Deep Purple

παντως το When A Blindman Cries ειχε απογειωθει σαν κομματι για μενα οταν ξεκινησαν να το παιζουν στις περιοδειες επι Morse. ειδικα στ Live At The Olympia ειναι επη και τα 2 σολο του Stevάρα.

οσο για την στουντιο εκτελεση, περα απο ολο το κομματι που συναισθηματικα στην κιθαρα ειναι κατα πολυ ανωτερο απο το Soldier Of Fortune, το κλεισιμο του Blackmore ειναι ολα τα λεφτα!!

1 Like

εχω παρατηρησει στις καταληξεις το εχει γενικοτερα

ναι καλος ειναι ο μικρος! :stuck_out_tongue:

Το When A Blind Cries είναι κομματάρα και κακώς που ο Μπλακμορ δεν ήθελε να το βάλουν στο δίσκο…

1 Like

Μπορεί στο τραγούδι αυτό ο Morse να παίζει 500 νότες το δευτερόλεπτο, αλλά μια νότα το λεπτό του Θεού έχει τόση ψυχή, που σε στέλνει

1 Like

+1000 8)

1 Like

τα πληκτρα απο πισω επισης ειναι κατι το ιδιαιτερο.

1 Like

Nαιιιιιιιι!!!
Αυτά τα αγγίγματα του Lord,αχ αχ αχ:roll:

1 Like

aww sweet jesus

http://www.youtube.com/watch?v=0A58DPODNQ4&feature=related

το ΜΚ1 ειναι Περπλ??

[SPOILER]το ξερω οτι το βιντεο ειναι απο ΜΚ2, αλλα το κομματι ειναι του ΜΚ1 :p[/SPOILER]

http://www.deep-purple.com/2012/01/new-album-and-touring-in-to-2013/

Απίστευτο κι όμως αληθινό…

τελεια…για το αλμπουμ βασικα…live εχω βαρεθει να τους βλεπω :lol:

μλκες ενταξει αφου το παλικαρι δε μπορει να τραγουδησει!!!Γιατι επιμενει???

και γιατι ο Paice στην φωτο πανω δεξια ειναι πισω απο τον airey?

αν και δεν ειμαι σιγουρος αν θελω το νεο αλμπουμ, λογω των προβληματων του Huge Ian(:p), χαρηκα παρα πολυ με την ειδηση!!! :D:D:D

ΠΑΜΕ ΡΕ ΑΡΡΩΣΤΕΙΑ!!!

Μια χαρά είναι στο studio (βλ. WhoCares, One Eye to Morocco), γιατί ξέρει τι μπορεί να τραγουδήσει, συν το ότι υπάρχει και παραγωγός. Στα live είναι το πρόβλημα και συγκεκριμένα, στα παλιά (απαιτητικά) τραγούδια…

με καλυψε ο Raziel :wink:

Αυτο νομιζω ειναι χειροτερο…:stuck_out_tongue:

καλα πραγματικα της Θωδης ειναι χειροτερο. ουτε τα λογια δε μπορει να πει. και καλα δεν ξερει αγγλικα. το καταλαβαινω. καποιος να της δωσει τους στιχους με την προφορα γραμενα στα ελληνικα!! :p:p

ρε Don τωρα το ειδες αυτο του Notis?? εχει τιμησει και πολλα αλλα(και αλλα της Μωβ οικογενειας).

καποιος αλλος εχει ανεβασει την εκτελεση του Notis στου youtube νομιζοντας πως ειναι ο Joe Lynn Turner!