To God is a lie ειναι ενας υμνος!Βασικα οι Hypocrisy δεν εχουν 2 αλμπουμ συνεχομενα που να μοιαζουν.
Οποτε ή σαρεσουν ολα (οπως εμενα) ή εχεις καποια αλμπουμ τους που σαρεσουν.Θα σου προτεινα το επομενο
απο το Penetralia,το Osculum Obscenum και το Into The Abyss του 2000. Ειδικα το Osculum Obscenum το εχει το Μαντροπολις στην επανεκδοση του μαζι με 2 ΕΡ της μπαντας.
Συνολικα 70+ λεπτα μουσικης και 2 διασκευες,το Black Magic (Slayer) & Black Metal (Venom).
Και επειδη εισαι thrasher οι Hypocrisy στο Τhe Final Chapter διασκευαζουν το Evil Invaders
Οτι εχω ακουσει απο The Crown το βρηκα εξαιρετικο.Το Hell is Here ειναι ενας τρομερος δισκος που
περιεχει μερικους υμνους.
τεξανοι groove μεταλλαδες!!!υπαρχουν πανω κατω απο τα μεσα των 90’ς
ειδα οτι δεν εχουν αναφερθει και επειδη τους ακουσα προσφατα,ειπα να τους ποσταρω εδω!!!
παρα πολυ καλο,δυναμικο,νεο groove thrash (με κυριες επιρροες chaos ad,roots,pantera και λοιπα ωραια πραγματα).
τα τυμπανα μου θυμησαν lamb of god των πρωτων δισκων!
Ακουω τωρα το δισκο που ακολουθει. Τον εχω αναφερει καμποσες φορες αλλα ειπα να κανω μια παρουσιαση της προκοπης:
Οι συγκεκριμενοι παλικαραδες εχουν αρκετα συχνα διπλα τους τον ορο “Black Dahlia Murder-rip-off-band”, κάτι στο οποιο δε συμφωνω. Οκ, μουσικα μοιαζουν και μαλιστα δε παιζουν κατι καινουργιο. Ειναι αλλο ενα από αυτα τα deathcore γκρουπ που κυκλοφορουν στην Αμερικη.
Το θεμα όμως είναι ότι έχουν καλά σολος, μπομπατα ριφφς και ντραμμερ που ξερει τη δουλεια του. Ουτε η βρουτιλα λειπει, ούτε τα μελωδικα περασματα, ούτε τα breakdowns που δινουν το (απαιτουμενο) feeling. Εν ολιγης παιζουν κατι αγαπημενο που με τα χρονια καταντησε τετριμμενο, και καταφεραν να κινησουν το ενδιαφερον μου εκει που πολλοι αλλοι απετυχαν. Ισως τους γουσταρω περισσοτερο απ’ ότι ο περισσοτερος κοσμος (προσωπικο γουστο) αλλα το θεμα ειναι οτι περαν της παραγωγης (που μπορουσε να ειναι καλυτερη) τα κομματια ειναι καλα και ενδεικνειται ως προταση στους φανς του ειδους.
Τσεκαρετε.
εδιτ: Αχαχαχχαχαχαχα… Ρε μλκ σιγκναλ, δεν ειχα δει το ποστ σου ενω το εγραφα. Και οι δυο το κλεισαμε με τον ιδιο τροπο. Ααχαχαχαχαχχαχαχ…
Kαλο Τhrash αλμπουμ αλλα κατα την γνωμη μου εχουν κυκλοφορησει καλυτερα πραγματα στο Thrash φετος απο το συγκεκριμενο!!Ειδικα το Dekapitator που εχουμε πει στο τοπικ με τα Thrash σπερνει…
ο πρωτος metal δισκος των chimaira.καθως νωριτερα κυκλοφορησαν ενα δισκο και ενα ep κοντα στο υφος του nu metal!!
σε αυτον το δισκο αλλαξανε στυλ.βγαλανε ολο το μεταλλικο αχτι τους και φτιαξανε μια τρομερη δισκαρα,μοντερνου αμερικανικου μεταλ.
με τις επιρροες να πανε και να δινουνε.slayer (ο king νομιζω τους ανακαλυψε κιολας),sepultura,death metal,hardcore,stoner,meshuggah,κλασσικο μεταλ κλπ
ο ντραμερ andols Herrick πραγματικα παιζει απιστευτα τυμπανα!!!
ολα τα κομματια ειναι ενα και ενα,με τον υμνο Pure Hatred να σε ωθει να τα σπασεις ολα!!!οπως επισης και ο δυναμιτης Power Trip καθως και το κερασακι στην τουρτα Implements of Destruction!!!ενα ανεπαναληπτο 13λεπτο instrumental,πιο μεταλ και απο το ιδιο το μεταλ!!!γραφικος το ξερω,αλλα οταν ακουω οτι τους χαρακτηριζουν hardcore με ενα τετοιο κομματι,ειναι να τρελενεσαι!!!
τεσπα οτι δεν εχετε προβλημα με τον νεο ηχο, ακουστε το οπωσδηποτε!!!
edit : το ποιος φουρνος γκρεμιστηκε και καταφεραμε να τους δουμε μαζι με τους shadows fall, κανεις δεν ξερει!!!