Death Μetal κυκλοφορίες

Εκτος απο τους To What End(που ομολογουμενως δε τους εχω ψαξει ιδιαιτερα και σ’ευχαριστω που τους προτεινες)και το Arkangel που εχει προτεινει καποιος αλλος στο forum ολες τις μπαντες τις εχω προτεινει αλλα καλα εκανες γιατι σκοτωνουν και πρεπει να τις ψαξουν λιγο οι fans της ακραιας μουσικης.:wink:
Οσο για το Public Disturbance ειναι μεγαλη δισκαρα(αθανατη blackfish)και θυμαμαι πως το ειχα αλλα δε ξερω τι εγινε τωρα.Μη χανεις τις ελπιδες σου ομως γιατι θα κανω ενα ψαξιμο και θα σου πω αν ειναι.

Ringworm, ρε, ναι! THERE IS NO GOD.

Oι Hatebreed κυκλοφορουν ενα νεο δισκο με διασκευες.Το For The Lions οπως θα λεγεται κυκλοφορει στις 28/10(αλλα της) και θα περιλαμβανει διασκευες σε Cro-mags,DRI,Crowbar οπως και μια διασκευη στο Escape(πως τους ηρθε αυτο ρε παιδια?)των Metallica.Ωραια πραματα δηλαδη.

Υ.Γ.Το DVD Live Dominance σκοτωνει.

8/2 ερχονται και για live(συμφωνα με το myspace της Hardtimes τουλαχιστον).ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΤΣΙ.:yahoo::yahoo:

[FONT=“Tahoma”][SIZE=“3”][B]http://www.myspace.com/showyourfaceband

Όχι οτι είναι φίλοι μου, αλλά τα παιδιά παίζουν τόσο καλά που αξίζουν συμβόλαιο δισκογραφικής…[/B]
[/SIZE][/FONT]

Πολυ καλοι.Thanks.:wink:

Τώρα θα κάνουν κι ένα demo/promo cd.

Λεμε λεμε για hardcore και δεν εχουμε πει για εναν δισκο σταθμο!Οχι για τις καινοτομιες οσο για το
αψεγαδιαστο περιεχομενο του.Να’ναι καλα το παληκαρι που μου το εδωσε να το ακουσω πριν ποοοοολλλλλαα
χρονια.
Pro-Pain - The Truth Hurts

Οπως σωστα μου ειπε καποτε ενας core-ας,αν υπαρχει ενας κορ δισκος που πρεπει να εχουν οι μεταλλαδες
αυτος ειναι το The Truth Hurts.

Θυμάμαι παλιά που το Hammer το είχε στα 120 καλύτερα της δεακετίας.

Το βάζω και αυτό στη λίστα αυτών που πρέπει να ακούσω κάποτε (δυστυχώς όλο και μεγαλώνει η λίστα :()

E γι’αυτο το ειχε αγορασει ο αλλος.Που λεφτα για “ψαξιμο” τοτε.
Οχι στη λιστα,ΤΩΡΑ ακουσε το!

:respect:Οι Pro-pain ειναι μπανταρα και το παραπανω οντως ειναι μια κορυφαια γι αυτους στιγμη.Ακομα θυμαμαι το live τους στο παλιο Underworld πριν 2-3 χρονια.

Οι Καναδοι Comeback Kid ιδρυθηκαν απο τις σταχτες της γρουπαρας των Figure Four.Το Wake the Dead ειναι ο δευτερος(και κατα τη γνωμη μου καλυτερος μεχρι στιγμης)δισκος τους.Οσο για τη μουσικη,τι αλλο?

HARDCORE ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ

Ακουσα έναν ακόμη εκπληκτικό δίσκο (κάλλιο αργά παρά ποτέ)
Shadows in the Deep - Unleashed:D:respect:
και ένα-δυο τραγουδια από το τελευταίο cd των Entombed:)
(δε βρήκα περισσοτερα:roll:γκουχ-γκουχ…ξέρω…rapidshare…winrar:roll:)

Δεν ξέρω πολλά για Unleashed , διάσπαρτα κομμάτια έχω ακούσει αλλά την κορυφή στο είδος (viking-death) την έχουν καπαρώσει για πολλλλλλάάάάά χρόνια ακόμη οι Amon Amarth.
Θα τσατιστεί ο nihlist που το λέω αυτό αλλά έτσι είναι.:stuck_out_tongue:

Το τελευταίο τους σπέρνει (υπάρχει και το αντίστοιχο τόπικ) και μπορεί να μην είναι σαν το προηγούμενο, αλλά δεν σημαίνει ότι δεν είναι δίσκαρος.
Από το ντεπούτο τους μέχρι και φέτος έχουν αξιολογότατες δουλείες.

Στα συν τους οι εκπληκτικές αποδώσεις τους live.
Η κομματάρα που με’κανε να τους ακούσω.

O Johan Hegg είναι λαρύγγι από τα λίγα.
Aπό τις καλύτερες φωνές στο χώρο.

Το μόνο που με χαλάει είναι ότι έχουν τυποποιήσει τον ήχο τους.

Προτιμήσεις :

To ντεπούτο

Η δισκάρα (που είναι το πιο πιασάρικο νομίζω)

και το φετινό

Ελπίζω να τους δω συντομότατα , έστω και σαν support.:):roll:

Δεν τσαντίζομαι γιατί πολύ απλά αυτό το πράμα που παίζουν δεν είναι death! :stuck_out_tongue:
Και φυσικά τα κλασσικά έπη των Unleashed ούτε στα όνειρα τους.

Amon Amarth έχω ακούσει μόνο το τελευταίο τους, Scourge…
δε μπορώ να πω ότι με εντυπωσιασε:-s
:slight_smile:

Kαλά δεν είπαμε ότι είναι οι επόμενοι Morbid Angel:p
Δεν είναι αμιγές αλλά δεν αναιρεί ότι είναι στην κορυφή.

Ξανάκου το.
Το ομώνυμο είναι ύμνος.

Εμένα βαρετό heavyμεταλο μου ακούγονται πάντως. Και αλίμονο για το είδος αν είναι στην κορυφή οι Amon Amarth.

Μου εχει κολλησει σημερα. ΔΙΣΚΑΡΟΣ

Ωραίος ο Βάκιλος!