έβαζα διάφορα κομμάτια στο youtibe από μπάντες που δεν έχω ακούσει ακόμα και έπεσα πάνω σε αυτούς τους εντελώς απίθανους τυπάδες και αυτό το άλμπουμ.
[B]Entrails [/B]
Εντάξει πιο ξεδιάντροπη αντιγραφή του Clandestine των Entombed δεν μπορεί να γίνει νομίζω. Από το logo, το εξώφυλλο, τον ήχο, τις συνθέσεις… τα πάντα όλα βασικά. Από την άλλη όμως άκουσα σχεδόν όλο το άλμπουμ τους από το youtube χωρίς καν να το καταλάβω. Πραγματικά σε όποιον αρέσει συγκεκριμένα ο ήχος του Clandestine και έχει βαρεθεί (λέμε τώρα) να το ακούει ας βάλουν αυτό το… remake.
Από είδα έχουν ένα ακόμα άλμπουμ πριν από αυτό, αλλά δεν έχω κάνει ακόμα τον κόπο να βάλω να ακούσω κάτι.
Από την Γερμανία τα παλικάρια, όπως λένε και οι ίδιοι “inspired by bands like Asphyx, Bolt Thrower and other straight-forward Death Metal bands. Raw and doomy sounds take turns with more thrash-metal-like highspeed parts.”…
Μέχρι ένα σημείο τα καταφέρνουν, απο 'κεί και έπειτα είναι στο χέρι (ή το αφτί) του εκάστοτε ακροατή να τους καταπιεί αμάσητους ή να τους απορρίψει για έλλειψη πρωτότυπων ιδεών…
Προσωπικά το άκουσα άνετα αλλά δεν σκίζω και το βρακί μου (όπως, φαντάζομαι, η τύπισσα στο εξώφυλλο)
ena ine to neo you mina KRYPTS-UNENDING DEGRDATION!!!kai alo ena stis arxes tou epomenou TRIBULATION-FORMULAS OF DEATH!!!kai etsi apla exoume ton 1 kai to 2 apo tous kaliterous diskous gia fetos !!!
Το μεγάλο νέο πάντως θα μπορούσε να είναι η επιστροφή των Σουηδών [B]Convulse[/B] με το ep τους inner evil.
Ο λόγος που δεν είναι τελικά και τόσο μεγάλο νέο είναι το ότι έβαλαν στο ep μόνο 2 κομμάτια. Τίποτα άλλο μόνο 2 κομμάτια ούτε καν μια διασκευή. Κάπου είχα συνηθίσει με τα τελευταία ep από death metal μπάντες που είχαν 4-5 δικά τους κομμάτια και αυτό μου κακοφάνηκε λίγο.
Anyway τα κομμάτια είναι μια χαρά, συνεχίζουν ουσιαστικά στο ύφος του World Without God με τις κιθάρες να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και να παίζουν πολύ ωραία πράγματα δημιουργώντας γαμάτη ατμόσφαιρα σε πολλά σημεία. Οι ταχύτητες είναι κυρίως αργές με μικρά ξεσπάσματα. Το μόνο που με χάλασε κάπως είναι η παραγωγή. Σαν πρόχειρο demo μου φάνηκε, δεν έβγαζε εκείνη την σαπίλα του πρώτους τους άλμπουμ.
Πάντως δεν γνώριζα τίποτα για νέα κυκλοφορία, ούτε θυμάμαι να έχω διαβάσει κάτι και το ep το πέτυχα κατά λάθος στα γνωστά μέρη. Δεν έχω ιδέα αν θα ακολουθήσει άλμπουμ η όχι.
Ειχε γινει καποια κουβεντα πιο πισω. Εμενα το ενα κομματι που ποσταριστηκε δε μου πολυαρεσε παντως, καλο μεν αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο. Αν το χε γραψει αλλη μπαντα ουτε που θα το προσεχε κανεις.
Αφήστε τα Tribulation και τις νιτρομπουκάλες. Εδώ είναι το ζουμί. Και με Niels Adams από Prostitute Disfigurement στα φωνητικά πλέον για υπερμέγιστη καυλάντα.
Σ αρεσε? Τ ακουσα 2 φορες και πραγματικα μου φανηκαν οσο flat ηταν και πριν 10-12 χρονια. Αναμασημα Morbid Angel/Deicide μ ελαχιστα riff να σου μενουν. Το μονο π μ αρεσε ειναι η παραγωγη του δισκου αλλα τα κομματια τζουφια.
Δεν έχεις άδικο σε αυτό που λες. Τα κομμάτια όντως δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Μέτρια προς καλά. Αυτό που γούσταρα φουλ όμως και με κόλλησε στον τοίχο είναι το attitude του δίσκου. Χωρίς να εντυπωσιάζει είναι στιγμές που νομίζεις ότι δεν κωλώνει πουθενά.
Το ένιωθα ότι θα βρω κάποιον εδώ που να γουστάρει φωνητικά Prostitute Disfigurement <3
Από εκεί και πέρα μισό Severe Torture και μισή π@ρνη θα φάνταζε τέλειο αλλά λίγο που άκουσα μου φάνηκε και μένα flat η φάση. Θα αποφανθώ better από αύριο.
Οι κλώνοι συνήθως πάσχουν από έλλειψη ποιότητας όμως…
…ετούτοι οι Γερμαναράδες φαίνεται να το’χουν.
[B]Revel in Flesh [/B]- [I]Deathevokation[/I] του 2012, με Σουηδικές επηρροές στο φουλ, πιο left-hand-path πεθαίνεις, από τον τίτλο του group μέχρι τον ήχο και το εξώφυλλο και νομίζω δεν χρειάζεται άλλη περιγραφή.
Χαμένο στον κυκεώνα των κυκλοφοριών της περσινής χρονιάς και την αναβίωση του είδους.
Απ’ ότι είδα ετοιμάζουν τον δεύτερο δίσκο τους που κυκλοφορεί τον Απρίλιο.
Τίμιοι…
Αυτο το χα ακουσει και δε μ εκανε ιδιαιτερη εντυπωση. Δεν του εδωσα και πολυ βαση να πω την αληθεια, αλλα απ ολη αυτη τη Σουηδοφουρνια μου χε φανει καπως αδιαφορο.
Γεια σου Γουίντοου,γιες!!
Εγώ κανά 2 φορές αλλά θα τα ξανά πάρω από την αρχή. Μου άρεσε αρκετά. Έχει πιασάρικα-δυνατά κομμάτια, γκρουβάτα, σου μένουν άνετα. Απλά δεν είναι σαν τα παλιά. Άκουσα για πολλά σημεία deathcore. Ναι αρκετά μπορείς να πεις ότι είναι. Αλλά δεν ακούω deathcore φανατικά για να κρίνω τόσο καλά. Αρκετά breakdowns φυσικά.
Ξέχασα να προσθέσω. Πιο καθαρά φωνητικά.
Το πέρασα 1-2 πρόχειρα ακούσματα και γι’αυτό ρωτάω βασικά. Δεν είναι άσχημο, δε με ξετρέλανε κιόλας. Ναι μεν respect στη μπάντα αλλά νομίζω ότι μόνο το respect έμεινε. Δε μου δείχνουν σα μπάντα που έχουν να δώσουν κάτι πλέον. Φουλ μετριότητα.