David Lynch: Ο αναρχικός κινηματογραφιστής των ονείρων

Κόλαση η Παρασκευή

Οπότε αφήνουν το twin peaks να τρέχει και όποιος θέλει το βλέπει.

Γνώμη μου είναι πως με τέτοια λογική θα έπρεπε να το έβαζαν ταυτόχρονα με τις προβολές ώστε να ταιριάζει να πάνε κάποιοι για λίγο …πριν ή/και μετά την προβολή τους.

Dune πολύ σπάνια βλέπει κανείς στα σινεμά. Αν πήγαινα αυτό θα πήγαινα να δω.

Μιας και βλεπω οτι θα παιχτει και το Dune, να πω οτι η εκδοχη του Lynch μου αρεσει περισσοτερο απο τις προσφατες ταινιες…

2 Likes

Έκλεισα 2 που έχω να δω καιρό ή και καθόλου στη μεγάλη οθόνη (wild at heart, elephant man) διπλετα, οπότε 5 συνολικά φετος(!).
Νταξ ο μαραθώνιος είναι φουλ για ινστα στοριζ φασεισμο κ ποπ ιν/ αουτ.
00:00-07:00 ούτε βάρδια σεκιουριτι.

2 Likes

Φοιτητής θα πήγαινα Twin Peaks άκοπα, τώρα αδύνατο από πολλές απόψεις.
Ταινίες έβγαλα Dune/Fire Walk With Me (που δυστυχώς τελικά παίζεται αν πάω, γιατί προέκυψε κάτι έκτακτο) και μετά sold out τα πάντα - εικάζω επίσης ότι κάποια πρόσκληση για Lost Highway την Παρασκευή θα την πάρω :stuck_out_tongue: γιατί αυτό με νοιάζει πιο πολύ

1 Like

Χθες βραδυ καταλαβα ποσες ταινιες του Λιντς εχω δει μικρος και δεν ηξερα οτι ειναι δικες του. Εννοειται οτι ως μη-κινηματογραφοφιλος, δεν θυμαμαι και πολλα. Dune, Lost Highaway, Blue Velvet (που το ανεφερα τις προηγουμενες μερες), Elephant Man και πιθανως Mulholland Drive.

Τσεκαρα για Dune, φυσικα ηρθα τελευταιος και καταιδρωμενος. Δεν πειραζει, καλη διασκεδαση σε ολους οσους πατε :slight_smile:

Νοτ μπαντ θα πω, μιας και το πσκ αυτό δεν με βόλεψε καθόλου.

5 Likes

https://www.more.com/gr-el/tickets/cinema/nyxtes-premieras-david-lynch/

Για οτι σας εχει μεινει !

4 Likes

Lost Highway με συνοπτικές διαδικασίες. Γιατί το Fire Walk With Me να παίζει Πέμπτη :frowning_face:

1 Like

Δεν ξέρω αν έχει ξαναναφερθεί αλλά ο τύπος έχει κάνει διατριβή. Προσωπικά με έπεισε. 4.5 ώρες βίντεο αλλά αξίζει

4 Likes

ωραία, βρήκαμε δουλειά για το ΣΚ :partying_face:

Ξεκινάει με μία βασική θεωρία και εξηγεί τα πάντα μέσα από αυτή. Και όντως ταιριάζουν πολλά πράγματα. Είναι σωστή η βασική θεωρία; Είναι πάντως σίγουρα πολύ πολύ ενδιαφέρουσα ακριβώς γιατί βρίσκεται έξω από τον κόσμο του Τουιν Πικς. Ή ίσως ο κόσμος του Τουιν Πικς να μην είναι αυτός που νομίζαμε.

Το πουλάω καλά, έτσι;

4 Likes

Eιναι μακραν του 2ου η σπουδαιοτερη ανάλυση ενος εργου τεχνης στο YouTube.

Τρομερη ανάλυση που κανει expand και σε αλλες ταινιες του Lynch.

1 Like

Το συγκεκριμένο βίντεο είναι αρκετά γνωστό σε φανς του λατρεμένου Lynch, φαίνεται και από τις προβολές. Προσωπικά το είχα δει μετά το μαραθώνιο του 3ου κύκλου. Γενικά έχει ενδιαφέρον content το twin perfect, έχει χορταστικό βίντεο και για Mulholland Drive και παρα πολλά σχετικά με τα Silent Hill (τα παιχνίδια). Είναι ο,τι πρέπει για στερητικό σύνδρομο και έχει αρκετές ενδιαφέρουσες θεωρίες, αλλά παράλληλα ξέρεις πως ο Lynch σε όλα αυτά θα έριχνε ενα ξερό “οχι” χωρίς να επεκταθεί :heart_eyes:

5 Likes

Καλή εβδομάδα.

7 Likes

-Θέλω και εγώ Agent Cooper στο σπίτι
-Μα έχουμε Agent Cooper στο σπίτι

(από luben)

10 Likes

Βάλε το όλο ρε, χαχαχ

Προσωπικα έχω βάσιμες υποψίες πως είναι κάπου ανάμεσα στο τρίγωνο Πύργου - Καλαμάτας - Σπάρτης, αλλά, νταξ.

1 Like

btw Cinobo Ακαδημίας σήμερα, 23.30 προβολή το 2ωρο internation pilot του Twin Peaks για όποιον ενδιαφέρεται να το “ζήσει” αληθινά 24 Φλεβάρη - υπάρχουν ακόμα, όπως με ενημέρωσε το control, μερικά εισιτήρια