Ritchie Blackmore() Ian Gillan, David Coverdale, Jon Lord, Ian Paice, Roger Glover, Glenn Hughes, Joe Lynn Turner και η λίστα ατέλειωτη… τα λόγια περιττέουν…
Κυκλοφορούν φήμες για επανένωση του Mk III! (edit: δεν ξέρω κατα πόσο είναι βάσιμες όμως…)
Υπάρχει σχετικό θρεντ στην “επικαιρότητα”
αα δεν το ήξερα! thanks!
Kαποιος που να ξερει αν αυτο: http://www.amazon.co.uk/Purpendicular-Battle-Rages-Masters-Slaves/dp/B00005Q3O8/ref=sr_1_4?ie=UTF8&s=music&qid=1240916866&sr=8-4
ειναι μια μεγαλη θηκη με τα τρια σιντι ολα μαζι (θηκη τυπου “The Wall”) ή αν ειναι ξεχωριστα τα τρια σιντι και απλα εχουν το χαρτινο slipcase???
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως είναι απλώς ένα χάρτινο slipcase
(btw: Slaves & Masters - Καλό δισκάκι, αλλά πολύ AOR για DP
The Battle Rages On - Έχει 2-3 ΕΠΗ μέσα, αλλά έχει και πολύ filler.
Purpendicular - Το αγαπημένο μου DP cd, αν και δεν είναι αυτό που λέμε “Κλασσικοί Deep Purple”.
Koιτα, το Purpendicular το εχω (mp3) και απο τα αλλα 2 εχω ακουσει μερικα κομματια. Αλλα σε τελικη αναλυση αυτα ειναι 3 απο τα 5 αλμπουμ τους που μου λειπουν σε αυθεντικα οποτε λεω σιγα σιγα να την κλεισω και αυτην την συλλογη!
Προσυπογράφω 100% όσα έγραψες! 8)
Κι εγώ!
~fixed
Το “Purpendicular” πάει ψηλά. Μετά τα 3 αριστουργήματα [70-72] και το Perfect Strangers.
Νυπτω τας χειρας μου και λεω Slave & Masters
Σε συνέντευξη του στο περιοδικό Classic Rock, ο κιθαρίστας των Deep Purple, Steve Morse, δήλωσε ότι η μπάντα είναι έτοιμη να μπει στο studio για να ηχογραφήσει το διάδοχο του “Rapture of the Deep”. Ωστόσο, υπογράμμισε, ότι δεν υπάρχει καμία πίεση και ότι το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να ικανοποιήσουν τους πιστούς οπαδούς τους!
Aλλο ενα αλμπουμ,καλο η κακο αυτο?
Μήπως υποτιμάμε τα 3 άλμπουμς με Coverdale?Ειδικά το Burn είναι απίστευτο.
τα λόγια είναι περιττά "CHILD IN TIME"8)
Και το Stormbringer.
Συμφωνώ.
Το στορμπρίνγκερ είναι απίστευτο έπος. Η δουλειά των Purple με Κοβ είναι έξοχη.
ωραίοι δίσκοι σίγουρα και οι 3. Δεν υφίσταται σύγκριση όμως με τα In Rock / Fireball / Machine Head.
απλά μεγάλοι Purple = mkII.
Χμμ… για μενα τα Burn και Stormbringer ειναι καλυτερα απο το Fireball. Γουστα.
+1
Έπεσες σε περίπτωση που θεωρεί το “Fireball”, το κορυφαίο Purple album* και το MK II το μόνο by default θεοποιημένο lineup.
*ατράνταχτο επιχείρημα : Fools
Υπερκόμματος!!!