Εδω εχουμε ενα πραγματικα αξιολογο deathoproject απο μελη των Aeternus και Enslaved. Χθες μολις επεσε στα χεριαμ κι εως σημερα το πρωι δεν εχει βγει απ’ το στερεοφωνικο. Πολυ ωραιες κιθαρες λεμε. Πιθανοτατα δε θα σας αλλαξει τη ζωη, αλλα θα το κατευχαριστηθειτε. Try or die απ’ αυτο το πανεμορφο λινκ: http://www.myspace.com/zerohuman
σήμερα πρωι-πρωί (πολύ πρωί όμως, και με πυρετό) έβαλα να ακούσω το ομωνυμο και το The Stench of Redemption των Deicide.Για ένα ευχάριστο πρωινό ξυπνημα… Δεν έχει ανέβει review για το τελευταίο τους…ε?
Φιλανδικο Ντεθ Μεταλ, κυκλοφορησε το σωτηριο ετος 1995. Μιλαμε για γουστοζικα φωνητικα, ριφφαρες και μελωδιαρες. Προσωπικα το καραγουσταρω, αν το εχετε ακουσει, πειτε και σεις δυο λογια.
Όντως έχει πάρει πολύ καλές κριτικές. Για τους φίλους του τεχνικού death θα έλεγα και όχι μόνο. Δεν είμαι ο κατάλληλος βέβαια μιας και δεν είμαι φαν του είδους. Άκουσε το όπωσδηποτε.
Ρωτησα τον συνήθη ύποπτο τι ακριβώς είναι το grind. Αντί να εξηγήσει, λοιπόν, μου στέλνει λινκ να κατεβάσω το World Downfall των Terrorizer (μιας και είναι αντιπροσωπευτικό του είδους). Ο δισκος σπερνει (που λέτε και εσείς οι νέοι:p). Highlights για μένα τα Enslaved by Propaganda, Fear of Napalm, και Corporation Pull-In που τα ξεχώρισα αμέσως. Επίσης, ο drummer δε παίζεται. Τελικά ήταν καλή η απάντηση:p (από’κει και περα η αγαπητή wikipedia μου έδωσε τον ορισμό:P)