DEATH TO ALL @ Fuzz Club 1/4/2016 - Principal Club Theater 2/4/2016

Playfalse presents

Celebrating The Music Of Chuck Schuldiner
European Thought Patterns Tour 2016

DEATH (DTA TOURS) (U.S.A.)
Gene Hoglan - Steve DiGiorgio - Bobby Koelble - Max Phelps

  • OBSCURA (Germany)
    Παρασκευή 1 Απριλίου 2016 - Fuzz Live Music Club
    Σάββατο 2 Απριλίου 2016 - Principal Club Theater / Μύλος

Ώρα έναρξης: 20:30 - Τιμή εισιτηρίου: 22 Ευρώ (Τα πρώτα 200 εισιτήρια) & 26 Ευρώ (Λοιπή προπώληση & Ταμείο)

Προπώληση εισιτηρίων

ΑΘΗΝΑ: Ticket House - Metal Era - No Remorse Records - Reload Stores - Bowel Of Noise
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: Musicland - The Nephilim Metal Store
ON-LINE: www.ticketpro.gr - www.123tickets.gr

http://www.rockhard.gr/επικαιρότητα/death-dta-tours-usa-gene-hoglan-steve-digiorgio-bobby-koelble-max-phelps-obscura-live

το 2014 επαιξαν στο hellfest…ιδια ωρα με τους slayer…τους οποιους κ αφησα για χαρη τους …για να ακουσω λιγο death…εστω κ ετσι…δυστυχως η επιλογη δεν ηταν κ πολυ ευστοχη…ηταν σαν μια μπαντα διασκευων…ειδικα σε ενα κομματι απο το sound of perseverance (δεν θυμαμαι ποιο), ο κιθαριστας ηταν απαραδεκτος…

ο gene δεν ηταν τοτε…ο steve ηταν…οι υπολοιποι δεν ξερω…

ελπιζω τωρα να εχουν προβαριστει…κ οσοι πατε , να περασετε καλα…

Ούτε απ’ έξω

Τους είχα δει πριν από 6 μήνες. Η μπάντα αποτελείται από Steve - Gene + τον κιθαρίστα εποχής Symbolic και τον δεύτερο κιθαρίστα Cynic που κάνει τα φωνητικά (χωρίς μεγάλη επιτυχία).

Σαν μπάντα δεν έλεγαν πολλά… Νωθροί, πλην Steve που είχε αναλάβει και την επικοινωνία με το κοινό. Σαν setlist ήταν φοβερό… κομμάτια από όλους τους δίσκους με έμφαση στο Symbolic.

Νομίζω ότι αξίζει να πάτε γιατί θα ακουστούν ιστορικά κομμάτια. Αλλά συμφωνώ ότι σαν μπάντα δε λέει πολλά, και αυτό βγαίνει και στην ενέργεια που βγάζουν στη σκηνή… Αν μάλιστα έχουν και το σύνηθες ελληνικό πρόβλημα με τον ήχο, τότε…

Σίγουρα με ψήνει μιας και έχει Hoglan-Digiorgio όμως δεν είναι κάπως ακριβό το εισιτήριο για tribute μπάντα?

Το σκέφτομαι σοβαρά να πάω…

με 2,2Ε προπωληση και 2,6Ε στην εισοδο, το συζηταω

όντως λίγο ακριβό μου φενεται αλλα οκ, μην ξεχνάμε οτι τα μέλη όλα έχουν παιξει στις δισκάρες που εχουν βγάλει οι death, δεν ειναι απλα μια tribute band που φτιαχνω και εγω και λεω οκ ας παιξουμε και το paranoid μεσα σε όλα…
Δλδ οκ μη τα θέλουμε και όλα δικά μας μιας και τον chuck δεν θα το δουμε το μονο σίγουρο αλλα οπως και να χει ειναι οτι πιο κοντινό.οποτε απο το να βλέπω τα βιντεα στο youtube και τα Mp3 ας δω και αυτό να μου φύγει έστω σε ενα ποσοστό ενα χρόνιο αποθυμένο…
θα γουστάρουμε :slight_smile:

Ο Chuck είναι νεκρός. Δε θα σου φύγει το απωθημένο.

Αδελφός

το απωθημένο δεν θα φύγει σίγουρα αλλά ως ένα βαθμό ισχύουν αυτά που λέει ο αφτεργκλ0ου
καλά θα περάσουμε και έχει και obscura

ναι ρε παιδια μαζί σας, δε θα φύγει αν το πάμε έτσι, αλλα ρεαλιστικά κίολας, για οσους το ειχαν/εχουν σαν αποθυμένο, υπάρχει καλύτερη εναλλακτική? ε μαλλον οχι. τουλάχιστον είναι ότι πιο κοντινό μιας και όλοι ήτανε μέλοι (και ικανότατοι μουσικοί).
δεν είναι ότι πάω να δώ την θεία του Chuck μόνο και μόνο επειδή έχει το ίδιο επώνυμο με τον Schuldiner και μαζί με τα δικά της θα παίξει και μια συγχορδία απο το κρύσταλ μάουνταιν να 'ούμε… :stuck_out_tongue:
και original sabbath (θα θελα άλλη μία φορά :stuck_out_tongue: ) αλλα αν έρθουν θα πάω κ χωρίς τον Ward.
σε καμία περίπτωση δε θα πώ οτι είδα τον μπασίστα του Dio που είχε 3 χρόνια κάπου το '70 και μετα θα λέω α είδα και Dio και γ*μησε :stuck_out_tongue:

