Deep Purple - Now What?! [2013]

με 3-4 ακροασεις ο δισκος ειναι τουλαχιστον εξαιρετικος…θελει ακουσματα ομως ακομα…

Καλούλι μου φαίνεται με ένα πρώτο άκουσμα…

[SPOILER]
Μα κομμάτι που λέγεται Body Line??

:lol::lol::lol:[/SPOILER]

αρχίζει πρώτο άκουσμα…

με όσα έχω δει/ακούσει τον τελευταίο καιρό ο πήχης έχει μπει αρκετά ψηλά… άντε να δούμε…

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!

Ο δισκος εχει να δωσει…και ειδικα vincent price και out of hand νομιζω ειναι απο τα καλυτερα τραγουδια της χρονιας!!πραγματικα επη!!

Ο δισκος θελει και αλλα ακουσματα και θα επανελθω!!:stuck_out_tongue:

με πρωτη ακροαση απλα ειναι ενας γαματος δισκος.

εχει αρκετη φαντασια,ομορφα δομημενα κομματια,υπαρχει ακομη σπιθα.

μπραβο τα παιδια!

Παίδες SOS !!!

Είμαι εξωτερικό, γυρίζω σήμερα το βράδυ. Εσείς που έχετε λάβει τον δίσκο, τον είχατε παραγγείλει ηλεκτρονικά ή είναι κανονικά στα δισκοπωλεία ;;;;;;;;;;;

Το 7ιντσο πού μπορούμε να το βρούμε?

Track by track με τον Steve: http://www.musicradar.com/news/guitars/steve-morse-talks-deep-purples-new-album-now-what-track-by-track-574298

Όσοι ψάχνετε, αφήστε τα 7ιντσα και ψάξτε κάποια γερμανική έκδοση που έχει κωδικό για download ενός τραγουδιού που έμεινε εκτός δίσκου, το “First Sign of Madness”.

(αν και είμαι απόλυτα σίγουρος ότι σε 3-4 μήνες θα βγει η tour edition που θα έχει το εν λόγω τραγούδι και ίσως κάνα ξεροκόμματο ακόμα, ώστε να τσιμπήσουμε όλοι εμείς οι β(λ)αμμένοι και να το αγοράσουμε, είχε γίνει και με το Rapture…)

Αν μπόρεσε κάποιος να το διαπιστώσει ας απαντήσει. Στην ιστοσελίδα έγραφε ότι στην Ελλάδα θα κυκλοφορήσει 29-04 ήτοι αύριο. Ισχύει τελικά;

Στα κεντρικά δισκάδικα της Αθήνας τον έχουν και σε βινύλιο και σε σιντί

Ο δισκος ειναι Α Π Ι Σ Τ Ε Υ Τ Ο Σ!!! Χθες τον ακουγα ξανα και ξανα μεχρι της 5 το πρωι…
Πιστευω οτι ειναι οτι καλυτερο εχω ακουσει απο το perfect και μετα! Τα a simple song,vincent price,out of hand τα εχω λιωσει! Πραγματικα δεν εχω λογια τετοιο album μονο οι purpleμπορουσαν να βγαλουν.Σαν να ξεκινανε τωρα…τους ευχαριστω!

χμ χμ

οκ υπερμετρος ενθουσιασμος λεγεται αυτο

:):smiley: Εχω ενθουσιαστει με τον δισκο! Ειναι φρεσκαδουρα,εχει εμπνευση,εχει ενεργεια!!!

Δηλαδή το Perfect Strangers είναι καλύτερο; :-k

(ο δίσκος, όχι το τραγούδι)

Αξιοπρεπέστατος δίσκος.

Επιτέλους αύριο θα μπορέσω να βγώ να αναζητήσω τον δίσκο. Να υποθέσω οτι στα δισκάδικα υπάρχει ΚΑΙ η limited έκδοση έτσι ; Δεν νομίζω μόνο διαδικτυακά ;

λογικα ναι…δωσε μας τα φωτα σου!!
Εγω αυριο θα κατεβω να το παρω εδω θεσ/νικη

Τρομπαρουν εδω…σε 3 πηγα σε βυρωνα παγκρατι ηλιουπολη και δεν το ειχαν…αυριο θα κατεβω αθηνα

Το βρήκα στο Public του The Mall ! Έχει τόσο την απλή, όσο και την περιορισμένη έκδοση, αλλά ακόμη και το βινύλιο !
Ο δίσκος είναι υπό μελέτη ακόμα. Θέλω και ΠΡΕΠΕΙ να τον ακούσω πολλές φορές ακόμη για να εκφέρω γνώμη. Θα επανέλθω ! :slight_smile:

τι τιμές παίζουν στα μαγαζιά??

εγώ το είχα προπαραγγείλει από amazon 12 λίρες.

άκουσμα το άκουσμα ο δίσκος είναι όλο και καλύτερος. ετοιμάζω ένα report σύντομα