πολύ
Χθες βραδυ καταλαβα ποσες ταινιες του Λιντς εχω δει μικρος και δεν ηξερα οτι ειναι δικες του. Εννοειται οτι ως μη-κινηματογραφοφιλος, δεν θυμαμαι και πολλα. Dune, Lost Highaway, Blue Velvet (που το ανεφερα τις προηγουμενες μερες), Elephant Man και πιθανως Mulholland Drive.
Τσεκαρα για Dune, φυσικα ηρθα τελευταιος και καταιδρωμενος. Δεν πειραζει, καλη διασκεδαση σε ολους οσους πατε
https://www.more.com/gr-el/tickets/cinema/nyxtes-premieras-david-lynch/
Για οτι σας εχει μεινει !
Lost Highway με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί το Fire Walk With Me να παίζει Πέμπτη