DEAD CONGREGATION/ GRAVE MIASMA / CRUCIAMENTUM / NOCTURNAL VOMIT (4-5 April 2014)

OYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :!: :!: :!:

Ωπ συναυλιάρα!

Με προλαβες! Είμαστε ήδη εκεί!

…έλα αυτό που αναμέναμε είναι?..πολύ καλό live…και με σωστή τιμή:):!:

Και το event φουβου

φοβερό πακέτο,να 'μαστε καλά πρώτα ο Θεός(ούπς)!!

Και γαμώ. 100% μέσα, άντε να στηρίζονται τέτοια λάιβ.

μεσα πανευκολα!μπραβο στους διοργανωτες!

νομίζω πεθαίνω

…έτσι είναι…μακάρι να συνεχίσουν με αυτό τον όμορφο τρόπο:):!:

Πολύ καλό Line-up. Συναυλιάρα θα γίνει. Εκείνη ακριβώς τη μέρα γυρίζω Ελλάδα, οπότε αν δεν γίνει καμία στραβή θα τιμήσω.

Tουμπανοοο

Αν είναι εύκολο σας παρακαλώ να αλλάξει η σειρά του line up και να αντικατασταθεί η αφίσα με το banner-άκι που υπάρχει στο facebook!
Ενας εκ των διοργανωτών.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ

Καταπληκτικό νέο! Και μόλις χθες σκεφτόμουν ότι το 13 μας έλειψε μια καλή death συναυλία. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές.

WHAT THE FUUUUUUUUUUUUUUUUU

Παίζει να ξαναπάω σε εξτρίμ μέτσολζ συναυλία μετά από χρόνια το λοιπόν.

ΚΟΛΑΣΗ :!:

ΣΟΔΟΜΙΣΜΟΣ.

Και 12 ευρω προπωληση. Νταξ, διαστημικη μπαλα, εκει χθες.

Υποθέτω η σειρά θα είναι GM - DC - CM - NV μιας και οι μισοί CRUCIAMENTUM είναι επίσης στους GRAVE MIASMA, οπότε ένα διάλειμμα θα το χρειαστουν.

Το μπανεράκι ας το βάλει κάποιος, γιατί δεν έχω πρόσβαση στο fb.

Κατά τ’ άλλα μιλάμε για killer underground πακέτο, με όλες τις μπάντες στα ντουζένια τους, οι GRAVE MIASMA μόλις έβγαλαν έναν από τους κορυφαίους death metal δίσκους της τρέχουσας δεκαετίας, το “Engulfed In Desolation” των CRUCIAMENTUM είναι τόσο καλό που νευριάζω γιατί είναι μόνο ΕΡ και όχι φουλ και το “Cursed Relics” των VOMIT δικαίωσε την επιμονή μου σε αυτό στις περσινές λίστες και ανασκοπήσεις και πάει για δεύτερο pressing από την Kill Yourself μιας και πρώτη εξαντλήθηκε.

Όσο για τους DEAD CONGREGATION, αν όλα πάνε καλά ελπίζουμε εκείνη την περίοδο να υπάρχει το φρεσκότατο, σάπιο (sic) νέο τους δημιούργημα.

Για το αντίτιμο, δεν νομίζω ότι υπάρχουν σχόλια, γενικά όποιος έχει την δυνατότητα και δεν στηρίξει, τι να πω, άξιος της μοίρας του. Κανονικά η προπώληση πρέπει να είναι τέτοια που να κάνει τη διοργάνωση να σκεφτεί τη μεταφορά του στο Κύτταρο.

Τα γράφω αυτά γιατί πολύς κόσμος έχει την εσφαλμένη εντύπωση ότι αυτές οι μπάντες, επειδή αναφέρονται σχεδόν αποκλειστικά στα underground στέκια, θα έχουν ήχο-βαβούρα και παραγωγή επιπέδου “ακούω-μονάχα-έναν-βόμβο”, πράγμα που δεν ισχύει σε καμία περίπτωση. Και περιμένει (ο κόσμος αυτός) πότε θα ξανάρθουν οι NILE, οι CANNIBAL CORPSE και οι MORBID ANGEL για να πάει σε death metal συναυλία.