Κατα την γνώμη μου, το καλύτερο EVER demo της ελληνικής σκηνής…
Μελιστάλακτο το ντεμπούτο, όπως το αναμέναμε, εύγε.
Μύρισε 14 Φλεβάρη
Επική death metal αλητεία:
Ο @apostolisza8 είχε γράψει για το πρώτο μέρος:
Τι γαμημένη ατμόσφαιρα, θα πω εγώ.
Σε 2 μήνες έχουμε νέο Maul:
Τέλη Σεπτέμβρη βγαίνει και νέο Ripped To Shreds, ελπίζω να είναι καλύτερο από το Jubian που δεν με κράτησε τόσο (αν και θα ήθελα να του δώσω άλλη μια ευκαιρία).
Καλησπέρα μπαντάρα. Ξαναμάθε μας μπαλίτσα.
επίσης, νέο Destruktor έπειτα από εννιά χρόνια, κοίτα να δεις. Καλό είναι.
Οι αγαπημένοι μου Mammoth Grinder ξυπνούν από την λήθη και μας τρατάρουν ένα φρέσκο EP έξι χρόνια μετά το (λίγο απογοητευτικό) Cosmic Crypt.
Γευστικότατο το πρώτο δείγμα, αρκετά mid tempo και “ατμοσφαιρικό”, εν γένει όμως είναι 100% στον ήχο τους. 15 Νοέμβρη η κυκλοφορία. Πολύ ωραία νέα, μακάρι και δίσκο του χρόνου.
Σε περίπτωση που σας αρέσει το γκρουβάτο κ ευκολοάκουστο death metal, προσπεράστε με συνοπτικές διαδικασίες. 2ο άλμπουμ για τους αμερικάνους Black Curse, μέλη των οποίων παίζουν στους Blodd Incantation και Spectral Voice, με τίτλο Burning in Celestial Poison.
Το πρώτο άλμπουμ του 2020 μας πήρε το σκαλπ με death/black ήχους κ μας άφησε άναυδους να περιμένουμε νέα δουλειά η οποία ήτθε από το πουθενά. Στο κομμάτι που δίνουν στο bandcamp τους, πέρα από Teitanblood/Grave Miasma κ λοιπούς κάφρους, ακούω ξεκάθαρες επιρροές από Katharsis εκεί μετά το 7ο λεπτό. 11.50 λεπτά ηχητικής βίας. Ευλόγησον…
Τι έπος είναι τούτο εδώ;!
Άκου το ντεμπούτο τους αν δεν το έχεις κάνει ήδη
Τρομερό EP από τους Καναδούς Sedimentum σε δύο βδομάδες.