Τεχνικό και brutal μαζί δεν μου κάνουν και τόσο αίσθηση να σου πώ την αλήθεια, εφόσον γουστάρεις όμως έχεις τσεκάρει μήπως Wormed? Τσέκαρε μια στάλα αν δεν έχεις ήδη, μπορεί και να πάθεις λαλά αφού το γουστάρεις το τεχνικό brutal, οι τύποι το έχουν τερματίσει, δε πάει άλλο.
Tι ονειρεμένα φωνητικά είναι τούτα…8O
Ακούω κομμάτι αυτή τη στιγμή. Λίγο χαώδεις αλλά μου κάνουν, θα τσεκάρω full άλμπουμ. thanks!
Και εγώ σήμερα άκουσα Wormed. Μου φάνηκαν πάρα πολύ καλοί. Τεχνικούρες μπορώ να ακούσω μόνο στο Brutal.
Προφανώς και άκουσες Pathology και Beheaded…Μην πεις όχι!!!
Επίσης το Omnihility φάνηκε καλό!
Το γάμησε και ψόφησε ο Johansson με τα projects του. Τούμπανο το περσινό Paganizer αλλά αναμενόμενο να στερέψει και ν’αρχίσει ν’αναμασάει τα ίδια και τα ίδια με τόσες μπάντες. Ιδού…
Humanity Delete - Never Ending Nightmares
Δεν ξερω αν εχουν αναφερθει αλλα ανακαλυψα αυτους (αν και ειναι παλιουρες) και γουσταρα. Σουηδιλα καργα!
Τους είχα αναφέρει πρόσφατα. Είναι από τα καλά (νέα) Old-school death. Πάρτε αυτιά όσοι δεν έχετε επαφή!
Βγηκε ? 8O
Απο τους καλυτερους δισκους των τελευταιων ετων για μενα.
Σουηδιλα οπως πρεπει να ακουγεται.
[B]Interment - Into The Crypts Of Blasphemy[/B] του 2010. Βάλτε και τίτλους να υπάρχουν γιατί μόνο εξώφυλλα δεν γίνεται. Αυτοί πάντως μαζί με Tormented είναι μεγάλες λατρείες για όσους θέλουν το death metal τους σε φάση dismember, grave, entombed των πρώτων ημερών. Το οποίο ep των tormented graveyard lust δεν είδα να το αναφέρουν πολλοί στις τελευταίες λίστες που έχουν γίνει.
Θα εβαζα και το καινουριο [B]Nominon[/B] στα καλυτερα (απ’οσα εχω ακουσει δλδ, και ειναι στον ηχο που θελω) του '12…
E οι [B]Nominon[/B] ειναι σταθερη αγαπη
Τα παιδια το κατεχουν το αθλημα.
Το ΕΡ των [B]Tormented[/B] ειναι πολυ καλο επισης.
Suffocation κάποια στιγμή στις αρχές του '13…
Το Alchemyst καλό αλλά δεν θα κόψω και φλέβα…
Κάτι παρόμοιο ισχύει και για το Indesinence, ίσως αυτό να είναι λίγο πιο πάνω…
Τι να τα κάνεις όμως όλα αυτά όταν τα νέα απ΄τους Θεους Cruciamentum είναι τόσο απογοητευτικά…
Chaos Echoes - Tone of Things to Come
Από το πουθενά πετάγεται αυτό το EP του group που δημιούργησαν 2 μέλη των Γάλλων Bloody Sign μετά τη διάλυσή τους. Πρόκειται για σαλταρισμένο death metal που βασίζεται στην ατμόσφαιρα (όπως και το death metal των Alchemyst που λογικά πολλοί δεν θα καταλάβουν ή δε θα γουστάρουν). Εδώ εκτός από σκοτάδι και τρόμο, έχουμε και έντονη οσμή παραισθησιογόνων αλλά και τρομερά φωνητικά που δυστυχώς είναι αραιά και σκόρπια. Τα 40 λεπτά της διάρκειας του cd μου φάνηκαν πολύ λίγα.
Και νομιζα οτι βγηκε το Suffocation.
Οσον αφορα τους Cruciamentum λεει τελος στις ζωντανες εμφανισεις.Δεν λεει κατι
για διαλυση της μπαντας…
Έχει κυκλοφορήσει ένα κομμάτι με τίτλο [U]As Grace Descends[/U].
Μια χαρά, ειδικά τα ριφφς μετά το σόλο σκοτώνουν.
15/2 o δίσκος.
Χαρακτηριστικά αναφέρει " the 2013 MLP will be the final release"…
Βέβαια, η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία και ποτέ δεν ξέρεις πώς θα σου τα φέρει η ζωή. The twist of fate που λένε. Εδώ θα βγάλουν δίσκο οι Carcass …
Τι μου το θύμισες ότι θα βγάλουν οι Carcass? Φαντάζει φειλ από τώρα. Σαν 3 πρώτα σίγουρα δε θα είναι, οπότε αδιάφορο ήδη.
Εμενα μια χαρα μου φαινονται ολα τα Carcass. Απλα στη πορεια το γυρνουσαν σε ολο και περισσοτερη μελωδια.
Jeff Walker speaks about the new Carcass record/
Μια χαρά τα λέει ο jeff, και τώρα που έφυγε ο Amott κομμένες οι υπερβολικές μελωδιούλες
Νομίζω ότι κυμαίνεται στα ίδια vibes η άποψη μου για τον κοκκινομάλλη!