Death Μetal κυκλοφορίες

μιλάς με γρίφους.
Διώξανε τον τραγουδιστή και φτιάξανε νέα μπάντα με την Καιτούλα τη Γαρμπή?
Αναμένουμε το ντεμπουτο.

Έχει βγει το ντεμπούτο.

Κοντά είσαι πάντως, κακώς εστίασες στη Γαρμπή όμως.

Ααα…Μόλις με ενημέρωσαν από το κοντρολ ότι ο τυπος που τραγουδάει είναι ο Papa Emeritus, ο σατανικός καρδινάλιος.

Θα έπρεπε να το παίζει σε διπλό ταμπλό. Και repugnant και ghost.

Μονο Repugnant επρεπε βασικα αλλα τι να κανεις που οι Ghost βγαζουν φραγκα.

Ασχολήθηκε κανείς με αυτή τη φετινή κυκλοφορία???

[B]Karnarium - Otapamo Pralaja[/B]

Είδα μερικά καλά λόγια και τσέκαρα. Δεν βρίσκω πουθενά να κατεβάσω αλλά τα 3 κομμάτια που άκουσα με άφησαν “άφωνη”. Very good stuff.
Μπάντα από τη Σουηδία με ένα ακόμη full το 2008.
Κινούνται σε μονοπάτια Mitochondrion με πρώτη ακρόαση.
Death metal + noise σε σημεία. Όποιος έχει επαφή ας μιλήσει

Εχω ακουσει το καταπληκτικο αλμπουμ του 2008 και ενα σπλιτακι που βγηκε απο
την Nuclear Winter Records.Αυτο δεν το εχω ακουσει ακομα.

Εν αναμονη του πρωτου full length των Φινλανδων Vorum που μαλλον εχουν ηδη αρκετους φιλους εδω μεσα (κι οχι αδικα)

Οι Vorum είναι πραγματικά πολύ καλή περίπτωση.
Ενδιαφέρον μοιάζει και το παρακάτω:

Rattenfänger - Epistolae Obscurorum Virorum
Πρόκειται για project του R. Saenko και των υπόλοιπων μελών των Drudkh (και κυρίως των σπουδαίων Hate Forest). Ο Saenko τα τελευταία χρόνια μοιάζει να άγεται και να φέρεται από τα εκάστοτε trends της σκηνής (μια οι post rock, μια οι shoegaze επιρροές κλπ.). Από μια άποψη το ίδιο κάνει και εδώ, μόνο που εδώ καταπιάνεται με το death metal και αυτό μπορεί να μας ενδιαφέρει πολύ περισσότερο από τις γλυκανάλατες συνεργασίες με τους διάφορους τύπους από τους Alcest και δε συμμαζεύεται.

Ήδη ακούω το [B]Rattenfänger[/B] και έχω την αίσθηση ότι έχω να κάνω με κάτι καλό.

Ον τόπικ,
Να πάρουμε μια αυτιά από καινούργιο κομμάτι [B]Wormed[/B].

http://www.youtube.com/watch?v=KX6hd3Zj39k

Είχαν ξανά αναφερθεί πριν μερικές μέρες οι Ισπανοί Brutal-άδες. Από άλλο διάστημα, σύμπαν, γαλαξία. Μόλις άκουσα το [B]Planisphærium[/B] έμεινα έκπληκτη.
Ο νέος τους δίσκος βγαίνει μετά από 10 χρόνια. Οι απαιτήσεις θα είναι μεγάλες!

δεν ξερω αν το εχετε παρει χαμπαρει αλλα οι tribulation ετοιμαζουν νεο δισκο(βασικα ειναι ετοιμοσ και τον περιμενουμε)και πριν λιγεσ μερες ανεβασαν ενα κομματι το οποιο ειναι υπερεπος αν καταφερουν να ξεπερασουν το the horror θα μιλαμε για πολυ μεγαλο δισκο!

Με Vorum παιζει?δεν εχω ακουσει.Λενε?

α και τελος οι Necrovorous θα κυκλοφορησουν ενα promo tape με 2 κομματια τα οποια ανεβηκαν επισης και γαμανε!!!