οπότε θα ακούσω τα mp3 μου να ξεσκουριάσω και μετα θα σηκωθώ να πάω να γουστάρω.
[B]το αρνητικό είναι ότι θα έπρεπε να είχε ενα 15αρι-20 max.
επίσης κόβω και το χέρι μου οτι σαν ποιότητα ήχου θα είναι στη καλύτερη μέτρια και για να είσαι spot on στις νότες θές ωτοασπίδες αλλα τι να περιμένω απο το "βάλτο τέρμα να γουστάρει έτσι γουστάρει ο Ελληνάρας…"
ακόμα και έτσι δεν θα αφήσω να με χαλάσει…
[/B]

Σχεδόν με έπεισες, άλλωστε μέχρι και ο Chuck θα πήγαινε για το χαβαλέ :stuck_out_tongue:

ελα ντε lol

σημερα τσιμπησαμε και tickets, αρχισε προπωληση στα γνωστα μαγαζια…

Οι Death ειναι μια απο τις αγαπημενες μου μπαντες και μαλλον η καλυτερη μπαντα που επαιξε ποτε Death Metal. Ο Chuck Schuldiner ειναι απο τις αγαπημενες μου προσωπικοτητες και το γεγονος οτι δεν θα τον δω ποτε live ενα απο τα μεγαλυτερα απωθημενα μου. Εξαιρετικος μουσικος και ανθρωπος, εκπληκτικος συνθετης, κιθαριστας και τραγουδιστης, πανεξυπνος και προοδευτικος, πρωτοπορος και ηγετης.

Οι Death DTA Tours δεν ειναι οι Death ειναι μια tribute μπαντα που παιζουν πρωην μελη των Death και οπως λεει και η ανακοινωση “Celebrating The Music Of Chuck Schuldiner”. Απο την στιγμη που ο Chuck δεν ειναι πια κοντα μας αυτο ειναι ο,τι πιο κοντινο θα μπορουσαμε να δουμε στους Death. Θα παω χωρις δευτερη σκεψη στην συναυλια για να ακουσω live τις αθανατες κομματαρες που εγραψε ο τεραστιος. Το απωθημενο δεν θα φυγει, ο Chuck δεν θα ειναι εκει αλλα δεν γινεται να χασω την ευκαιρια να απολαυσω σε συναυλια τα κομματια που λατρευω τοσα χρονια.

Εκεί.

Πάω να δω Χόγκλαν να παίζει τους ύμνους. Αυτό. Το 1998 το σετλιστ δεν ήταν και το ιδανικό. Τώρα θα είναι καλύτερο.

Θα είμαι κι εγώ εκεί, είδα και βιντεάκια…μια χαρά θα περάσουμε. Α ρε Chuck

Ημουν απο τους τυχερους που ειδαν του Death στο Ροδον το 1998.Ενα Ροδον που οχι καρφιτσα δεν επεφτε,αλλα ουτε ο αερας δεν ειχε χωρο για να περασει.
Δεν ξερω αν θα παω σε αυτην την συναυλια, το πιο πιθανο ειναι να μην παω,γιατι χωρις Chuck για μενα δεν εχει κανενα νοημα. Το σετλιστ τοτε ειναι το παρακατω…

The Philosopher
Spirit Crusher
Trapped in a Corner
Bite the Pain
Scavenger of Human Sorrow
1,000 Eyes
Zero Tolerance
To Forgive Is to Suffer
Suicide Machine
Together as One
Crystal Mountain
Flesh and the Power It Holds
Symbolic
Zombie Ritual
A Moment of Clarity
Encore:
Pull the Plug

Το περιμενω πως και πως αυτο το live απ’ οταν ανακοινωθηκε αλλα ειδικα οσο πλησιαζει η Παρασκευη φτιαχνομαι ασχημα. Εισιτηριο Νο. 127, ειχα προλαβει και τα 22αρια. Σημερα ηταν η πρωτη συναυλια της περιοδειας στην Ρωμη αντε να εχουμε και ενα setlist αυριο. Αν και ο,τι και να παιξουν θα γουσταρουμε, ευχομαι μονο ο Max Phelps να κανει καλη δουλεια ως αντικαταστατης στην θεση του αναντικαταστατου. Θα δουμε DiGiorgio, Hoglan αλλα και Bobby Koelble και θα ακουσουμε τις υπερκομματαρες live, αυτα ειναι.

Το σετλιστ θα είναι φοβερό όπως και να έχει… Ονειρεμένο για την ακρίβεια, αν και περιορίζονται σε 2 κομμάτια σχεδόν από κάθε δίσκο.
Ο Phelps που λες, δυστυχώς ακουγόταν αρκετά μέτριος και μάλιστα σε χώρο που έχω ακούσει φοβερές παραγωγές σε άλλα συγκροτήματα (Transatlantic, Behemoth, Ghost, κ.ά.) αν και δεν ξέρω αν ήταν θέμα φωνής ή μίξης. Όπως είπα και παλιότερα (βλ. παραπάνω) η μπάντα φαινόταν κουρασμένη (ειδικά ο Hoglan) και μόνο ο Di Giorgio ήταν επικοινωνιακός.

Μακάρι να την “τραβήξει” το κοινό ώστε να είναι λίγο πιο ενθουσιώδης… Πάντως επειδή γενικά τρελαινόμαστε για Death, νομίζω ότι αν το κοινό μπει δυνατά και δεν μείνει στο γεγονός ότι πρόκειται περί cover band, θα ακολουθήσει πανικός!