Deep Purple - Now What?! [2013]

αυτό το ευσυνείδητος σπουδαστής ξαναπές το :p:p

δε βολεύει πριν ή μετά τη Βουλγαρία, 30 Μάη παίζουν Μαρόκο, 2 και 3 Ιουνίου παίζουν στη Βουλγαρία και στις 5 πάνε στη Γεωργία. άσε που αν ήταν να έρθουν Ιούνιο λογικά κάτι θα είχε ακουστεί.

αν έρθουν το πιο πιθανό είναι στο κενό που έχουν 25-30 Ιουλίου. μετά το Μονακό και πριν την Πολωνία (νομίζω)

όσο για το review δεν το διαβάζω συνειδητά. αποφάσισα να μην ακούσω/διαβάσω τίποτα άλλο από το άλμπουμ μέχρι να κυκλοφορήσει και να το ακούσει ολόκληρο :slight_smile:

Του Στάθη Παναγιωτόπουλου είναι η κριτική, κλασικά μέσα σε όλα τα των Purple!
Σου ανοίγει την όρεξη το review γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ το παρουσιάζει ως δισκάρα!!! Άντε λίγο ακόμη !!!

Όσον αφορά καμία συναυλία, όντως μπορεί να γίνει στο κενό όπως είπες ευσυνείδητε… :stuck_out_tongue:

ένας ακόμα λόγος να την αγνοήσω :stuck_out_tongue:

Χαχαχα σωστός… :stuck_out_tongue:

<offtopic> Ποτέ δεν μπόρεσα και δε θα μπορέσω να καταλάβω αυτή την κακία (ή μήπως ζήλια?) προς τον ΣΠ. Moving on… </offtopic>

Ωραίο το review, αναρωτιέμαι οι φίλοι μας οι Ρώσοι τι κάνουν… :confused:

ουτε εγω το καταλαβα ποτε παντως… οι Ρωσοι το εχουν ριξει στο ξυσιμο μαλλον :-s

Ας μας απαντήσει ο Mixalis_Purple για την αρνητική του προδιάθεση στον Σ.Π. γιατί εγώ δεν έχω αρνητική γνώμη, απεναντίας. Το “χαχαχα σωστός” ήταν προφανώς αστεϊσμός.

Κατά τα άλλα ο Σ.Π. μας έχει βοηθήσει ουκ ολίγες φορές! (βλέπε jammin, δείγμα τραγουδιών πριν την κυκλοφορία του bananas, το γεγονός ότι πολλές επισκέψεις των DP στη χώρα μας τις οφείλουμε σε αυτόν κλπ)

Οπότε αγαπητέ Mixali ξέρεις κάτι που αγνοούμε ; :-k

ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΟΤΑΤΑ !8)

Δύο συνεντεύξεις από τους Gillan / Glover:

http://ultimateclassicrock.com/deep-purple-ian-gillan-interview-2013/

http://guitarinternational.com/2013/04/14/roger-glover-talks-about-deep-purple-ronnie-james-and-ritchie-blackmore/

Από τη συνέντευξη του Gillan:

But getting on and just playing ?Smoke On The Water,? ?Highway Star? and ?Perfect Strangers? every night is something we left behind about 20 years ago in terms of that being it. That?s kind of rock and roll cabaret in my book and I don?t think the band could survive on that kind of exhaust, really.

Για πολλά γέλια λέμε… #-o

νεο review…

σνιπετάκι από τη συνέντευξη που θα είναι στο bonus dvd στην ειδική έκδοση του άλμπουμ
http://youtu.be/WYE2ZuP1iRg

το κομμάτι που παίζεται από πίσω μάλλον είναι κομματάρα ε!

