This one’s for Deathster
Eισαι τιτανας ρε ! Ομορφα τα digis και ψηθηκα να τσιμπησω κανενα !
Εγώ ψήνομαι και για τα άλλα 2. Το λέπροσυ πρέπει να το αντικαταστήσω επειγόντως. ήταν και το πρώτο μου Death Metal άλμπουμ :oops:
3 cd των Death μου λειπουν.Τα εχω σε κασεττες και δεν τα εχω παρει ακομα ο ανεκδιηγητος !
Το ντεμπουτο και το Human ψηνομαι να τα παρω σε digipak,το Leprosy δεν το αγγιζω καν !
Ειναι αυθεντικη κοπια του 88.
Δε λέω πολύ καλές δουλειές, αλλά αν ζούσε ο Chuck, πολύ δύσκολα θα βλέπαμε επανακυκλοφορίες.
Δε μπορώ να διαλέξω αγαπημένο με τίποτα όμως. Ξεθάβω άπαντα μήπως και καταλήξω.
Aν ζουσε ο Chuck θα περιμεναμε νεα αλμπουμ !
Τι να τις καναμε τις επανακυκλοφοριες τοτε ?
Α μπράβο, ποτέ δεν κοίταγε πίσω ο άρχοντας του death.
οσες φορες και να ακουσεις αυτο το symbolic σου τρυπαει τον εγκεφαλο!
1: Ολα τα σπαν, χωρις δευτερη σκεψη!
2: Θα ελεγα Sound of Perseverance, μιας και ειναι το πιο αντιπροσωπευτικο album τους (πολλοι διαφωνουν σε αυτο): εχει και το συναισθημα του Symbolic, και την τεχνικη του Individual και του Human, και την βαρια θεματολογια του Spiritual Healing, και την καφριλα του Leprosy και Scream Bloody Gore.
3: Για προηγουμενα σχολια: οντως το Individual εχει περιεργη δομη, αλλα με μια δευτερη ματια, βλεπει κανεις πως ΟΛΑ τα κομματια εχουν την ιδια η παρεμφερη δομη μεταξυ τους (που εξακολουθει να ειναι καλο, γιατι δινει και συνοχη!)
Οποτε Perseverance!
αλλη μια μπανταρα που δεν μπορεις να ξεχωρισεις αλμπουμ.
εγω ψηφισα individual thought patterns γιατι μου αρεσει η ιδιατερη παραγωγη(ΤΕΡΜΑ ΜΠΑΣΟ), για την εισαγωγη του overactive imagination και γιατι το ειδα χαμηλα σε ψηφους και πρεπει να το υποστηριξω.
κατα τα αλλα, ολα ειναι 10 με 2 τονους!
οσες φορες και να το ακουσω αυτο το αλμπουμ δεν παιζει να συμφωνησω με τα οσα γραφεις…Ειναι η φυσικη εξελιξη του Symbolic και τιποτε παραπανω.Αν ειναι να μιλησουμε για αλμπουμ κοντα σε αυτο, μαλλον με τα πιο προσφατα και το control denied ακουγεται.
Τεχνη ειχαν παρα πολλη απο το Human και μετα που αντικατασταθηκε το Κλασσικο Death metal με το “μεσο” που επελεξε ο Chuck για να εξελιχθει η μπαντα στο μελλον (Τεχνικη δεινοτητα).
Σε θεματολογια ,τα αλμπουμ ηταν σχεδον ολα σε “κοντινα” μονοπατια.
Το Sound πως το θεωρεις εξισου καφρικο με τα 2 πρωτα?:-k
Εμένα κάτι με οδηγούσε στο να ψηφίσω symbolic επειδή ήταν το 1ο που άκουσα, αλλά κρατιέμαι ακόμα. Τhe sound of perseverance με τίποτα όμως. Είναι το πιο εμπορικό τους άλμπουμ, αν και τίγκα προγκρέσιβ και υπερτέλειο. Ούτε καν δηλαδή να ψηφίσω άλμπουμ τους που έχει διασκευή μέσα, να μου κοπεί το χέρι. Άσε που στη συναυλία τους, όσο κι αν γάμησαν, στα κομμάτια του Human και του Individual έγινε ο κακός χαμός (και στου Leprosy και του SBG, αλλά αυτή είναι μα άλλη ιστορία). Οπότε παίζω μεταξύ Human-ITP-Symbolic με outsider τα Leprosy και Spiritual, συμφωνώντας με ότι είπε ο μεγκαθέριον από πάνω για το Perseverance.
