Death Μetal κυκλοφορίες

Λογω αναφορας στη Me saco un ojo,αν δεν εχετε ακουσει Gutless σπευστε αμεσα!Σουπερ death metal απο Αυστραλια αν γουσταρετε Cannibal
Corpse,Broken Hope και γενικα κλασσικο death metal θα καραγουσταρετε!

1 Like

Πώς σας ξέφυγε αυτό ωρέ death metal afficionados;

1 Like

Τα είπαμε όταν βγήκε αλλά δε δώσατε σημασία κύριε

2 Likes

Έχεις τα δίκια σου, αλλά βάλε εκεί κάνα εξωφυλλάκι, κάνα ψιψιψόνι να χτυπάει στο μάτι.

Υπερτούμπανο death metal με κιθαράκλες, ατμόσφαιρα και υπέροχες εναλλαγές μεταξύ mid tempo και πιο γρήγορων σημείων.

Ακούτε εδώ.

9 Likes

Φοβερό είναι. Και τέλεια παραγωγή.

2 Likes

Έχει ηχάρα, πράγματι. Δεν τους ήξερα καν, το έβαλα λίγο στην τύχη και μου πήραν το σκαλπ. Θα ακουστεί αρκετά, είναι ακριβώς όπως μου αρέσει το DM!

4 Likes

Album Stream: Phrenelith - ‘Ashen Womb’ - Decibel Magazine
Βαράμε προσοχή !!!

6 Likes

Από την εισαγωγή κ μόνο καταλαβαίνεις πως θα πάει η φάση. Πιο Dead Congregation δεν γίνεται… . Κ αυτό από μόνο του είναι τεράστιο συν. Ακούω το πρώτο κομμάτι, κλείσιμο κ τα υπόλοιπα όταν αγοραστεί το άλμπουμ.

1 Like

Με μεγάλες προσδοκίες το περιμένω αυτό… ακρόαση το απόγευμα.

1 Like

Νέο άλμπουμ από τους Sijjin, πρώην Necros Christos δλδ

3 Likes

Ας κάνουμε μια βουτιά στα 90ς, καθώς μου πετάξε αυτό εδώ το yt.

Ο Brett Hoffmann όταν έφυγε από τους Malevolent Creation τα βρήκε με αυτούς εδώ τους…Ελβετούς (οι οποίοι δεν έχουν κάνει τίποτα άλλο) και δημιουργήσαν παρέα αυτό το φονικό EP. Λαχταριστό death metal της Malevolent Creation (και εν γένει αμερικάνικης) σχολής, πάρα πολύ επιθετικό και με ήχο καρφί Retribution. Ο Hoffmann στο peak του εδώ ξερνάει στίχους με αδιαπραγμάτευτη τσαντίλα όπως ακριβώς πρέπει και κάθε κομμάτι έχει ριφφάρες να φας με το κουτάλι.

Δεν έχω ιδέα πως προέκυψε αυτή η συνεργασία, αλλά εδώ έχουμε 23 λεπτά ανόθευτου, λατρεμένου death metal. Καμία διάθεση για διπλωματία, καμία πρόθεση για συζήτηση. Τεφαρίκι σαν να λέμε δηλαδή.

2 Likes

Προχθές το άκουγα, δυναμίτης.

1 Like

Καλό τσίκνισμα με νέο Pissgrave.

5 Likes

Καλα, μεγαλη αλητεία ο δίσκος. Κάτι είπαν για κύκνειο άσμα, δεν θυμάμαι αν ισχύει.

On topic, ντεμπούτο από τους Γάλλους Mortuaire:

Σάπιο αργο (οχι ντουμ) ντεθ μεταλ ντεμπουτο από μέλη απο Year of No Light, Bombardement (ω ναι! θα τους περιλαβω και αυτους σε διπλανο νημα), The Great Old Ones, Monarch! και Faucheuse.

Φαντάστικ.

4 Likes

Για οπαδούς του αρκουδιάρικου death metal, Revenge κλπ (δεν σε ταγκάρω καν, ξέρεις ποιος είσαι… :stuck_out_tongue_winking_eye:), Primitive Warfare από το Αμέρικα.

3 Likes

Πραγματικά αρκουδοδισκαρος.

Το ειχα ψιλολιωσει όταν κυκλοφορησε.

Σ αυτη την κατηγορία, ακομα πιο κορυφαιο, μιλώντας για διακους του 24, για μενα ήταν αυτο:

Κ αμεσως μετα η υπερεπικη αταβιστικη αρκουδιά των Prehistoric War Cult.

Αλλά ναι, κ το Primitive Warfare ηταν πολυ δυνατο.

3 Likes

Πρωτο δείγμα απο τον επερχόμενο τέταρτο δισκο των Βραζιλιανων Escarnium.

Το Ineritus ηταν ευκολα μεσα στο τοπ 3 μου του 2016 για τον ακραιο ήχο.

Κ ενω κινείται σε πιο αργες ταχυτητες απο αυτες που τους θυμομουν, ναι, κομματάρα μοιαζει να είναι τουτο εδω στην πρωτη ακρόαση:

3 Likes
1 Like

Με σπασμένα φρένα το death metal φέτος. Οι Cryptual από το Milwaukee, μπάντα που αγνοούσα πλήρως, κυκλοφορούν το δεύτερο EP τους και προσωπικά λιώνω με αυτό που ακούω. Μιλάμε για πεμπτουσιακή death fucking metal ατμόσφαιρα, θανατίλα κατευθείαν από τον τάφο. Εδώ δεν έχει δυσαρμονίες, πειραματισμούς, μπασταρδέματα κτλ, μόνο ριφφς με παραγωγή ξυράφι, τύμπανα που σηκώνουν νεκρούς, μια φωνή που ξεψυχά και ένα γενικότερο ηχητικό αποτέλεσμα που δεν αφήνει τον ακροατή να αγιάσει.

Και το artwork δεν πάει πίσω, έτσι;

Ακούτε εδώ:

Έτσι ακριβώς όπως αγάπησα αυτόν τον ήχο, σοβαρό death metal. Μπαίνουν στο ραντάρ για το μέλλον.

Εν καιρώ θα τα πούμε και για μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που θα ξεφουρνίσει η Profound Lore.

2 Likes