Μetal Laws αν είσαι όσο οπαδός Purple έχω καταλάβει προχώρα σε αγορά! Το βίντεο και μόνο αξίζει τα λεφτά του, δεν κυκλοφορεί και πολύ αντίστοιχο υλικό από εκείνη την περίοδο!
Σαν συνολική απόδοση -και ειδικά όσο αφορά στη φωνή του Coverdale- πάρχουν bootlegs (ήχος μόνο) από καλύτερες βραδιές της Mk IV σύνθεσης!
Καλησπέρα παιδιά,
καμένος λοιπόν και εγώ που λέτε με Deep Purple, άνετα για μένα η καλύτερη hard rock μπάντα που έχει δημιουργηθεί ποτέ και ειδικά στα live (τα παλιά καλά εννοείτε,τι να πρωτοθυμηθούμε?Made in Japan,Concerto for group,California Jam,Made in Europe και πολλά πολλά ακόμα ) δεν παιζονται!!!Αυτό το Deep Purple Phoenix Rising τι ακριβώς είναι?
ε φυσικά…αμα ο άλλος δεν εχει την μεγάλη επαφή με τους purple και δεν εχει και πολλά πράγματα απο αυτούς δεν θα πάει να πάρει το Live at Montreux 2011 ή το BBC Sessions
ε και εμεις που εχουμε δεν βλεπω να τα παιρνουμε…εχω βαρεθει να βλεπω κυκλοφοριες live,b sides,singles και εγω δεν ξερω τι…ολα εχουν και ενα οριο…και σας το λεει καποιος που εχει πανω απο 100 cd απο DP
48 λεπτα απο τη συναυλια των Deep Purple στο Montreux απο τον Ιουλιο το 2011. το αποσπασμα αυτο προβληθηκε στην ελβετικη τηλεοραση. η συναυλια θα κυκλοφορησει καπου το Νοεμβριο σε dvd και bluray
__Δεν ήξερα να απαντήσω στην ερώτησή σου, αλλά διαβάσαμε ΕΔΩ το εκτενέστατο review του Κώστα Πολύζου και ενημερωθήκαμε (τσέκαρε, όπως βλέπεις βαριέμαι να γράφω :lol: όχι μωρέ, αφού τα γράφει όλα πολύ ωραία και αναλυτικά εκεί, enjoy 8))
Το διαβασα και εγω το review οντως πολυ αναλυτικο.Πιστευω οτι αξιζει την αγορα η συγκεκριμενη κυκλοφορια αλλα οπως ειπωθηκε και παραπανω ειναι για τους ψαγμενους.Αν και παντα πιστευα πως η καλυτερη συνθεση ηταν το MKII και αυτο δεν αλλαζει παρ’ ολα αυτα θα κοιταξω να το τσιμπήσω καποια στιγμη.Οσο για τη συναυλια που εδωσαν στο Jazz Festival απο οσο ειδα δεν με ξετρελανε τοσο αν και το σκηνικο με την ορχηστρα μαρεσε αρκετα .
οσον αφορα για το Phoenix Rising, ειδα χθες τις συνεντευξεις των Lord και Hughes και ηταν πολυ κατατοπιστικες και ενδιαφερουσες σχετικα με εκεινη την περιοδο των Purple.
Ο Lord τασσεται κιολας υπερ του Gillan και του MK II ξεκαθαρα, ενω ο Hughes αναλυει και την κατασταση με την εξαρτηση του απο την κοκαινη. Παντως περιμενα να αναφερονται περισσοτερα πραγματα για τον Tommy Bolin.
Νομιζω οτι αξιζει η αγορα του παντως, και αν θυμαμαι στο amazon που το ειχα ψαξει δεν ειναι και ακριβο.