Αυτή η αναποφασιστικότητα που έχει δημιουργήθει στους απανταχού reviewers/ακροατές για το άλμπουμ θα γίνει μυθική έτσι που πάει. Το έχω δεί σε πάμπολλα reviews/σχόλια κλπ. Μόνο και μόνο για αυτό που καταφέρανε προσκυνάω για ακόμα μια φορά Carcass. Επίσης όποιος έχει πρόβλημα με την παραγωγή ας το ακούσει από youtube όσο πιο χάλια γίνεται ρε αδερφέ και μετά ας μας πεί την γνώμη του καθαρά για τις συνθέσεις.
Καινούριο Hail of Bullets στις 25/10 με όνομα [B]“III The Rommel Chronicles”[/B].
Ένα κομμάτι ακούμε παρακάτω, στα γνωστά στάνταρ μου φάνηκε:
Τι ειπες τωρα. Μπαινει στη λιστα για μετα την εξεταστικη για να ακουστει σωστα και μεθοδικα.
μου χετε παρει το κεφαλι σημερα.
Δεν έχω θέμα με την παραγωγή, με τις συνθέσεις έχω και τα πολλά μελό σημεία και τις… μπουρμπουληθρες στις lead κιθάρες. Πάντως το άλμπουμ από μένα μπήκε εύκολα στην άκρη.
To Mitochondrion τα σπάει άγρια. Σκοτεινό εντελώς σκατόψυχο και αληθινά απειλητικό. Το προηγούμενο τους ήταν μέγιστο κόλλημα και όπως δείχνουν τα πράγματα το ίδιο θα είναι και αυτό. Πάντως ημερομήνια κυκλοφορίας έγραφε 3 Σεπτεμβρίου αλλά δεν το βλέπω στα γνωστά μέρη… καλύτερα από μια άποψη ας φύγει η ζεστη για τα καλά πρώτα.
Οι Mitochondrion το κατεχουν το αθλημα γενικοτερα οποτε δεν τους φοβομαστε.
Το κακο ειναι οτι με το σαπιολαπτοπ που ειμαι αυτη την στιγμη δεν ακουω τιποτα οποτε
δεν μπορω να κρινω και πολλα.
Edit : Δισκος απο Krypts !!! Το bandcamp της κοινης εταιρειας των δυο μπαντων εχει μπολικες
μπανταρες παντως. τσεκιραου ντεθμεταλγιαολαταγουστα
Αν έχει μείνει κάτι να ελπίζουμε ότι θα μας τσακίσει την ψυχή…
[B]Grave Miasma[/B] - [I]Odori Sepulcrorum[/I]
Ολόκληρο [U]εδώ[/U]…
Εν όψη καινούργιου δίσκου. This is death metal, it’s “smelling” like dead flesh.
Ωραίο αυτό, δεν είχε τύχει να τους ακούσω ποτέ. Θα τσεκαριστεί όταν κυκλοφορήσει.
Πωπω ! Αν ακουγεται τοσο ωραιο στο σαπιολαπτοπ που ειμαι φανταζομαι ποσο καλο ειναι!
Παμε μωρη Suomi !
Με ταχύτητα φωτός κατεβάζεις το Immortal Damnation να καταλάβεις μεγαλεία οι κύριοι!
Γαμήθηκες ρε norda, μου το θύμισες και πάνω στο ψάξιμο πέτυχα το άλλο υπερέπος,
Demigod - Slumber Of Sullen Eyes και το έχω στο repeat από προχτές…μα τι συνθέσεις…
Μπάντα με ένα δίσκο και τι δίσκος, μαζί με Demilich και Xysma, οι βάσεις του death metal στη Φινλανδία.
Και Abhorrence ! Και Abhorrence !
Γενικα η Φινλανδια ειχε μικρη μεν,αλλα τρομερη σκηνη στο death metal η οποια δεν εγινε
ποτε ευρεως γνωστη ελεω της γειτονικης λαιλαπας.Κριμα γιατι χαθηκαν μερικες τρομερες μπαντες.
Καινούργιο [B]Repuked[/B] από Σουηδία. Να ακούσετε Autopsy-ίλα στα καλύτερα της.
Αν και οι Otargos άρχισαν ώς black metal κυρίως (με μια ιδιαίτερη προσέγγιση πάντα προς το death) στο 5ο τους άλμπουμ, Apex Terror, κατάφεραν να ισορροπήσουν το death με το black τόσο καλά όσο πιστεύω και οι Benighted ισορρόπησαν το Death με το Grind στο Asylum Cave. Το αποτέλεσμα είναι σχετικά “απλοποιημένο” τεχνικά και συνθετικά αλλά ταυτόχρονα τρομερά επιθετικό και ατμοσφαιρικό, μαυρίλα δλδ. Η παραγωγή είναι από τις καλύτερες που έχω ακούσει, σχετικά καθαρή, σφιχτοδεμένη, μαύρη μαγεία, γαμάει.
Το άλμπουμ είναι για όσκαρ με τρομερές αργές και ατμοσφαιρικές στιγμές αλλά και επιθετικά death/black ή black/death κομμάτια. Δεν το βάζω στο bm thread γιατί δεν είναι bm απλά, αν θέλετε ταμπέλα είναι ένα dark death metal αριστούργημα, άσε που βγήκε σε CD μόνο
Στο παρακάτω κομμάτι συμμετέχει και ο καράφλας των Benighted επίσης, yeaaahh.
Otargos - For Terra feat. Julien Truchan (Benighted)
Και το πρώτο κομμάτι του δίσκου, πολεμική αρχή λέμε.
Otargos - Apex Terror
Επίσης οι Benighted έχουν μιξάρει το νέο τους άλμπουμ και περιμένουμε να μας πέσει στο κεφάλι τους επόμενους μήνες.
Αυτό ήθελα να το ποστάρω στο thread των Cannibal Corpse όταν ανακάλυψα πως δεν υπάρχει thread.
[B]Moms on Metal [/B]
https://www.youtube.com/watch?v=qOGszUoivUU\
μαμάδες κάθονται και κρίνουν τραγούδια από metal μπάντες. :lol:
Στο συγκεκριμενο κομματι/μπαντα οι αποψεις μας συγκλινουν
Λιγα λογια για τους Cannibal Corpse μην αρχισουν να πεφτουν ποντοι !