Death Μetal κυκλοφορίες

Τούτο εδώ το ακούω συχνά τις 2 τελευταίες μέρες και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Να πω την αλήθεια με όλα αυτά που διάβασα περίμενα κάτι αρκετά πιο σάπιο και χαοτικό. Όχι πως απογοητεύτηκα φυσικά, ίσα ίσα αφού ο σχετικά καθαρός ήχος για το είδος, βγάζει υπέροχα τις κιθάρες μπροστά με το κάθε ριφ να βρίσκει στόχο εύκολα και τις μελαγχολικές μελωδίες που ξεχωρίζουν, και σε εμένα τουλάχιστον θυμίζουν πάρα πολύ πρώιμους My Dying Bride, να μεγαλώνουν το σκοτάδι γύρω σου.

Οι εναλλαγές doom και death ξεσπασμάτων είναι πολύ καλές, αλλά η αλήθεια να λέγεται εκεί που οι τύποι ζωγραφίζουν είναι στα πιο αργά μέρη τους που πραγματικά σε βυθίζουν σε σκοτεινές αβύσσους. Εκείνο το Inherent Opprobrium ειδικά κάνει τα πάντα να σκοτεινιάζουν γύρω σου ήδη από την εισαγωγή. Τώρα το άκουγα και ούτε που πήρα χαμπάρι πότε πέρασαν 15 λεπτά και τελείωσε το κομμάτι. Αυτό αν διαρκούσε καμιά ώρα ξέρω γω και το ακούσεις την σωστή στιγμή άνετα μπορείς να παγιδευτείς σε κάποιο παράλληλο σύμπαν όπου κυριαρχούν τα όντα της φαντασίας του Lovecraft και να βγεις από εκεί μισότρελος.

Προσωπική άποψη, αυτό μπορούν να το “ευχαριστηθούν” όλοι οι φαν της σκοτεινής μουσικής γενικά. Δεν θα έλεγα πως απευθύνετε σε αυστηρά death metal ακροατήριο.

2 προτάσεις σήμερα(δεν βρήκα κάτι σχετικό)…

Οι Πολωνοί Ahrimah με ένα ντέμο στο ενεργητικό τους κ μετά τους έφαγαν τα μαύρα φίδια…Ain Soph Aur το εν λόγω ντέμο το οποίο κυκλοφόρησε το 1994.

Για ντέμο ο ήχος είναι πολύ καλός,με πολύ heavy κιθάρες αλλά κ κάποια ατμοσφαιρικά περάσματα με ακουστική.Μεσαίες ταχύτητες στο σύνολο κ απίστευτα βαθιά φωνητικά,τα οποία εμένα τουλάχιστον μου έφεραν στο νου τους Necros Christos.Το μπάσο τώρα χρωματίζει αρκετά τα κομμάτια,αν εξαιρέσουμε το κομμάτι “Euronymous” που τα σκατώνει τελείως.Αυτό που δεν μου έκατσε καθόλου καλά είναι τα intro k outros όπου είναι τελείως ξεκάρφωτα(ειδικά το δεύτερο).
Πάντως αρκετά progressive σαν άκουσμα κ κρίμα που δεν κυκλοφόρησαν κάποια ολοκληρωμένη δουλειά.

Κ περνάμε στους Ολλανδούς Zi Xul οι οποίοι έχουν κυκλοφορήσει ένα ντέμο το “Beyond Human Rewarding” κ ένα full length το “carven of Old”.To ντέμο δεν το έχω ακούσει μόνο το full length.

Carven of Old λοιπον,πιο ευθύ death metal από την προηγούμενη πρόταση.Μου θύμισε αμερικάνικες μπάντες βασικά,υψηλές ταχύτητες κ αρκετά τεχνικό στις κιθάρες.
Δεν το έχω ακούσει αρκετά αλλά με 2-3 ακροάσεις δεν μου φάνηκε αδιάφορο, αντιθέτως πιστεύω ότι αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Καινούργιο EP από Rottrevore?!
http://www.metal-archives.com/albums/Rottrevore/Blind_Sided_Attack/341069

Προ διημέρου κυκλοφόρησε συλλογή με τα άπαντα (demo, 7άρι και ακυκλοφόρητα δηλαδή) των Φινλανδών ABHORRENCE, της πρώτης μπάντας του Tomi Koivusaari των AMORPHIS.