^ τασπασίδης τα καινούργια Necrovorous. Πάντα άξιοι :!:

καινούργιο κομμάτι Defeated Sanity [B]εδώ[/B]

Τώρα έβαλα αυτό να παίζει. Για να δούμε…έχω ακούσει πολύ καλά λόγια

Abyssal-Novit enim Dominus qui sunt eius

Από την Μ.Βρετανία οι κύριοι αυτοί,αυτό είναι το δεύτερο άλμπουμ τους.Black/death παίζουν,για οπαδούς των Mitochondrion,Antediluvian κλπ.Οι γνώστες κατάλαβαν για τι death metal μιλάμε,χαοτικό,ερεβώδες,αφιλόξενο…
Το ακούμε [B][I][U]εδώ[/U][/I][/B]

Δεν θυμαμαι αλλα μαλλον δεν εχει αναφερθει αυτο εδω στο συγκεκριμενο θρεντ.
Ετουτο εδω κυκλοφορησε καπου στις αρχες Νοεμβριου αλλα εγω μολις πριν λιγες μερες αρχισα να το ψαχουλευω. Στο ιδιαιτερο υφος των κυκλοφοριων/συγκροτηματων της Dark Descent οι Καναδοι [B]Paroxsihzem[/B] παιζουν αυτο το στριφνο μονολιθικο death metal βλεπε Mitochondrion( που φοριουνται πολυ τελευταια) σε πολυ πιο χαοτικους τονους ομως (πολυ reverb σςε κιθαρες/φωνητικα). Μου θυμισαν επισης τους συμπατριωτες τους Adversarial, τους Disma (και πολυ Graig Pillard στα φωνητικα) κι ισως σε καποια σημεια τους νικητες της περασμενης χρονιας Anhedonist.

To καλο του δισκου ειναι οτι δεν κανει κοιλια, ολα τα κομματια εχουν κατι να δωσουν, αυτο που με χαλασε ειναι οτι πρεπει να χει πεσει τρελο editing στα τυμπανα αλλα τες πα. Μετραει και θα παρει πολλες ακροασεις ακομα.

Highlights του δισκου τα Deinivuduation, Aogigartha

Το έχω εδώ και καμιά βδομάδα και σήμερα κατάφερα να το ακούσω για πρώτη φορά. Έχω μείνει ψιλομαλάκας…πολύ καλύτερο από το πρώτο τους. Ψάχνω να βρω άλλα 50 λεπτά για να το ξανακούσω επειγόντως. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για δισκάρα.
Απλά όποιος δε γνωρίζει περί τίνος πρόκειται και βλέπει πως μιλάμε για Σουηδούς, καλό είναι να μην περιμένει το κλασικό και χιλιοπαιγμένο σουηδικό death metal. Δεν θα ακούσει δηλαδή τον ήχο του Boss hm2 που όλοι αγαπήσαμε, αλλά μας τον βγάλανε από τη μύτη. Με την πρώτη ακρόαση το Per me Reges Regnant μοιάζει να είναι έπος. Πραγματικά η αίσθηση που αφήνουν δεν είναι μακριά από τους Mitochondrion ή τους Portal, αλλά υπάρχει πολύ πιο έντονο τελετουργικό στοιχείο στους Karnarium.

Καινούριο Sorcery μετά από καμιά 20ριά χρόνια στην Xtreem Music…
Το εξώφυλλο έχει ενδιαφέρον, η μουσική δεν ξέρω…
Αν το έχει ακούσει κανείς ας πει γνώμη…

To Karnarium το είχα παραγγείλει από τον Αναστάση αλλά μέσα στο πακέτο ήταν και το τελευταίο Drawn & Quartered οπότε το πρώτο έπαιξε 1-2 φορές μόνο… Τώρα που το λες όμως, δεν θυμάμαι γιατί ξεχάστηκε, μάλλον θα επανέλθει άμεσα…

Πάντως το The Doom Skeptron των Φινλανδων Desecresy τους οποίους είχε αναφέρει πριν απο μερικές εβδομάδες ο Faust πραγματικά σπάει κοκκαλα. Από τα καλύτερα δείγματα των τελευταίων μηνών…

Με έναν χρόνο καθυστέρηση, ΝΑΙ, το ανακάλυψα και ήρθα να μοιραστώ!
Πω ρε, τι’ναι τούτο… ό,τι λέει o no remorse.

Κι άλλο ένα κομμάτι εδώ
[I]Transcendental Rebirth[/I]

Aπίστευτα δυνατό, χαμηλοκουρδισμένο brutal death παραδοσιακής σχολής με γαμάτα riffs και γαμάτο layout. Τώρα τους ανακάλυψα, απ’ό,τι βλέπω μόνο αυτό το ep έχουν μέχρι τώρα.

Οι DROWNED (δηλ. οι Tim & Mors από NECROS CHRISTOS μαζί με τους G.ST & T.E. από τους φοβερούς ESSENZ) επέστρεψαν:

Μαύρο, αργόσυρτο σκοτάδι (με πινελιές NEGATIVE PLANE θαρρώ?).

Πολυ Negative Plane βασικα, αυτα τα ψυχεδελοσημεια δηλαδη. Δεν ειναι περιεργο, αν ακουσεις τα παλιοτερα Drowned ειναι παλι διαφορετικα. Δεν ειχαν ποτε καποιο σταθερο υφος ως μπαντα.