γενικα τα epζ καλυτερα να μην παιζουν στα πολλς. αλλα στη συγκεκριμενη περιπτωση το ep ειναι πιο σημαντικο και απ’ τα fls. πρωτα σι μονιουμεντουμ και μετα κενωση.
To θέμα με DEATHSPELL (και απ’ότι βλέπω συμφωνούν και οι αποπάνω:p) είναι πως τα ep τους είναι αριστουργηματικά. Διαθέτουν μία συμπυκνωμένη prog/black δύναμη, που ακριβώς επειδή είναι μαζεμένη στο χρόνο, είναι και απολύτως σωστή στις δόσεις της.
Από ό,τι έχουν βγάλει μέχρι τώρα, το Kenose είναι μακράν το αγαπημένο μου. Γιατί ήταν το άλμα εκκίνησης από το ακόμη αρκετά συμβατικό Si monumentum (το οποίο όταν είχα πρωτοακούσει δεν με είχε εντυπωσιάσει, πλην του αριστουργηματικού “Second prayer”) στο “Fas ite…”. Το οποίο και ψήφισα για να μην είμαι οφ τόπικ. Ωστόσο παρόλο που το Fas ite έχει μέσα απίστευτης ευφυίας black, υπάρχουν στιγμές στις οποίες “πολυλογεί”.
Ενώ το Kenose πριν και το Veritas μετά… απλά τέλεια. Δεν υπάρχει τίποτα περιττό, τίποτα που να μπορεί να προστεθεί.
Ψηλε δεν ξερω αν τα χεις τα cds-lps-mp3s (whatever) αλλα αυτο που εσυ λες ep εχει ακριβως την ιδια διαρκεια με τα δυο πρωτα αλμπουμς. Οποτε παμε αλλη μια στροφη γιατι δεν μπαινει στο poll …:-k
θενξ βαριομουν να τα γραψω . να συμπληρωσω επισης μιας και ειμαστε στα χωραφια της γαλλιας και μιας και με τσιγκλησες και μιας και ειναι φιλοι βρε αδερφε
Antaeus - Cut your flesh and worship Satan 34:03
Antaeus - De principii Evangelikum 27:57
συμφωνα με τον μεταλικο συμβουλο γνωσης ειναι τα ρανινγκ ταιμς μιας και παιζουν διαφορες εκδσοσεις.
Αν υπήρχε το Kenose στο πολλ θα διάλεγα αυτό.Ήταν και το πρώτο τους που άκουσα και μου χε κάνει τρομερή εντύπωση.Από τις επιλογές θα πω το Si Monumentum…Ειδικά το Carnal Malefactor είναι πώρωση! (Και γενικά όλος ο δίσκος θερίζει 8))
εγώ ψηφίζω το fas-ite.
ίσως το αριστούργημά τους να είναι το si monumentum αλλά για τα γούστα μου αυτός είναι ο black metal δίσκος των 00’s.πιο αχανής,κοιτώντας προς την άβυσσο και με απόλυτη έλλειψη ρυθμού που με κάποιο διαολεμένο τρόπο δημιουργεί ρυθμό.
τεσπα fas-ite…