Πρώτον, το έβαλα να παίζει πριν 20’ από το κανάλι του Black Metal Promotion για να ακούσω όσο δουλεύω στο λάπτοπ, τα παράτησα όλα και το έβαλα να κατεβαίνει. ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΓΑΜΩΤΟ.
Δεύτερον, ακούω και τα προηγούμενα;
Τρίτον, όταν μπήκε το πρώτο ριφφ έσπασα το κεφάλι μου να θυμηθώ τι σκατά μου θύμιζε, με βοήθεια φίλου καταλήξαμε ίσως στο Trespasses των Converge, αλήθεια δεν έχω ιδέα. Έψαξα στο μεταλλουμ για κανα γνωστό πρότζεκτ του τραγουδιστή, τίποτα, κάτι μου θυμίζει, κάπου το έχω ξανακούσει, δεν έχω ιδέα τι γράφω, ΤΙ ΔΙΣΚΑΡΑ ΡΕ (θα το βάλω στο επόμενο album exchange !!! )
up γιατι χτες ανεβασανε κοματτι οι suffering hour δεν το χω ακουσει ακομη ισως να περιμενω και τον δισκο δεν ξερω αν θα τα καταφερω χεχε και επειδη δεν βλεπω να εχει αναφερθει αν και δεν το ψαξα τοσο η nuclear winter επανακυκλοφορησε το ep του 2019 των excarnated enτity reborn in ashes για φανς των DEAD CONGREGATION !!!γαματο επ!A και νεος δισκος των μεγαλων phrenelith με artwork TIMO KETOLA!(RIP) που αυτη πρεπει να τανε και η τελευταια δουλεια λινκς απο κατω!
Αρχικά να πω πως περιμένω και εγώ το Suffering Hour κρατώντας την ανάσα μου, πρέπει να είχα βάλει το πρώτο δείγμα στο black metal νήμα αλλά δεν θυμάμαι, μπράβο που ποσταρίστηκαν ξανά, τρομεροί!
Επίσης, όσον αφορά τους Vredehammer, τους βάλαμε ψηλά στην extreme metal ανασκόπηση όμως και να ξέρετε @Sevek και @plex27 πως, τουλάχιστον εγώ προσωπικά, έχω πείσει τον εαυτό μου πως εκεί θα χώνονται όσα μου άρεσαν πολύ και δεν μπήκαν 15δα και θα μου λέω μετά πως όλα είναι καλά (μεταξύ σοβαρού και αστείου προφανώς).
Καμία λογική ξέρω, αλλά οι αδυναμίες δεν κρύβονται ούτε στην πρώτη ούτε στην δεύτερη 15δα
Για μένα οι προηγούμενοι δίσκοι, που αισθητικά δεν μου κάνουν κιόλας για να είμαι ειλικρινής, είναι η μέρα με την νύχτα με το “Viperous”, αν και το “Violator” κυρίως μια χαρά στέκεται. Φταίει και η νεκρανάσταση στο ηχητικό δηλητήριο που επιχείρησαν εδώ.
Α όχι, καθαρά μουσικά το εννοώ, και αυτό ως αισθητική το εκλαμβάνω από ένα σημείο και μετά, οπότε, αυτή η προσέγγιση αυτού του τύπου του black/death, δεν με ενθουσιάζει ιδιαίτερα, όμως, αν και το “Viperous” που σε μερικά κομμάτια κρατάει από εκεί, έχει απλά καλύτερα riffs εξ’ ου και το σχόλιο για μέρα και νύχτα.
Video clip απο τον επερχομενο δισκο των The Amenta
Απο τις σπανιες φορες που μιλαω για drums γενικα σε κομματια αλλα εδω με τραβηξαν αμεσως
Ειδικα στα σημεια που κοβει αποτομα η δικαση και αρχιζει ξανα το <<χτισιμο>>.
Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αλλά το ντεμπούτο των Black Curse - Endless Wound μου έχει πάρει το μυαλό. Με μέλη από Blood Incantation, Spectral Voice, Khemmis, Primitive Man. Τις 2 πρώτες μπάντες τις γνωρίζω, τις άλλες 2 όχι. Εξαιρετικό ντεμπούτο, η εταιρία είναι η Sepulchral Voice οπότε ξέρετε τι να περιμένετε… https://blackcurse-svr.bandcamp.com/album/endless-wound