Dead Congregation - Promulgation of the Fall

O καιρός γαρ εγγύς.

CD σε δυο βδομάδες, βινύλιο τον Μάη από NoEvDia.

=P~ =P~
πριν το live ελπιζω…

…υπέροχα…αναμένουμε για cd + live:):!:

Περιμενουμε τη ΔΙΣΚΑΡΑ λοιπον. Περιεργο που βγαζουν το βινυλιο απο Noevdia, δεν το περιμενα

Με βάση και αυτό που λέει ο Angmar, είδα ότι σαν εταιρεία πλέον έχουν Martydoom Productions. Παίζει κάτι με την Nuclear Winter, ξέρει κάποιος τίποτα? Επειδή και το όνομα Martyrdoom κομμάτι των Dead Congregation θυμίζει.

Τι σοι λεξη ειναι αυτο το προμουλγκεησον ρε παιδι μου !

Αναμενετε δισκαρα !

Οσον αφορα την εταρεια του,σε ενα ιντερνετικο του ποστ ο Α.Β. ελεγε οτι ψαχνει καποιον
να του φτιαξει το σαητ και σε ονλαην αγορες φαση αλλα το σαητ δεν λειτουργει μηνες
τωρα.

H Martyrdoom είναι ουσιαστικά οι ίδιοι οι DC που κυκλοφορούν το CD.
NoEvDia έκπληξη και για μένα αλλά περιμένουμε τα καλύτερα εννοείται.

Η Nuclear Winter έχει μπει λίγο στον πάγο ως label, αλλά το distro λειτουργεί κανονικά μέσω e-mail.

Λογικά θα επιστρέψει κάποια στιγμή σε full λειτουργία.

Άντε, ανακοινώθηκε επιτέλους.

Τον περιμένω πως και πως αυτό το δίσκο! Άντε γαμώ!

Εκεί έξω.

Ένα κομμάτι άκουσα αλλά δεν το πρόσεξα και πολύ, συνεπώς είμαι επιφυλακτικός και δεν θέλω να πω εντυπώσεις ακόμη. Πρώτη φορά θα το ακούσω ουσιαστικά στο live της Κυριακής, από εκεί και πέρα θα περιμένω ως τις 20 Μαϊου για να έρθει το βινύλιο.

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΓΑΜΙΜΕΝΗ ΜΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΤΙ ΕΠΙΦΥΛΑΚΤΙΚΟΣ ΤΡΕΛΕ ΜΟΥ ΘΑ ΜΕ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣ???ΜΟΝΟ DEAD CONGREGATION!!!THE FALLEN ANGEL IS RISING!!!

ETΣΙ ΠΑΕΙ ΤΡΕΛΕ ΜΟΥ, ΧΑΟΤΙΚΟ ΝΤΕΘ ΜΕΤΑΛ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

[SPOILER]https://www.youtube.com/watch?v=ZKmx-CJuDcc Μαλακες τι γινεται εδω μεσα, αρκουδα ειναι πισω απ το ντραμκιτ? Εχω κολλησει ασχημα με αυτη την κομματαρα και τα αλλα 2 που εχω ακουσει επισης πολυ καλα, το ομωνυμο και το serpentskin, απλα αυτο το επος εχει το κατι παραπανω που με στελνει. Θα επιστρεψω οταν το ακουσω ολοκληρο, αλλα γενικα πανισχυρη μπαντα στο ειδος της (διαβαζω και το Δοκτωρ Υπνος του Στηβεν Κινγκ ταυτοχρονα και ο συνδυασμος ειναι μπομπα).[/SPOILER]

Εμ, τι είναι. Πολύ καλός! Λογικά δεν έχεις ακούσεις Inveracity για να ξέρεις τι να περιμένεις από τα drums.

Ειδικα τα γυρισματα/γεμισματα στο τελευταιο 1 λεπτο οταν ξαναμπαινει το καταστροφικο ριφφ, ειναι ισοπεδωση. Οντως δεν εχω ακουσει Inveracity γιατι αποφευγω το brutal death (με την εξαιρεση των Benighted) αλλα αν εχουν παρομοιο ηχο - δηλαδη πιο βρωμικο, πιο old school “ταφο” οπως οι Congregation- θα ριξω μια αυτια. Στα του αλμπουμ ομως, τι επικα σκοτεινο και θανατερο συναισθημα ειναι αυτο που βγαζει! Νιωθω οτι το ακουω μεσα σε κατακομβες.

Oι Inveracity ειναι πιο κοντα στους Suffocation ενω οι DC ειναι πιο κοντα σε Immolation/Incantation οσον αφορα γνωστες μπαντες σε θεμα ηχητοπιων (τι γραφω ο πουστης!).

Μολις το εβαλα να το ακουσω.Δεν περιμενω τιποτα λιγοτερο απο το τελειο.

μακρια και αγαπημενοι τοτες. παω για τη 2η ακροαση και εγω

Ότι είπε ο Deathster. Απλά στους επισήμανα όχι για να τους ακούσεις αλλά για να καταλάβεις ότι αφού είναι drummer σε τεχνικό brutal μπορεί να είναι λίγο καλός :stuck_out_tongue:
Αλλά τσέκαρε και ένα κομμάτι βέβαια.

Στα του δίσκου τώρα με την πρώτη ακρόαση ένιωθα λίγο ότι λείπει η ατμόσφαιρα και η old-school-ίλα του πρώτου. Με τη δεύτερη ακρόαση τα αναίρεσα όλα και πραγματικά δεν λείπει τίποτα απόλύτως από αυτή τη δισκάρα. Τα έχει όλα απλά, μεγαλείο. Μπράβο τους!

απο χθες το εχω ακουσει 3 φορες…
οδοστρωτήρας…
περιμενουμε το Σάββατο