Deathspell Omega - Paracletus

o nomisteros ειναι σοφος κ αυτα που λεει ισχυουν … κλαιω με παρακλητο … mainstream ναι … γαματο ναι … μην τα βαζετε στην ιδια ζυγαριά όμως και μόνο κερδισμένοι θα βγείτε. Νο 1 ?

Μπα η αγαπημενη μου κυκλοφορια για φετος ηταν το Dispirit και πολυ δυσκολα θα βγει κατι που θα με συγκινησει περισσοτερο. Προσωπικη αποψη, βεβαια.

ειμαι στη 6η ακροαση και ακομα δεν το χορταινω. βαδιζουμε σε λεγομενα βββ.

καλο το ντισπιριτ, αλλα δεν εχει να δηλωσει κατι παρανω απο αυτο που δηλωνει ο αμερικανικος ξασθουρ ηχος, τον Weakling το θελουμε σε συνθεσεις που τσακιζουν κοκκαλα. και ειναι και ep =ρ

bbb, συμφωνώ σε έναν βαθμό με αυτά που λέει ο νομιστέρης. συμφωνώ στο ότι όταν γνωρίζεις μια μπάντα και έχεις αφιερώσει χρόνο σε αυτήν θα καταλάβεις [I]σχεδόν[/I] μονομιάς ορισμένα στοιχεία σε κάθε νέα δουλειά της. θα χτυπήσουν καμπανάκια για κάθε καινούριο στοιχείο που ακούς, για κάθε παλιό, θα πιάσεις πιο εύκολα από μένα το πού βρίσκονταν και το πού το πάνε και θα έχεις μια πολύ δυνατή-πολύ μπερδεμένη-ουδέτερη-w/e [I]εντύπωση[/I] για το ότι αυτό που ακούς γαμάει ή είναι για τον πούτσο. αλλά αυτή η εντύπωση για να πάψει να είναι εντύπωση θέλει παραπάνω από μια μέρα και πέντε ακροάσεις. συνήθως ο παράγοντας χρόνος και το πώς αυτός μεταμορφώνει την εντύπωσή μας (ή την σταθεροποιεί) παίρνει πουλί για χάρη του ενθουσιασμού ή της απογοήτευσης μας, ενώ ουσιαστικά είναι το πιο στέρεο στοιχείο μιας κρίσης. επίσης, εφόσον μου αναγνωρίζω τη δυνατότητα να βγάζω σύντομα και ασφαλή σχετικά συμπεράσματα λόγω τριβής με το αντικείμενο, γιατί να την αφαιρέσω γενικά και αόριστα από άλλους όπως έγινε πριν; επίσης, βββ, δεν βλέπω κάτι μεηνστρην στον δίσκο, παρά μόνο συγκριτικά με προηγούμενες δουλειές τους. παραμένει δύσκολη η μουσική τους. άσε που για μένα το να είναι κάτι ευκολοάκουστο είναι συνήθως παράγοντας για να το εκτιμήσω κι όχι για να μειώσω τη γαμηστεροσύνη του. μπλιντιν, σόρρυ για το οφφτόπικ και τον εκτροχιασμό του τόπικ, να είσαι ευγενικός!

κανονικά θα σου’χα στείλει πίτσες αλλά έχε χάρη που δε το’χω ακούσει ακόμα. :stuck_out_tongue:

[SPOILER]

[/SPOILER]

ναι οκ ολα αυτα αγαπητε σομνα, αλλα δεν εννοουσα οτι συμφωνω σε αυτα που λεει στην “κοντρα” σας ( ο θεος να την κανει κοντρα κωλοφλωροι :lol: ) ο νομιστερος. Απλα οτι συμφωνω για αυτα που λεει ο νομιστερος για τον δισκο. Και γενικα και με αυτα που εγραψες παλι συμφωνω . Ειμαι πολυ συγκαταβατικος σημερα :smiley:

μικρη οφφ τοπικ παρενθεση για νομιστερ, ο ζασθουρ απουσιαζει απο εκει μεσα, το φιλινγκ που μου βγαζει ειναι weakling, αλλα σε αλλες μουσικες βασεις. παρομοιες θα μου πεις, αλλα δεν ειναι αυτο το key element. κατα τ αλλα εχω αποβαλλει ολα μου τα μεταλλοκολληματα πλεον και το μοναδικο μου κριτηριο για μουσικες ειναι το ποσο με γεμιζει κατι και ποσες φορες θα με τραβηξει να το ακουω. και δεν εχω σταματησει ακομα ε. και το dso παει για ψηλα προφανως απ οτι φαινεται, το ποσο θα δειξει, πρωτη μερα ειναι ακομα. χρειαστηκαν κατι μηνες για να ειμαι βεβαιος για το αποπανω.