Μιλάμε πάντα για τον σωστό, παλιομοδίτικο, σπηλαιακό ήχο υπό την “άξεστη” φινλανδική οπτική γωνία.

http://www.metal-archives.com/albums/Abhorrence/Completely_Vulgar/339840

1η Ιουνίου κυκλοφορεί το νέο άλμπουμ των Puteraeon τους οποίους έχω αναφέρει πέρυσι όταν κυκλοφόρησαν το καλό esoteric order. Αυτό που δεν μπορώ να αποφασισω για την νέα κυκλοφορίας τους είναι τι γαμάει περισσότερο, ο τίτλος του άλμπουμ η το εξώφυλλο;

[B]Cult Cthulhu[/B]

Πάρτε και το πρώτο video από το άλμπουμ που γαμει και ηχητικά συνεχίζει να λατρεύει το πρώιμο σουηδικό ήχο των Entombed και Dismember

http://www.youtube.com/watch?v=I9EhCGDpwrk

Νέο κομμάτι από Cerebrate
http://soundcloud.com/cerebratedeath

Tι μπανταρα ρε πουστη μου :!:

Νέος δίσκος από τους Γάλλους [B]Offending[/B], με τίτλο Age of Perversion , όπου κινείται στα μονοπάτια του brutal. Ο προηγούμενος και πρώτος δίσκος τους (Human Concept), προσωπικά μου άρεσε πολύ και έδειξε ότι οι Γάλλοι μπήκαν δυναμικά στο χώρο. Ο καινούργιος τους μου άρεσε σχετικά. Λίγο βαρετός με την πρώτη ακρόαση, αλλά με 3-4 δυνατά κομμάτια. Με εκνεύρισαν μερικά σόλο ανά διαστήματα. Όποιος ενδιαφέρεται για νέο αίμα στο brutal ας τους τσεκάρει.

[SPOILER][/SPOILER]

Αλλά για καλό brutal να ακούσετε σίγουρα το παρθενικό άλμπουμ των Ισπανών [B]Avgrunn[/B]. Ένα δείγμα μπορείτε να ακούσετε [B][U]εδώ[/U][/B].

[SPOILER][/SPOILER]

Τέλος, δεν τσεκάρετε και καινούργιο [B]Kraanium[/B]? Για πιο βαριά γούστα. Επίσης, πολύ καλό αλμπουμάκι. Και ένα κομμάτι [U][B]εδώ[/B][/U].

[SPOILER][/SPOILER]

Συνέχιζοντας σε φινλανδικό mood, οι UNCREATIONIST είναι μια νέα μπάντα που μόλις κυκλοφόρησε το πρώτο demo της, κινούμενη σε αρκετά ενδιαφέροντα death μονοπάτια, με πηχτό ήχο και doom-ίζουσα διάθεση. Ας πούμε σε ύφος παρόμοιο με τους GRAVE MIASMA.

ΕΔΩ κατεβάζετε mp3 με samples και από τα τρία κομμάτια (τα οποία συνολικά στο tape φτάνουν τα 31 λεπτά).

http://www.uncreationist.info/

bump

Καλο(γουστο)ι μου ανθρωποι. [B][U]Εδω[/U][/B] μπορειτε να διαβασετε μερικα πραγματα για την γαμηστερη εμφανιση των Dead Congregation με Infinitum Obscure, Ketzer κλπ. Το live εγινε σ ενα μερος στη μεση του πουθενα αλλα το club ηταν μια χαρα οκ, ευρυχωρο, παγκοι full απο distros και merch, πολυ ωραια οργανωμενο σε γενικες γραμμες.

