Deep Purple

:lightsabre: :twisted:

Morse και τα μυαλα στα μπλεντερ…8)

Σ’αγαπάω :stuck_out_tongue:

Προσωπικα μου αρεσει ο Morse πιο πολυ απο τον blackmore :tomato:

Φυσικα σαν συνθετης στο styl twn Purple ουτε κατα διανοια δεν αγγιζει τον blackmore

Καμία ντομάτα. Εγώ δεν έχω αποφασίσει ποιον προτιμώ. Αυτό που ξέρω είναι ότι το “Purpendicular” είναι ο αγαπημένος μου DP δίσκος.

Δισκάρα! Και το Rapture of the Deep από κοντά. :slight_smile:

το βρηκα τυχαια το βιντεακι…το intro του stormbringer…:oops: :oops: :lol: :lol:

cocksucker,motherfucker,stormbringer… :roll: :roll:

Οι Purple έχουν βγάλει δισκάρες και με Blackmore και με Morse, αλλά και με Bolin. Tέλος.
Το Come Taste The Band δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα προηγούμενα, ενώ για Morse τα Purpendicular, Rapture Of The Deep επίσης κοιτάν κατάματα το παρελθόν και τα Abandon, Bananas είναι δίσκοι που πολλά γκρουπ θα επιθυμούσαν διακαώς να βγάλουν σήμερα.

Στις τελευταίες τους συναυλίες παίζουν το εκπληκτικό “Loosen My Strings” από το “Purpendicular” 8O
Και λένε και το “The Battle Rages On” και το “Into The Fire” :metal:

Για Into The Fire θα πήγαινα άνετα να τους ξαναδώ! Τρελή κομματάρα!

¶μα γουστάρουν…
Αφού όλα τα κομμάτια τα σπάνε.:smiley:

Αυτη τη version του Smoke on the water με gillan,dickinson,iommi,blackmore,brian may,Paul Rodgers etc την εχετε ακουσει ποτε? Καλα ε να ηταν ολοι αυτοι μαζι σε μια συναυλια…8O

Αν δεν κάνω λάθος είχε γίνει το 1990 για κάποια φιλανθρωπική κυκλοφορία.

Δεν με τρελαινουνε ετουτοι εδω οι τυποι αλλα ειναι μουσικαρες! Ολοι τους ειναι ενας κι ενας! Α Ρε Paice τι εγραψες σε αυτο το Burn γαμωτο σου;!;!;! :smiley:

Εναλλακτικό εξώφυλλο του “Stormbringer”:

[SPOILER]

:lol: :lol: :lol: [/SPOILER]

:? :? Καλά ποιος το σκέφτηκε?:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=JX9SqSzKN_4&NR=1 8O 8O 8O

E ναι, ο άνθρωπος είναι μεγάλος δάσκαλος, ότι και να κάνει αυτή η φωνή θα μας μαγεύει…

Στο Montreux φέτος έπαιξαν… “Wring That Neck” 8O :eek:

Γενικά φοβερό σετλιστ, με κομμάτια από δέκα διαφορετικά άλμπουμ!!!

Fireball
Into the Fire
Strange Kind of Woman
Rapture of the Deep
Kiss Tomorrow Goodbye
Contact Lost
Steve Morse Solo
Sometimes I Feel Like Screaming
Wring that Neck
Well Dressed Guitar
The Battle Rages On
Don Airey solo
Perfect Strangers
Space TruckinΆ
Highway Star

Jazzy Smoke on the Water
Smoke on the Water
Hush including Ian Paice Solo
Black Night including Roger Glover bass solo intro+”amazing jam” [according to our reporter] with Montreux Jazz Festival General and “Smoke …” legend Claude Nobs playing harmonica

Εμπρος λαοι (#2): http://www.amazon.co.uk/Stormbringer-Remastered-DVD-Deep-Purple/dp/tracks/B001M2IXEA/ref=dp_tracks_all_2#disc_2