Death Μetal κυκλοφορίες

Ο Άμμοτ ήρθε ως δεύτερος κιθαρίστας σε μια έτοιμη μπάντα, δεν νομίζω να έβαζε με το ζόρι τους άλλους να γράφουν μελωδίες. Τα περισσότερα κομμάτια ο Στιρ τα έγραφε έτσι κι αλλιώς και το Σουανσονγκ είναι γεμάτο μελωδίες και χωρίς τον Άμμοτ.
Εγώ λέω πάλι καλά που υπήρχε κι αυτός κι έβγαλαν οι Καρκαςς τους δυο καλύτερους δίσκους τους.

Το Swansong πάντως είναι δισκάρα… Παρεξηγημένο μεν αλλά δισκάρα…

Λιγο θα επηρρεαζε ενας Amott και ο καθε Amott τους Carcass για τους λογους που ανεφερε ο eNick, αν ειναι να του δωσει κανεις κανα credit στο χωρο του death metal πιο πολυ θα μετρησει τη συνεισφορα του στους Carnage, που ηταν και απο τις καλυτερες και πιο σκοτεινες μπαντες που βγηκαν απο Σουηδια μερια. Μη σας πω οτι ειμαι καπως αισιοδοξος που λειπει γιατι εχει να γραψει δισκο ακραιου metal που να μ’ αρεσει (πολλα) χρονια.

^Ισχυει αυτο.Kι εγω δε μπορω να πω οτι στεναχωρηθηκα κιολας που θα ειναι χωρις Αμοτ,αλλα και παλι το φοβαμαι το αλμπουμ.Εχω ομως και μια μικρη ελπιδα μηπως και βγαλουν καμια θειλα τυπου Νεκροτισισμ,τους εχω ικανους.
Σε αλλα νεα ακουσατε καινουργιο κομματι απ’τους επαναδραστηριοποιημενους Convulse?
http://www.youtube.com/watch?v=WKDXjNQYBFo
Απο επερχομενο ΕΡ 2 κομματιων,αυτο ειναι το πρωτο

Χμ. Αξιοπρεπες το λες ψιλοευκολα, αλλα εχει μερικα σημεια που ακουγονται πολυ τετριμμενα. Μου αρεσουν στιγμες στο τραγουδι, ολοκληρο δε μου κανε κεφι να το ακουσω επειτα απο δυο ακροασεις.

Χα, πρώτη φορά ακούω για νέο Carcass. Προσωπικά δεν περιμένω απολύτως τίποτε, πάνε τόσα χρόνια από το ‘‘Swansong’’ (το οποίο και βρίσκω πολύ καλό δίσκο). Αλλά για να δούμε… Χωρίς Ken Owen, πάντως, θα χάσουν ένα σημαντικό συστατικό του ήχο τους.

Ε, ρε μεγαλεία που έχουμε να δούμε/ακούσουμε με το επερχόμενο ANTEDILUVIAN! :eek:

Απλά πέρασα μια βόλτα για να πώ πόσο γαμάει το συγκεκριμένο, έστω και πολύ καθυστερημένα. Ό,τι ακριβώς λέει ο Angmar βασικά. Μην το αφήσει κανένας να περάσει απαρατήρητο.

Και το επομενο να ακουσεις :bounce: :bounce: :bounce:

Όταν καταφέρω να ξεκολλήσω απ’ αυτό θα προχωρήσω στο επόμενο 8)

αλλη μια προσθηκη στο σουηδικο ηχο
υστερα απο προταση του κουμπαρου!!!

Zombified - Carnage Slaughter and Death απο τον ομωνυμο δισκο του 2012

εχουν και ενα ντεμπουτο το 2010

στο line up συνανταμε μελη απο διαφορες γνωστες μπαντες! :slight_smile:

Μαλακες κοιμηθηκα με το Deicide στη διαπασων :lol::lol:

Οχι επειδη δεν μου αρεσει (προφανως και οχι), απλα ενιωθα λιγο νυσταγμενος και κουρασμενος.

