Γιάννη, μη θυμώνεις με τα πιτσιρίκια. Όποιος έχει μάτια και διαβάζει, καταλαβαίνει πως πρόκειται για λάσπη. Οι μπόμπιρες λένε τις βλακείες τους γιατί ξέρουν πως έτσι κι αλλιώς κανείς δε τους παίρνει στα σοβαρά, άρα δεν έχουν να χάσουν τίποτα με το να ρίξουν λάσπη σε αυτούς που έχουν κύρος. Κρίμα για τον Νέκρο γιατί τον είχα για άτομο που θα αρνιόταν να κάνει το παπαγάλακι για αυτούς που δεν έχουν τα κότσια να τα γράψουν δημόσια…
Γιατι να θυμωσω
Οταν ο αλλος γελοιοποιειται απο μονος του. Anyway, ο,τι πειτε παιδια. Καλη καρδια.
Ελα ψηλέ, σόρρυ αλλά χτες που ήθελα ν’απαντήσω το ίντερνετ είχε ψοφήσει και δεν μπορούσα, χάρη στον βαγγελάκη έχω πίσω τον κωδικό, οπότε μπήκα να πω μερικά πράγματα και να τελειώνει το ξεκατίνιασμα (που δίνω κι εγώ ο ίδιος ο βλάκας συνέχεια).
Ξεκινώντας από μένα, να πω οτι θεωρώ βλακεία και παιδικό το να μπαίνω να σε τσιγκλάω, αφενός γιατί είναι λίγο κομπλεξικό, αφετέρου γιατί δεν είναι ευγενικό προς το πρόσωπο σου και γιατί έχω και καλύτερα πράγματα να κάνω (εκτός από χτες το βράδυ).
Συνεχίζοντας με σένα, να σου πω οτι οταν κάθεσαι και πιάνεις φίλους και γνωστούς μου και τους λες τα απίστευτα ("ο ετσι με ζηλευει επειδη ξερω παραπανω μουσική απο αυτον), μόνο στην πλάκα μπορώ να σε πάρω, συγχώρα με. Με ψήνεις να σου κάνω μεγαλύτερη καζούρα ακόμα κι από αυτή που σου κάνει ο ζαφείρης (μέχρι πρότινος ειλικρινά δεν σου έκανα πλάκα, αν θες το αντιλαμβάνεσαι, αν όχι δεν πειράζει).
Εκτός απ’αυτό, κάθεσαι και κάνεις ενδοφορουμικά αναφορά σε μένα κάθε τόσο περί φέηκ και παπαριές, ενώ βλέπεις ότι έχεις ν’ακούσεις νέα μου, πάνω από 2 μήνες, παρόλα αυτά ασχολείσαι. Και εντός την ιντερνετικής σου ζωής και εκτός (ελλείψει της τελευταίας υποθέτω συμπεριφέρεσαι έτσι)
Άραξε λίγο, μην έχεις τόσες ανασφάλειες, οπως λέει κι ο καρβου - που όπως παρατηρώ κατέχει ακόμα το πολιτικάντικο του να δημιουργεί εντυπώσεις, καθώς δεν απέκρυψε κανείς ότι το σχόλιο ήταν δικό μου, όλοι το πιάσαμε και τα λοιπά - ο κόσμος βλέπει και καταλαβαίνει, οπότε το κύρος σου, μεινε ήσυχος, το διατηρείς ακέραιο.
Δεν θέλω να συνεχίσουμε άλλο γιατί νιώθω πραγματικά βλάκας με τη φάση και το πως το αντιμετωπίζεις, κατα τ’ άλλα όποτε θες να με δείρεις μην διστάσεις, τόσες φορές έχουμε βρεθεί από κοντά, αλλά προς θεού, κόψε τις απειλές.
οτι εχω μαθει απο τριτους, φαση ο τυπος δε μπορει να λεει αληθεια, και καθεται και προτεινει δισκους που δεν ακουει, υποδεικνυουν οτι ναι, εισαι ενα παιδι, παροτι 23 ετων, που εχει μουσικο κομπλεξ που φτανει μεχρι τον ολυμπο κι ασχολειται
εχω ξενερωσει τελειως μαζι σου, και δεν εχω διαθεση για καμια απολυτως κουβεντα. σορρυ. το θεμα εληξε για μενα, απορω γιατι καθομαι και σου απανταω σοβαρα
χαχα οκ, ο καθένας με τις πηγές του και την γνώμη του, ας μείνει έτσι
επιτελους
ενώ βλέπεις ότι έχεις ν’ακούσεις νέα μου, πάνω από 2 μήνες, παρόλα αυτά ασχολείσαι.
σορρυ μαναρι αλλά θέλω να έχω την τελευταία λέξη εδώ, αδυνατώ να καταλάβω το επιτέλους.
Άμα θέλετε λύστε τις διαφορές σας αλλού, χαλάτε το topic που είναι για μια δισκάρα.
EDIT: ok καποιος έσβησε τα άκυρα posts.
Bump
Τί υπερδημιούργημα ήταν αυτό ρε;
Τελικά μου φαίνεται ότι ένιωσα, έστω και τώρα, γιατί τα παιδιά λένε τους DSO τη μπλακμέταλ μπάντα της περασμένης δεκαετίας (και μία από τις μπάντες της δεκαετίας γενικώς)…
καλά ότι κι άν γράψω σ’αυτό το θέμα φαντάζει λίγο! τον δίσκο εννοείται ότι τον έχω καραλιώσει, οι DSO πλέον είναι ο ορισμός του black metal σε κάθε επιπέδο! το ξεφτυλίσμα των Dimmu Borgir και λοιπών “mainstream” συγκροτημάτων που γελοιοποιούν το είδος, μέχρι και η τελευταία μαλακία των Watain, διορθώνονται με το Paracletus. πλέον και το κάθε πιτσιρίκι που θέλει να ακούσει κάτι σε black metal τους έμαθε… χωρίς να έχει ασχοληθεί κάν με το παρελθόν καθόλου. και φυσικά καλά κάνει αφού [I]αυτό είναι η ποιότητα[/I]. συγκρίσεις με τον Burzum δε πιστεύω πως γίνονται, γιατί θεωρώ ότι ανήκουν αλλού, θεματολογικά, μουσικά, και ιστορικά άν το δούμε ακόμα. τέλος, στο Αποκατάστασις Πάντων καταφέρνει με μία μόνο πρόταση να περιγράψει τόσα πολλά πράγματα… απλά ΘΕΟΙ ότι κι άν πούμε!