Στην τρέχουσα αγγλική περιοδεία παίζουν τα…
Not Responsible & Wasted Sunsets
8O
Στην τρέχουσα αγγλική περιοδεία παίζουν τα…
Not Responsible & Wasted Sunsets
8O
οι Deep Purple ειναι οι προσωπικοι αγαπημενοι μου, τα πρωτα κομματια που εβγαλα στην κιθαρα ηταν Purple!Για μενα Deep Purple δεν γινονται χωριε Ritchie και Lord, ξενερωσα λιγο οταν φυγανε αυτοι οι δυο, αλλα και ο Morse πολυ καλος ειναι!! ετοιμαζουν καινουργιο δισκο τωρα, αλλα φοβαμαι πως θα ειναι ψιλοπαπαρια:? καλυτεροι δισκοι παντως ειναι Machine Head, Burn, Stormbringer, και In Rock, το πρωτο μαλιστα το αγορασα σε βινιλιο πριν μια εβδομαδα απο το negro στον Πειραια, ηταν ενας δισκος που ελειπε απο την συλογη του πατερα μου!!!:roll:
Εξ’ ου και το νικ;;;
(Πλακα κανω ε …μην ξεκινησει κανας γυρος διαβουλευσεων. :lol:)
Μεγάλη Συγκροτηματάρα με τρομερούς στίχους και αξίζαν πάρα πολύ όταν είχαν τον ritchie blackmore στην μπάντα…ο steve morse καλος κιθαρίστας αλλά blackmore δεν θα γίνει ποτέ…
ΥΓ
Κορυφαίος δίσκοι των Deep purple το Machine Head και το live at Japan
Ποιο???
έλα ρε κακεεε
την χώρα την πέτυχε…
Made in Japan ρε μ…κες
Δεν απαγορευέται να κάνω και εγώ λάθος
Άσε που βλέπω άγρια Αλβανική τσόντα…
Ναι μωρέ,πλάκα κάνουμε!
ναι ρε…χαλαρα…
και εμεις την ιδια τσοντα βλεπαμε…
*και ο morse μια χαρα ειναι όμως…
τωρα πηρα χαμπαρι το thred για το μεγαλυτερο hard rock group ever κλπ κλπ…! δεν εχω διαβασει σχεδον κανενα ποστ ακομα…αλλα ειμαι διαθεσιμος για διαγωνισμο Deep Purple-mania να δω ποσοι φανατικοι υπαρχουν (και για να πειστω οτι δεν ξερω πολλα για τους DP… ) :p:p
Προφανώς μιλάμε για ΜΕΓΑΛΗ μπάντα ,αλλά τα δικά μου γούστα που είναι πιο blues με κάνουν να προτιμώ τα album της περιόδου του Coverdale (είναι και αυτή η φωνή).
Αγαπημένο album δεν έχω ,αλλά περισσότερο παιγμένο είναι το Come Taste The Band σε μένα (ναι , το ξέρω άκυρος) , για το Drifter (εισαγωγή κάργα νότια) , το I need love , το κοφτερό Getting Tighter , την riffαρα του Dealer και τέλος την μαγική μελωδία και ερμηνεία(μιλάμε για τρελή κλιμάκωση) του Hughes στο This Time Around .
Για την κιθάρα του Bolin δεν νομίζω ότι χρείαζεται να πω εγώ πόσο παιχταράς ήταν .
Πραγματικά αδικοχαμένος ούτε τα -άντα δεν συμπλήρωσε.
Θεούλης!
ΝΕΟ DVD ΑΠΟ ΤΟΥΣ DEEP PURPLE
Ένα πολύ ξεχωριστό documentary με τίτλο “Gettin’ Tighter” θα κυκλοφορήσουν οι Deep Purple τους επόμενους μήνες και θα επικεντρώνεται στην τελευταία περίοδο της μπάντας λίγο πριν από τη διάλυση το 1976. Σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων αρκετό αρχειακό υλικό καθώς και νέες συνεντεύξεις με τους Jon Lord και Glenn Hughes.
Ένα 3λεπτο trailer κυκλοφόρησαν οι DEEP PURPLE για το επερχόμενο Blu-ray/DVD τους, με τίτλο “Gettin’ Tighter”.
*30",coverdale style :p:p
Might just take your life, Sail Away???
Speed King, Bloodsucker (από τις πιο METAL στιγμές τους!), Hard loving man ???
Εδώ συμφωνούμε κατά το ήμισυ! Το HD είναι από τις πιο ΗΛΙΘΙΕΣ στιγμές τους (μαζί με τα Mitzi Dupree και Lick It Up…) αλλά το ριφ του Mean Streak γαμεί!
BEBAIΩΣ μιλάμε για τους Purple, οπότε λογικό με τόσο υψηλές απαιτήσεις κάποια κομμάτια να αδικούνται κ άλλα να αποθεώνονται!
αυτό θα εχει πολυ ενδιαφερον :-k
Πολύ ωραίο το βίντεο,μακάρι να βλέπαμε περισσότερα τέτοια.Δισκάρα το Come Taste the Band.Για μένα χωρίς μέτρια στιγμή μέσα.
Συμφωνώ, η επανακυκλοφορία πάει για αγορά!
με το πρωτο 20ευρακι που θα περισσεψει θα το τσιμπησω! αν και ακομα δεν μου χρωσταω την επανακυκλοφορια του Stormbringer…
Είμαι περίεργος να ακούσω τα remixes του Shirley!!!
Επίσης, αρκετά καλό το 18λεπτο EPK.
Άντε τώρα να πάρουν σειρά τα albums από το reunion για σπέσιαλ εκδόσεις… ή ακόμα καλύτερα, να βγει κάνα [B]καινούριο[/B] album (λέμε τώρα).
δεν νομιζω καινουργιο αλμπουμ! δεν θελω να με απογοητευσει ο Big Ian…
ενα reunion του MK3 και να τρελαθω!!! :papas::papas: