Ο Cozy κύριος πάντως, δεν σας έχει “τσιτώσει” καθόλου.
Επίσης, κάτι ετοιμάζουμε και για τους Deep Purple σύντομα…
Ο Cozy κύριος πάντως, δεν σας έχει “τσιτώσει” καθόλου.
Επίσης, κάτι ετοιμάζουμε και για τους Deep Purple σύντομα…
Έτσι εξηγείται η εξαφάνισή του. Μ’ αρέσει που το διέψευδε κιόλας!
Με ποιον από τους 5 μιλήσατε; (δεν ξέρω αν μπορείς να το πεις!)
προδιαγραφεται δισκαρος παντως…
the lost art of keeping a secret…
Πωπω σφίγγα, ούτε για τον νέο drummer των Theater να λέγαμε!
(παλιές καλές εποχές!)
αντε πλησιαζει ο καιρος
το παραγγείλαμε το αλμπουμάκι! 12 λίρες από βρετανικό άμαζον 8)
έχει πέσει στις 11 λίρες η τιμή ε!
A Simple Song, Above and Beyond, Vincent Price. :bye:
Ε Ε Ε! δεν παίζω! :p:p
δεν παλευεται αλλο η αναμονη λεμε :lol:
αυτα ξεχωριζουν με τα μικρα κλιπακια που ειναι διαθεσιμα στο αμαζον …
καθε μερα μπαινω να παρω την δοση μου:lol:
εεε ρεεε τι αναμονη ειναι αυτη!?
ενα μικρο αποσπασμα απο τις ηχογραφησεις του Hell to pay
Μετά απο πολλές ακροάσεις όπου τα δύο τραγούδια έχουν ωριμάσει μέσα μου, μπορώ να πω ότι και τα δύο είναι εξαιρετικά με το Hell to Pay να φαίνεται ωραία επιλογή για live. Επίσης απο τα μικρά αποσπάσματα του amazon ο δίσκος φαίνεται πολλά υποσχόμενος! Ο Gillan κάποτε, πρίν την κυκλοφορία του bananas, είχε δηλώσει ότι ακόμα δεν έχουν κυκλοφορήσει το “sgt. pepper’s” τους. Λέτε ;;;; :-s :-k
η εντυπωση που εχω αποκομισει απο οτι εχω ακουσει μεχρι τωρα ειναι πως θα κοντραρει στα ισα το Purpendicular…μακαρι να βγει και καλυτερο…
και εγω το πιστευω μοιαζει να εχει την φρεσκαδα και την παραγωγη του purpendicular κατι απο abandon και κατι επιπλεον,ενα βημα μπροστα πιο "μοντερνο"που νομιζω οτι οφειλεται στον ezrin.
Συμφωνώ. Ενδεχομένως να είναι το καλύτερο απο morse era. Θα δούμε λοιπόν. Το μόνο που μένει είναι να μας βάλουν στην περιοδεία γιατί…ποιός τρέχει Βουλγαρία ;
δεν τρέχει Βουλγαρία γιατί έχει εξεταστική. ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΜΟΥ ΜΕΣΑ.
Ουπς ! Ανυπέρβλητο κώλυμα αγαπητέ. Όχι ότι δεν μπορείς να απουσιάσεις αλλά προφανώς είσαι ευσυνείδητος σπουδαστής και καλά κάνεις.
Άσε που πιστεύω ότι θα μας έρθουν. Βουλγαρία-Αθήνα = 800 χλμ. ήτοι ένα τσιγάρο δρόμος. Για Θεσσαλονίκη άστο δίπλα είναι. Οπότε θα έχεις “και την πίτα ολόκληρη και τον σκύλο χορτάτο”
Λοιπόν υπομονή για το άλμπουμ αλλά ας δίνουν και λίγη ''τροφή" που και που να ξεχνιόμαστε. Πολύ ησυχία εδώ και 3 ημέρες… :-k
Ούτε παραγγελία να είχα κάνει. Ήρθε νέα “τροφή” 8)
http://www.thehighwaystar.com/news/2013/04/15/now-what-the-first-review/