όσον αφορά τον Παναγιωτόπουλο(αν και οφφ τόπικ)

[SPOILER]είναι ο κλασικός τύπος που έχει πολλά λεφτά, ότι έχει κάνει το έχει κάνει με γλύψιμο. Δε χάνει στιγμή από την επίδειξη της καθημερινότητάς του. Μιας καθημερινότητας που πάει βόλτες με το σκάφος στην Αλόνησσο, ή φέυγει αυθημερόν για ν δει τους Deep Purple ή οποιαδήποτε άλλη συναυλία. επίσης τα σχόλιά του για την επικαιρότητα, και θέσεις που παίρνει συχνά μιλώντας εντελώς εκ του ασφαλούς (μιας και η οικονομική του κατάσταση είναι πολύ καλή) τον κάνουν ακόμα πιο γλειώδη και αντιπαθητικό. πολύ τρανταχτό παράδειγμα, η θέση του και της παρέας του στο Ράδιο Αρβύλα για τις Σκουριές Χαλκιδικής, και το πρόσφατο event που έκανε με χορηγό τα Μεταλλεία Θράκης που κάνουν το ίδιο πράγμα στην Θράκη.[/SPOILER]

το σαββατο ημουν παρισι και σημερα μου κωτσαρουν φωτο με φοντο τον πυργο του αιφελ

ΠΕΙΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΚΕΙ

Χαχαχα DonConstantino Θεός !!! :lol: Συγγνώμη που δεν σε ενημέρωσαν !!! :lol:

Mixali_Purple για τον Σ.Π. σε αυτά που λες δεν έχεις άδικο, εξάλλου όλοι αυτοί σε πολιτικά ζητήματα κλπ είναι…άστο καλύτερα γιατί είμαστε και σε λάθος φόρουμ και θέλει πολύ συζήτηση. Εν συντομία, όλοι αυτοί εκπροσωπούν τον σύγχρονο life-style τρόπο ζωής που όλα γίνονται για το θεαθήναι και που, επαγωγικά, οδήγησε την χώρα εδώ.

Παρ’όλα αυτά στο κομμάτι των Purple δεν μπορούμε να αγνοήσουμε ότι μας έχει βοηθήσει τα μάλα !

Λοιπόν στο θέμα μας: Βλέπω πολύ προώθηση σε αυτό τον δίσκο. Φωτογραφίες που και που, κλιπάκια, δείγματα, αποσπάσματα απο ημερολόγια και πραγματικά μου αρέσει. Κάνει την αναμονή πιο “γλυκιά” και υποφερτή καθώς ρίχνουν απο λίγη “τροφή” που και που.

Επίσης είναι ωραίο να βλέπεις στην ηλικία τους να έχουν τόση όρεξη. Καλά να είναι να τους χαιρόμαστε !

Και δυστυχώς το βίντεο με τα 90 λεπτά απο το Out of hand δεν παίζει στη χώρα μας…:?

βαλτο εδω βασιλη να το δεις κανονικα
http://webproxy.to/index.php#.UXGixBZwJah

τις live εκτελέσεις των Perfect Strangers και Rapture of the Deep που είχε το single που κυκλοφόρησε, θα τις έχει και η ειδική έκδοση με το DVD του άλμπουμ

εντωμεταξύ νομίζω αυτές οι ίδιες εκτελέσεις υπήρχαν και στην αντίστοιχη έκδοση του RotD το 2005

Συνέντευξη τύπου του Ian Paice και του Ian Gillan

http://youtu.be/rUSR1gcArwM

Ευχαριστώ laski πάρα πολύ!

Μιλάμε το Out of hand δεν παίζεται. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ riff ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!! Μέχρι στιγμής το καλύτερο δείγμα! Κι ο μήνας έχει 20… 8)

press conference στην Γαλλια…

Εγώ κατά την πάγια τακτική μου με τις κυκλοφορίες αυτού του βεληνεκούς αποφεύγω να ακούσω οτιδήποτε αποσπασματικά. Περιμένω να το πα΄ρω στα χέρια μου και να ακούσω ολόκληρο το άλμπουμ όπως γινόταν στα χρόνια που “κολλήσαμε”… :roll:8)