το αποκαταστασις παντως κλεινει τελεια το δισκο, αν αναλογιστεις πως ειναι το τελευταιο μερος ενος κονσεπτ. στανταρ κλισε ρε παιδι μου, το τελευταιο τρακ να ειναι το επικο κλεισιμο κλπ.

Το Dispirit αν και Demo tape έχει πολλά ενδιαφέροντα μέσα του και σε γενική θεώρηση για το 2010 και το Black Metal είναι μια σημαντική κυκλοφορία.

[SPOILER]εγώ δεν φταίω που γράφω σα να είμαι στο black metal Thread, αλλά εσείς που κάνετε ξεχωριστό τον Παράκλητο από το είδος… ακόμα απορώ γιατί βασικά… με την έννοια ότι θα κουβεντιάζαμε γενικότερα στο άλλο όπως και να έχει…[/SPOILER]

Επειδη εχετε ακουσει μονο το (οχι και τοσο καλο) rip που κυκλοφορει στα nets, θα μιλησουμε εντος των ημερων για την κασσετα. :wink: Περισσοτερα απο μσν αργοτερα γιατι ειμαι πηγμενος as we speak, αλλα δεν θα σας αφησω ετσι.

Edit: Εχεις δικιο, παρασυρθηκα. Οφφ τοπικ τελος.

riff στο 0:39

:roll::roll::roll:

bump!

Ο, τι έχει ανέβει στο tube είναι απλά πολύ όμορφο, υποθέτω όμως πως σίγουρα συντομότατα θα υπάρχει ένα πανέμορφο flame περί παλιών και νέων DSO.

μπα δεν νομιζω ρε boy … οι ντιεσο, ειναι η μεγαλύτερη black metal μπαντα της δεκαετίας* ανεξαρτήτως περιόδου, γιατί πολύ απλά αντίθετα με τον τεμπέλαρο τον Snorre και τον κουλτουριάρη υπερσχολαστικό Vicotnik, αυτοί είναι όντως black metalαδες… και ανάλογα έξυπνοι

• για πολλούς περισσότερους λόγους από το Fas (που για μένα δεν είναι τόσο τρομερό) ε…

Λίγες ώρες ακόμη, γνώμη και αναλύσεις από μένα αποκλειστικά στο bm θρεντ.

δεν συμφωνώ , γενικά νομίζω οτι ο δίσκος έχει μια εξωφρενικά soundtrackική δομή, σε σημείο που στο (ομολογουμένως) πιο μελωδικό apokatastasis να σκέφτομαι το fountain.

τέσπα και πάλι νομίζω οτι κάνει αρκετά κρα το όλο θέμα τις επίκλησης … όπως παλίοτερα των προσευχών κτλ . Γενικά στις πολύ πρώτες ακροάσεις , ότι πιο καλό θα μπορούσα να περιμένω … ρε είναι πολύ έξυπνη μπάντα αυτοί εδώ. :stuck_out_tongue:

Δεν θα πεσω στη παγιδα σου. :stuck_out_tongue:

χαχαχαχα , μιλάω καθαρά συνθετικά ( δομή, ηχος κτλ)

Για να ειμαι ειλικρινης δεν βλεπω κατι που δεν υπαρχει και στα υπολοιπα DSO σαν συνθετικη αποψη.

Ειναι αυτο που λενε μωρε με την ιστορια του λυκου και τα προβατα, λυυυκος, λυυυυκος, κλπ. Αλλου τυπου παραμυθι. ;p

O deformity, hear the weeping prayers
Arise from rot, be my child! Be my promise!
The nebulae in the superior sky howled like a starving hound

στο 2:56. ΕΡΜΗΝΕΙΕΣ. Πωπω ποσο [B]εκφραστικος[/B] ειναι ο φουστης.

Καλυτερο κομματι του δισκου χαλαρα. Εν τω μεταξυ σκεφτομαι ποσο ασυλληπτα πωρωτικο θα εβγαινε αυτο το σημειο ζωντανα (λεμε τωρα), με τα τυμπανα να μπαινουν μετα και πτανα ολα.

Χρόνια είχα να ακούσω δίσκο (όχι να κατεβάσω) την ημέρα κυκλοφορίας του.
Συγκίνηση.