Οχι, δεν εννοουσα τοσο καφρικο οσο τα πρωτα, απλα “επιθετικο” να το πω και ετσι. Αλλα θα διαφωνησω και εγω στο οτι ειναι φυσικη εξελιξη του Symbolic. Το line up αλλαξε αρδην, και γι’αυτο εγινε και τοσο τεχνικος, αλλα σιγουρα οχι τοσο progressive σαν Control Denied. Απλα, μετα απο “χιλιαδες” ακουσματα εχω καταληξει στο οτι ειναι ο πιο αντιπροσωπευτικος, και ισως και ο Chuck να στοχευε σε αυτο, μιας και ελεγε πως ισως να ηταν ο τελευταιος γιατι ηθελε να ασχοληθει με τους Denied.
Δεν υπάρχει μη αντιπροσωπευτικό Album των Death. Όλα είναι φυσική εξέλιξη του προηγούμενου και όλα είναι μνημεία(10άρια όλα και δε σηκώνω αντίρρηση). Τώρα Rum από ποιο σκεπτικό μπορείς να δείς έστω και κάτι εμπορικό στο Sound? Αν μου έλεγες να πω για κάποιο σαν εμπορικό τους θα έλεγα το Symbolic(από την άποψη ότι είναι το πιο πιασάρικο και ψαρωτικό και μόνο γιατί κατάταλλα εμπορικό δεν το λες με τίποτα). Κανονικά το Poll έπρεπε να έχει 7 επιλογές.
Οποιο αλμπουμ και να παρεις ολα ειναι αριστουργηματα . Κορυφαιο τους θα ελεγα το sound , ειναι το πικ της εμπνευσης του chuck . Αλλα και τα symbolic , individual , human , spiritual , scream & leprosy ειναι απιστευτα . Το individual το θεωρο υπερβολικο στις συνθεσεις του , παρολου που ειχε το καλυτερο Line-up των Death , αλλα και αυτο ειναι απο αλλον πλανητη .
Πως φαίνεται ο σωστος ντεθάς. Συμφωνω απόλυτα !
κανονικα το poll θα επρεπε να εχει δυο επιλογες:
1)ΟΛΑ
2)ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ
DEATH ΜΩΡΕ ΑΙΔΟΙΑΑΑΑΑΑ!!!
^ :lol:
Darth, το εμπορικό το λέω γιατί με τη διασκευή που έχει, έκανε μεγάλο άνοιγμα στο παραδοσιακό μέταλ ακροατήριο εκείνη την εποχή, αυτό είναι δεδομένο. Ο κολλημένος μέσος μεταλλάς είδε ότι ο Chuck μπορούσε να τραγουδήσει και καθαρά… Δεν το λέω με την κακή έννοια.
Κατά τ’ άλλα, σαν μέγας φαν των Death, συμφωνώ ότι το Control Denied είναι ένας Death δίσκος. Άλλο που ο Chuck ήταν υπερμορφή και τον ονόμασε αλλιώς.
Νομίζω πως οι Control Denied ήταν το μοναδικό μελανό σημείο της καριέρας του Chuck, σαν να ακούς το Sound of Perseverance με power φωνητικά. Όχι ότι είναι κακός δίσκος βέβαια…
πιο εμπορικο απο τα αλμπουμ τους θεωρω και γω το sumbolic
symbolic και crystal mountain παιζει να ναι απο τα πιο αναγνωρισιμα τους κομματια απο μη οπαδους της μπαντας
anyway ολα γαμανε
ερωτηση
ποσοι συγκινουνται ακουγωντας το voice of the soul??
μοναδικη μπαντα
υποδειγμα
απλα μοναδικη