Για να επανέλθουμε στο αρχικό μας θέμα ψηφίζω Symbolic που με ξεπαρθένιασε :oops:
και γω symbolic ψηφισα αν και ειμαι καινουργιος στους Death (οχι ομως και στο ειδος). Οταν τα λιωσω και τα υπολοιπα θα ξερω στα σιγουρα… παντως εχω κολλησει με τα: Symbolic, Empty Words, Crystal Mountain, Misanthrope, Perennial Quest ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ!!
Symbolic - δισκάρα:!:
Μπαντάρα, προσκυνώ, κάνω κουλουτούμπες στον αέρα, ΘΕΟΙ, γχούμαν τα σπάει ! Πάουέρ μέταλ σάκς !!!
Human!!
Αν και παντελως ασχετος με το ειδος αυτο,με τους death ειχα παθει πολιτισμικο σοκ,οταν επεσε στα χερια μου το The Sound of Perseverance…μιλαμε για λιωσιμο…γκρουπαρα,σουπερ συνθεσεις,τι να πρωτοπω…στη συνεχεια ακουσα και τα υπολοιπα και γουσταρα τρελα,τεραστιο συγκροτημα!!
Symbolic ευκολα…εχει ανεβει η αφισα κι ας ειναι γτπ το εξωφυλλο!
το '96 τελειωνα το Λυκειο…φευγοντας για το εξωχικο, ειχα μια τσαντα “πολο” τιγκα με κασσετες ετοιμη για το μηνα που θα περνουσα μακρυα απο το πολιτισμο…8)
Κατοπιν “γειωσης” που μου εριξε η αδερφη μου (της ειπα να την βαλει στο αμαξι καθως με ετρεχαν για αλλες δουλειες) κατεληξα να εχω ΜΟΝΟ μια κασσετα (αυτη που ειχα στο walkman).#-o
Περασα ενα μηνα ακουγοντας απο το πρωι μεχρι το βραδυ το Symbolic.
Το γεγονος αυτο, σε συνδυασμο με τις συχνες ακροασεις που εκανα στο αλμπουμ μεχρι τοτε, μπορουσε να προκαλεσει μονο μια αντιδραση…
Δεν το εχω ξανακουσει απο τοτε…
οποτε ριχνουμε ψηφο στο Human που ηταν και η αρχη των παντων για τη μετεπειτα εξελιξη τους!
παίζω α-μπε-μπα-μπλομ ανάμεσα στο individual και το symbolic.
αμα αποφασίσω θα ενημερώσω
Είναι πολύ βαριά ανάμνηση το Spiritual Healing, κανένα από τα επόμενα δεν μπορεί να το κουνήσει από το νούμερο ένα και ας είναι μουσικά κλάσεις ανώτερα και ΥΠΕΡαγαπημένα.
Για μένα ο πιο τίμιος Death Metal δίσκος…μετά από τόσα χρόνια μπορείτε να τον βάλετε να τον ακούσουν και τα ανιψάκια σας:D
The Sound Of Perseverance: γιατι ειναι το πρωτο death metal album που ακουσα και πορωθηκα…:band:
Θυμαμαι τι ειχα παθει οταν ειχα αγορασει την επανακυκλοφορια του μολις ειχε βγει.
Ε ρε ζημια λεμε ! Ηταν η εποχη που απο Death εβρισκες μονο τα Symbolic & The Sound… και
το αγορασα και ακουγα ολη την ημερα Death.Aψεγαδιαστο αλμπουμ.
Αυτο το ομωνυμο ! Το Living Monstrosity,το Defensive Personalities,το Αltering The Futurem
oλα ενα και ενα ειναι !
E δεν ειναι αμιγως Death Metal,αλλα δεν εχει να κανει.Ειναι δισκος μνημειο ετσι και αλλιως.
τα remaster με εχουν ΓΟΝΑΤΙΣΕΙ!
πολυ καλη δουλεια, αν και θα ηθελα σε τετοια εκδοση και το Symbolic! (EIMAI ΑΠΛΗΣΤΟΣ!!)
Tελευταια ακουω ξανα πολυ το Spiritual…Ειναι οντως πολυ τιμια κυκλοφορια!
Και αν δεν ειχαν αυτη την υπερ-ηχαρα στο Human, το Spiritual θα επαιρνε την ψηφο μου!
Αν και μεταξυ των 2 “κλασσικων” δεν μπορω να πω οτι καποιο ξεχωριζει ξεκαθαρα, το Spiritual ηταν παντα ενα "κλικ’ πιο πανω για εμενα!
Aσε ασε το ξαναεβαλα μετα απο καιρο και κανω κωλοτουμπες !
Αυτος ο δισκος,οχι λαθος αυτη η μπαντα ειχε ανεκαθεν δισκους που δεν αγγιζανε την τελειοτητα,
την ειχανε στην τσεπη τους.Εκει που νομιζεις οτι παραγινεται καφρικος ο δισκος σου πεταει ενα
τελειο σολο και στρωνεις,εκει που παραπαει προς progressive σου χωνει ενα τουπα-τουπα και περνεις
τα ισια σου.Τι να λεμε τωρα !
remasters λετε αυτά τα digipaks? εγώ έχω τις προηγούμενες εκδόσεις και μου φαίνονται κυριλέ, τι παραπάνω έχουνε οι νέες?
Εκτός από τις digipak φ…φφ…fold out συσκευασίες και το ΝΕΟ remaster (ναι , ακούγεται πιο δυνατα από το 99…και ντάξει δίσκοι όπως το Leprosy και Spiritual Healing δεν το χρειάζονταν , αλλά στα Scream Bloody Gore, Human και Individual Thought Patterns ήταν κάπως αναγκαίο νομίζω), μερικές έξτρα φωτογραφίες, στο Leprosy υπάρχουν μερικά bonus τραγούδια live… Tα 2 bonus live τραγούδια που είχε το Scream Bloody Gore τα χει τώρα το Leprosy. Δηλαδή 5 bonus tracks αντί για 3. Τίποτα άλλο παραπάνω.
Α και για το Μεγκα θέρινο : το Symbolic έχει επανακυκλοφορήσει με κάτι demo εκτελέσεις από την Roadrunner πέρυσι νομίζω. Είναι ή σλιπκεης ή digipak…δεν το χω. Ο λόγος που δεν κυκλοφόρησε μαζί με τα άλλα,είναι ότι τα δικαιώματα των 5 πρώτων δίσκων τους τα χει η Century Media τώρα πια.
Edit : και στις εκδόσεις του 99 είχε γίνει remaster,απλά χτύπαγαν λιγότερα decibel…
Λοιπόν, όλα είναι δισκάρες απλά το “Human” ίσως πάει λίγο παραπάνω, αν και τα υπόλοιπα δεν υστερούν. Δηλαδή τώρα δίσκοι σαν το “Sound Of Perseverance” και το “Individual Thought Patterns” και το “Symbolic” ρε παιδιά. Αριστουργήματα.
Για να λειτουργήσει ένα τέτοιο τόπικ θέλει τουλάχιστον 5 επιλογές για να ψηφίσει κάποιος.
Human βέβαια και Sound Of Perseverance γιατί έτσι
thx για την κατατόπιση epitaph, θα μείνω στις εκδόσεις που έχω τα 2 πρώτα δεν τα χω ακόμα, είδωμεν…
Εγω παιδια μιλαω για τις επανεκδοσεις του '99.
Epitaph αν μπορεις βγαλε καποιο απο τα digipak καποιες φωτο να δω πως ειναι,
μπας και ψηθω να παρω γιατι κατα τα αλλα τα μισω !