Κατορθωμα.

Το έβαλα προηγουμένως αυτό και μου άρεσε πολύ. Γενικά αυτός ο ήχος έχει πέραση τελευταία και βγαίνουν ωραία πραγματάκια. Μάλλον ο αγαπημένος μου ήχος στο death.

Sulphur Aeon - Swallowed by the Ocean’s Tide

Έχει αρκετά ξεσπάσματα, ελάχιστες μελωδίες εκεί που πρέπει, διαθέτει αβυσσάλεα φωνητικά, έχει θεματολογία Lovecraft και εμπνευσμένες συνθέσεις. Αρκετά καλό για να ξεκινήσει η χρονιά?

Το άκουσα, με έστειλε και θα επανέλθω.

Η ατμόσφαιρα δεν βασίζεται στη safe εισαγωγή samples, ούτε στο στο ακατάσχετο χάος στο οποίο στοχεύουν πολλές παραγωγές του σημερινού undeground (αλλά λίγες το πετυχαίνουν). Αντιθέτως στηρίζεται στη δαιδαλώδη πλοκή τω κιθαριστικών θεμάτων, η οποία προκαλεί μια αβεβαιότητα του στυλ “τι θα γίνει μετά?”.

Αυτά γι αρχή, παίζει να πρόκειται και για πραγματικά ξεχωριστή κυκλοφορία.

Καλά έπαθα και το ίδιο ακριβώς με το Cause Of Death των Obituary τόσο γλυκό νανούρισμα το UGH FIND THE ARISE KILL AT FIRST LIGHT! :lol::lol::lol:

Σε άλλα νέα οι οπαδοί των Cannibal Corpse ακούστε τους Άγγλους [B]Flayed Disciple[/B] που πραγματικά γαμούν και δέρνουν. The Westboro Massacre γράψτε και θα δείτε :wink:

Σε λιγες μερες αναμενουμε το νεο αλμπουμ των βετερανων πλεον στο brutal death (και λατρευτων) Deeds Of Flesh, 5 χρονια μετα το τελευταιο αλμπουμ τους ως τωρα. Ελπιζω το περιεχομενο να ειναι οσο χαοτικο και το εξωφυλλο του νεου δισκου.

Επισης θα ηταν αδικο μιας και δεν αναφερθηκε καθολου απο τοτε που βγηκε
, να μην εχει γινει καμια νυξη στο αλμπουμ που κυκλοφορησαν περυσι οι Αμερικανοι Chaos Inception (στους οποιους βασικος συνθετης ειναι ο Μatt Barnes κιθαριστας πλεον των Monstrosity). To Abrogation ειναι ενα αλμπουμ που θα λατρεψουν οι οπαδοι του old school US death metal. Συγκεκριμενα Morbid Angel, Angelcorpse, Diabolic Vital Remains κι αλλα τετοια.

Με τα σάλια στο πάτωμα περιμένουμε το Deeds…
Όσο για Chaos Inception το Collision with Oblivion είναι πολύ καλό. Του 2012 δεν το άκουσα αλλά θα γίνει και αυτό. Δεν νομίζω να ακούσω τίποτα διαφορετικό ή τιτανοτεράστιο. Λογικά στα ίδια μέρη βαδίζουν.

Άκουσα (και κόλλησα) το [B]Epitome of Darkness[/B] των [B]Repugnant[/B]. Θα το έχετε αναφέρει σίγουρα.
Ακριβώς τα φωνητικά που θέλω στο συγκεκριμενο είδος και όμορφα ριφφς.Must have αλμπουμ. Μικροί θεούληδες οι τύποι. Θα μου πεις Σουηδοί είναι, αναμενόμενο.

[I]Γιατί[/I] το διαλύσανε?!!Κρίμα.!