Dead Kennedys

Mπενακη 74… Ναιλ, τους εχει!

Απο οσα τραγουδια τους εχω ακουσει τα περισσοτερα δεν μου αρεσαν, αλλα μερικα, και κυριος το Holiday in Cambodia ειναι τρελες τραγουδαρες! Ρεσπεκτ εστω και για μερικα τραγουδια!

Aπλα respect!

…Και για οσους ενδιαφερονται: τα γεγονοτα που οδηγησαν στις ταραχες που εικονιζονται στο εξωφυλλο του “Fresh fruits…” εξιστορουνται στην πολυ καλη ταινια Harvey Milk του Gus Van Sant, με τον Sean Penn.

άκου και αυτό τότες.

ρε…τι ειναι αυτα που λετε βραδυατικα?

Mtv GET OFF THE AIR!!!
Dead Kennedys - Let’s Lynch The Landlord
Dead Kennedys - Stealing People’s Mail
Dead Kennedys - I Kill Children

ναι…μου αρεσει πολθ το “Fresh fruit…”:stuck_out_tongue:

Jesus Was a Terrorist - Jello Biafra and NoMeansNo

Λοιπόν, το ποστάρω εδώ γιατί εσείς “νιώθετε”:

Με αφορμή τα πεντηκοστά του γενέθλια, ο Biafra αποφάσισε να φτιάξει μια… μπάντα με μπροστάρη τον ίδιο. Και το όνομα αυτής: Jello Biafra and the Guantanamo School of Medicine!

Τα άλλα μέλη είναι οι Ralph Spight (Victims Family, Freak Accident, Hellworms), Jon Weiss (Sharkbait, Horsey), Billy Gould (Faith No More), & Kimo Ball (Freak Accident, Carneyball Johnson, Mol Triffid, Griddle), με τη θέση του μπάσου να μένει κενή προς το παρόν με την επιστροφή του Gould στους Faith No More.

Anyway, ο δίσκος ονομάζεται… Audacity Of Hype και μόλις κυκλοφόρησε!

Εντελώς αυθαίρετα θα πω ότι μου θυμίζει Plastic Surgery Disasters αλλά και παλαιότερες συνεργασίες του Biafra. Για ρίξτε καμιά αυτιά!

Τελικά υπάρχουν κάποιες αξίες σε αυτό το σύμπαν που ονομάζεται “ροκ μουσική”, οι οποίες το κυβερνάνε, σταθερά εδώ και δεκαετίες. Έχουν περάσει 20 χρόνια από την διάλυση των DK, και νομίζω ότι η φωνή του Jello αλλά και η μοναδική του ικανότητα να γράφει πραγματικό, κολασμένο και καυτό ροκ ν ρολλ (δεν θελω να πω πανκ, εξάλλου για μένα το πανκ αποτελεσε μία από τις πιο ζωντανές μορφές του γνήσιου ροκ ν ρολλ τις τελευταίες δεκαετίες) παραμένει χωροχρονική σταθερά. Άκουσα μόλις μια φορά τον δίσκο, οπότε αυτές ήταν οι πρώτες μου εντυπώσεις. Σίγουρα είναι η πιο Dead Kennedys στιγμή του Biafra μετά τους Dead Kennedys. Σίγουρα θα το λιώσω το άλμπουμ λέμε.

Ευχαριστώ τον forkboy που μας υπέδειξε την συγκεκριμένη κυκλοφορία.

Τίποτα! :slight_smile:

Το θέμα είναι ότι κάνει και live με τη συγκεκριμένη μπάντα!
Και να δω το Jello live είναι το μεγάλο συναυλιακό μου απωθημένο!

σας είπα πόσο γαμεί το electronic plantation από τους Guantanamo school?

επίσης μιας και λιώνω αυτές τις μέρες συνεργασίες του Jello, ύστερα από την προτροπή του forkboy, έχω φάει κόλλημα και με αυτό

από το άλμπουμ με τους D.O.A. Έχει ένα feeling που παραπέμπει στο Rambozo the clown, από τα παλιά και κλασσικα. Nice.

2 drunk to fuck

ΞΥΛΟ!

Dead Kennedys - Man With The Dogs

Λοιπόν, θυμάστε που λέγαμε για τις συνεργασίες του Jello. Ήρθε η ώρα να αναφερθώ σε αυτή με τους Melvins. Βασικά, η μόνη μου επαφή με τους Melvins είναι τα δύο άλμπουμς και το ένα EP που άκουσα τον τελευταίο καιρό, μετά από παρακίνηση συμφορουμίτη. Το Never Breath What You Can’s See που λέτε έιναι ένας δίσκαρος ολκής που μου έχει δώσει τα μυαλά στο κουτάλι κανονικά. Κομματάρες μέσα όπως το Enchanted Thoughtfist με καταπληκτικούς στίχους (I’m a product of the television age…), ή σε πιο πανκ ροκ ρυθμούς όπως το Plethysmograph το οποίο είναι ότι πρέπει για χορό!!! Πάνω απ’ όλα είναι rock ‘n’ roll δυναμιτες, και μιλάμε για το ροκ εκείνο που παραπέμπει στο προβάδικο της γειτονιάς, με τον φαζαρισμένο ήχο (εξεγερμένης γενιάς…που θα λέγανε κάποιοι άλλοι :stuck_out_tongue: ). Πολύ το χάρηκα που έστω και κάπως καθυστερημένα, ανακάλυψα αυτό το άλμπουμ του Jello.

