Death Μetal κυκλοφορίες

Για τους φίλους του μαυρόψυχου death metal, βλέπω πως κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό και νέο Shaarimoth επτά χρόνια έπειτα από το πολύ καλό Temple of The Adversarial Fire.

3 Likes

COSMIC PUTREFACTION “Emerald Fires Atop The Farewell Mountains” [2024]

Στα χωράφια του μυστικιστικού/sci-fi death metal, ο Ιταλός Gabriele Gramaglia κάνει παραπάνω από καλή δουλειά ισορροπώντας μεταξύ καταιγισμού, αβυσσικής ατμόσφαιρας, τεχνικής και τόσο-όσο πιο ήρεμων περασμάτων.

5 Likes

Ξέρουμε ήδη το πρώτο πολύ καλό dissonant death metal του 2025.

Και συνεχίζω.

Παρά το όνομα, οι Sarcophagum παίζουν, λένε, “κινηματογραφικό” death metal.

Εγώ θα πω ότι αν σου αρέσουν οι Ulcerate, πάτα play.

Το ντεμπουτο τους βγαίνει στις 06/12 και μου αρέσει πολύ. Θα ήθελα οι μελωδίες τους να έχουν λίγο πιο προσωπικό ήχο, ακόμα κι έτσι όμως έχουν να πουν πολλά. Στηρίζω δυνατά.

2 Likes

Πάρτο και ολόκληρο
Album Premiere: Sarcophagum – ‘The Grand Arc of Madness’ - Decibel Magazine

3 Likes

4 καινούρια ντέμο από την Me Saco Un Ojo το οποίο σημαίνει ποιότητα…

Το πρώτο είναι από τους Βραζιλιάνους Cosmophage και το ντεμπούτο ντέμο τους Sidereal Malignancy

Το δεύτερο είναι από τους Ρώσους Gosudar με τίτλο Eschatological Agony of the Universe, τους οποίους εγώ τους γνώρισα από το σπλιτ επ που έκαναν με τους Αυστραλούς Carcinoid το το '19

Τρίτο ντέμο (κ αυτό που με εντυπωσίασε περισσότερο) από τους Ούγγρους Vér.

Τέταρτο κ τελευταίο ντέμο από τους Γιαπωνέζους Invictus με τίτλο Togakushi Ritual Demo.

3 Likes

Κοίτα να δεις που οι ξενέρωτοι νορβηγοί κυκλοφόρησαν ένα από τα καλύτερα death metal άλμπουμ της χρονιάς… . Abhorration λοιπόν κ το ντεμπούτο άλμπουμ Demonolatry.

6 Likes

Λογω αναφορας στη Me saco un ojo,αν δεν εχετε ακουσει Gutless σπευστε αμεσα!Σουπερ death metal απο Αυστραλια αν γουσταρετε Cannibal
Corpse,Broken Hope και γενικα κλασσικο death metal θα καραγουσταρετε!

1 Like

Πώς σας ξέφυγε αυτό ωρέ death metal afficionados;

1 Like

Τα είπαμε όταν βγήκε αλλά δε δώσατε σημασία κύριε

2 Likes

Έχεις τα δίκια σου, αλλά βάλε εκεί κάνα εξωφυλλάκι, κάνα ψιψιψόνι να χτυπάει στο μάτι.

Υπερτούμπανο death metal με κιθαράκλες, ατμόσφαιρα και υπέροχες εναλλαγές μεταξύ mid tempo και πιο γρήγορων σημείων.

Ακούτε εδώ.

9 Likes

Φοβερό είναι. Και τέλεια παραγωγή.

2 Likes

Έχει ηχάρα, πράγματι. Δεν τους ήξερα καν, το έβαλα λίγο στην τύχη και μου πήραν το σκαλπ. Θα ακουστεί αρκετά, είναι ακριβώς όπως μου αρέσει το DM!

4 Likes

Album Stream: Phrenelith - ‘Ashen Womb’ - Decibel Magazine
Βαράμε προσοχή !!!

6 Likes

Από την εισαγωγή κ μόνο καταλαβαίνεις πως θα πάει η φάση. Πιο Dead Congregation δεν γίνεται… . Κ αυτό από μόνο του είναι τεράστιο συν. Ακούω το πρώτο κομμάτι, κλείσιμο κ τα υπόλοιπα όταν αγοραστεί το άλμπουμ.

1 Like

Με μεγάλες προσδοκίες το περιμένω αυτό… ακρόαση το απόγευμα.

1 Like

Νέο άλμπουμ από τους Sijjin, πρώην Necros Christos δλδ

3 Likes

Ας κάνουμε μια βουτιά στα 90ς, καθώς μου πετάξε αυτό εδώ το yt.

Ο Brett Hoffmann όταν έφυγε από τους Malevolent Creation τα βρήκε με αυτούς εδώ τους…Ελβετούς (οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο) και δημιουργήσαν παρέα αυτό το φονικό EP. Λαχταριστό death metal της Malevolent Creation (και εν γένει αμερικάνικης) σχολής, πάρα πολύ επιθετικό και με ήχο καρφί Retribution. Ο Hoffmann στο peak του εδώ ξερνάει στίχους με αδιαπραγμάτευτη τσαντίλα όπως ακριβώς πρέπει και κάθε κομμάτι έχει ριφφάρες να φας με το κουτάλι.

Δεν έχω ιδέα πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, αλλά εδώ έχουμε 23 λεπτά ανόθευτου, λατρεμένου death metal. Καμία διάθεση για διπλωματία, καμία πρόθεση για συζήτηση. Τεφαρίκι σαν να λέμε δηλαδή.

2 Likes

Προχθές το άκουγα, δυναμίτης.

1 Like