Ξεθάβω post απο το Black metal thread και το βάζω εδώ γιατί δεν είναι black στην τελική αν και έχει κάποιοα σημεία, σύν ότι θα μας τα ζαλίσουν οι γνωστοί “αν δε βγεί σε κασέτα δεν είναι black metal” ακόμη μια φορά και είναι κρίμα για αυτό το διαμάντι της μουσικής το οποίο κυκλοφόρησε και είναι ονειρικό. Αν κατάφερναν αυτό που προσπαθούν τότε θα μιλάγαμε για groundbreaking κυκλοφορία, νέα εποχή κλπ…αλλά όπως και να χει η προσπάθεια είναι εκπληκτική…και αυτό το βιολί…δεν έχω ακούσει καλύτερη ενσωμάτωση κλασικού βιολιού σε μεταλ άλμπουμ…και είναι και από Αυστραλία/Νεα Ζηλανδία τα παλουκάρια…εύγε!

Thanks για το ποστάρισμα, εντυπωσιακό συγκρότημα όντως…

O δίσκος των Ne Obliviscaris είναι απλά αριστούργημα. Τον ήχο του βιολιού είναι η αλήθεια ότι τον είχαμε ακούσει και στους The Sins of thy Beloved, αλλά εδώ έχει καλύτερο αποτέλεσμα!

νεα κομματια απο τους ισπανους ATARAXY απο το επερχομενο τους δισκο που θα λεγεται Revelations Of Ethereal(το εξωφυλο ΓΑΜΑΕΙ)http://ataraxymuerte.bandcamp.com/album/revelations-of-the-ethereal

επισης δεν ειδα κανεναν να σχολιαζει τα νεα κομματια των resurgency που επισης γαμανε!!!και τελς 6/6 θα βγει επιτελους ο δισκος των nocturnal vomit!!!

Αντε ρε,δεν ειχα ιδεα για fl resurgency…ουτε και για nocturnal vomit
Eπισης τα κοματια των Ataraxy μου φανηκαν πολυ δυνατα,σιγουρα θα τσεκαρω το δισκο οταν βγει

επισης κατι αλλο που δεν ειδα να εχει αναφερθει,οι θεοι Gorephlia ετοιμαζουν δισκο και εδω http://soundcloud.com/me-saco-un-ojo εχει ανεβει ενα κοματι απο το δισκο που ονομαζεται Gods Stand Aghast!!!

Καλή φάση οι Gorephilia. Το περιμένω…Το EP τους ήταν τρομερά καλό. Old school death στα καλύτερα του!!!

Μέσα στο μήνα.

Αμήν.

Να που εσκασε τελικα και το ντεμπουτο των [B]Scaphism [/B]το οποιο καλο θα ηταν να τσεκαριστει απο τους παλιουρες και τους ρετρολαγνους. Θυμιζει πολυ τα πρωτα αλμπουμς των CC, και Jungle Rot ενω απο ποιο συγχρονα πραγματα θα λεγα πως μαλλον υπαρχει μια συγγενεια με Cumbeast. που ειχαν μια θρασιζουσα χρεια.ομορφες αλλαγες στα τυμπανα τα οποια χρωματιζουν εξυπνα τα κομματια.
Πολλα μπραβο στον τραγουδιστη διοτι απλα εχει μια απο τις πιο γαματες φωνες π εχω ακουσει τα τελευταια χρονια στο χωρο και ορισμενα απ τα κομματια τους πραγματικα απογειωνονται σ ενα βαθμο λογω των ξεσπασματων του μαγκα.Τιμια κυκλοφορια

Αυτο εδω ανετα χωρουσε στο βλαχ μεταλ θρεντ αλλα δε πειραζει. Οι εντονες επηρροες απο παλιους Bathory ειναι το βασικο συστατικο των Αυστραλων [B]Μοngrels Cross[/B] που θυμιζουν αρκετα και καποιους συμπατριωτες τους (Gospel of the Horns, Denouncement Pyre). Βlackιζον thrash με death τζουρες εν ολιγοις. Μ αρεσαν αρκετα

για οσους δεν το πηραν πρεφα ανακοινωθηκε νεα κυκλοφορια cryptopsy