O forkboy που λέτε μου έδωσε και το άλμπουμ Sieg Howdy που από ό,τι κατάλαβα έχει τα “υπόλοιπα” από το προαναφερθέν αλμπουμ, όπου εκτός από μερικές επανεκτελεσεις κομματιών (παίζει και το California μάλιστα) υπάρχουν και μερικά κομμάτια που βρίσκονται μόνο εκεί. Μεταξύ αυτών είναι και το κομμάτι με τον ενδιαφέροντα τίτλο Those Dumb Punk Kids (Will Buy Anything). Έψαξα τους στίχους και τελικά έχει όντως πολύ ψωμί το κομμάτι. Αρχικά μιλάει για το φαινόμενο των reunions των δεινοσαυρικών συγκροτημάτων όπου το μόνο που κάνουν είναι να παίζουν τα ίδια κομμάτια, και προβάλλοντας τις “παλίες καλές μέρες”, παρά το γεγονός ότι συνήθως αυτά τα reunions γίνονται και με διαφορετικά μέλη από την αυθεντική σύνθεση. Η μπάλα παίρνει πολλούς μέσα όπως θα καταλάβετε διαβάζοντας τους στίχους. Τεσπά, εκεί που καταλήγει το κομμάτι, είναι σε μία (δικαιολογημένη βάση της προιστορίας) επίθεση στα υπολοιπα μέλη των DK, όπου μάλιστα τους προτείνει και τραγουδιστή!!! χαχαχαχα! Τσεκάρετε όμως και τις αναφορές σε άλλους, ειδικά αυτό με την Courtney Love και τους Nirvana τα σπάει χαχα!

[CENTER]Punk’s been dumbed down
To just another form of TV
Marketed to shoppers
Spoonfed carton rebellion like sheep
Flock to worship any old school band
Who cares if they still care or if they’re bad
Something new in town
Who wants to know?

And look at all the whores
Reunions for wrong reasons
Playing only songs from the good old days
About how bad the good old days were
So why not us? We don’t even like this stuff no more
But look at all that retro-racket cash
Those dumb punk kids will buy anything

We’ll sue the guy who wrote the songs
So we can sell them into commercials
Steal the name and hit the road
Trashing all our band stood for
We won’t rehearse, sound worse
Dig up some old child star
Who never learns the words
Hey, we’re back
Show us how much you care
The merch booth’s right over there

Buy! BUY!!!

And if our scam works
What a bandwagon it will be
Malcolm in the Middle in the Misfits
or Mary Kate and Ashley
Gary Coleman in Black Flag
Courtney in Nirvana at last
And Emmanuel Lewis
Back in action singing for the Germs

When will it end?
When people see this for what it is
Rock and Roll Swindle Pistols backed a thief
So how bout Kenny Boy Lay
In Dead Kennedys

Kuz those dumb punk kids
Will buy anything[/CENTER]

[RIGHT][/RIGHT]

Ας ξαναζωντανέψω λίγο το τόπικ μιας και σήμερα διάβασα νέα για τους DK

Στις 16/10 λοιπόν στην Washington σε συναυλία στο Rock And Roll Hotel παίξαν 2 καινούρια τραγούδια: To ‘Area 51’ και το ‘You’re Such A Fake’

http://www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/news.aspx?mode=Article&newsitemID=147938

Εγώ ένα έχω να πω… Νο Jello = No Dead Kennedys. Simple as that!!!

ΞΕφτιλα ρε πουστη μου… Ακους εκει MP3 get off the web! Ο,τι να ναι

Προφανώς και δεν υπάρχει λόγος να ασχοληθούμε με αυτή την μπάντα… Στηρίζουμε Jello και την μπάντα του!!! :smiley: :smiley:

epic fail ομως…

νομιζα οτι οι χωρισμενοι ντεντ το χαν λιξει λογω προβληματου υγειας του east bay ray :-k

Από wikipedia:

On August 21, 2008, the band announced an extended break from touring due to the health-related issues of Flouride and Peligro. They stated their plans to collaborate on new projects. The band performed a gig in Santa Rosa, California in June 2009, with Peligro returning to the drum kit.

In August 2010 the Dead Kennedys announced plans for a short East Coast tour. This lineup assembled for this tour contained East Bay Ray, Peligro, Greer, and bassist Greg Reeves replacing Flouride, who was taking “personal time off” from the band. The tour dates will include performances in Philadelphia, New York City, Boston, Washington, D.C., Portland, Maine and Hawaii.

για το πεος (το νέο που έχει στη κεντρική)

αααα ο φλουραιντ ηταν λαθος δικο μου#-o