θα ξαναποστάρω το κομμάτι, μιας και υπάρχει και το βίντεο κλιπ:
γνώμες;;
εμένα μου φάνηκε πολύ θετικό για πρώτο δείγμα. σε συνέχεια του infinite (που μετά από παρατήρηση συμφορουμίτη, έχω ακούσει αρκετές φορές και άλλαξα την αρνητική μου γνώμη)
ο Bob Ezrin 8 χρόνια τώρα έχει κάνει σοβαρή δουλειά
ο εζριν πάντα κάνει καλη δουλειά. Οι purple όλο απειλούν να το λήξουν και δεν… έτσι όπως πάμε με την Κορώνα δεν βλέπω να παίζουν τα πρώτα καλοκαιρινά. κομμάτι ευχάριστο.
Η άβολη στιγμή όταν συνειδητοποιείς ότι πλέον δεν υπάρχει έμπνευση ούτε για έναν τίτλο δίσκου που να στέκεται υποτυπωδώς…
Φαντάζομαι πως εννοείς ότι θα αναβληθούν οι προγραμματισμένες συναυλίες και δεν υπονοείς κάτι σχετικά με το αν τα μέλη των Purple ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού!!!
Για αναβολή έλεγα, αλλά είναι και μιας ηλικίας. καλοζωισμένοι βεβαίως, αλλά…
αν δεν έχει ξεμπλέξει η φάση με ένα φάρμακό/κοκτέιλ να πιάνει κόσμο, δεν νομίζω οτι θα
είναι το πρώτο πράγμα οι συναυλίες που θα κοιτάξουν, θα τις πάνε αργότερα.
Δεν ξέρω ρε παιδιά, ίσως θέλουν τον χρόνο τους τα κομμάτια για να ωριμάσουν μέσα μου αλλά μέχρι στιγμής, δεν μου έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον κάποιο από τα κομμάτια που έχω ακούσει ενώ με τα αντίστοιχα πρώτα δείγματα του InFinite, είχα ψηθεί άσχημα για το άλμπουμ με αυτά, δεν ξέρω, θα δείξει…
Για το μόνο που βρίσκω να γκρινιάξω μέχρι στιγμής είναι ότι θα προτιμούσα λιγότερα και μεγαλύτερα τραγούδια (κάποια στιγμή είχε διαρρεύσει για 60-70 λεπτά με 8 τραγούδια).
3/3 με τον Ezrin, μακάρι όσο κρατάει η καραντίνα να γράψουν κανένα ακόμα μαζί του.
Μου αρέσει πάρα μα πάρα πολύ το Remission Possible. Μέσα στο 1:39 που διαρκεί, καταφέρνει και συνδυάζει Niacin και Dream Theater (στο 1ο λεπτό), κρίμα που δεν ολοκληρώνεται σαν κανονικό τραγούδι και γίνεται intro του φανταστικού Man Alive.
Γενικά, πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα βγουν κυκλοφορίες με τζαμαρίσματα από Purple - ειδικά από την Ezrin εποχή.