Deep Purple

Στη ψηφοφορία του κόσμου νομίζω με διαφορά θα βγούνε πρώτοι οι Rush αλλά το αποτέλεσμα δεν κρίνεται μόνο από αυτούς απ’ όσο διάβασα. Τους αξίζει με τα 1000 να μπούνε όπως και στους Purple και είναι μαλακία που είναι και οι δύο μαζί.

Αλλά οι Purple έχουν πει ότι δεν τους ενδιαφέρει καν (και καλά κάνουν) και τους κόβω να το σνομπάρουν κιόλας!

μετα απο τοσα χρονια μια σκασιλα που ειχαν οι purple αν θα μπουν η οχι σε αυτη την παπαρια…

Στα τετοια των Θεων το αν θα μπουν στο “Hall of Fame” και στα τετοια τους αν θα τους περάσουν οι(συμπαθέστατοι και απίστευτοι)Rush

Εχει και Albert King

Albert King ρε μούτρα.Αν και εκεί που βρίσκεται δεν νομίζω να τον απασχολεί.:stuck_out_tongue:

στα @@ μας μπουνε δε μπουνε τετοιο που ειναι το RnR HoF

Στα τέτοια τους κτλ, εμένα όμως καθολούλου στα τέτοια μου αν σκάσει κανένα σκηνικό και λόγω του γεγονότος γίνει ένα ωραίο “one night stand”. Βασικά θα του έδινα σοβαρές ελπίδες αν ζούσε ο Lord, αλλά τώρα…

Eννοεις να σκασει και ο Μεγαλύτερος Κιθαρίστας από την ανακάλυψη της φωτιας κτλ;

Με αυτο το σκεπτικό ναι,πρεπει να μπουνε όμως πραγματικά ποιος πιστευει πως θα γίνει κάτι τετοιο.Εδω οι ίδιοι οι Περπλ δεν δίνουν μια για το event,σκεψου ο Ριτσι

Για κανένα πούστη λόγο!!! Αν των GNR ήταν απίστευτα δύσκολο αυτό είναι 1000 φορές δυσκολότερο

Πάντως ο ίδιος ο κορυφαίος κιθαρίστας από την ανακάλυψη της φωτιάς και μετά είχε πει 1-2 φορές πριν 4-5 χρόνια πως θα έπαιζε ξανά μαζί τους για ένα one off event. Βέβαια τον γείωσε λίγο ο ψηλός, αλλά ποιος ξέρει…

Σοβαρευτείτε, γιατί χωρίς τον Jon το one night stand θα είναι μισό! :frowning:

πολυ ψηνομουν αλλα δε νομιζω οτι ταιριαζει σε τετοιο πολ ο αλμπερτ

ο αλμπερτ ειναι ενας και ξεχωριστος

Πάντως ο θεός στο mailing list του ενημερώνει για την υποψηφιότητα και δίνει και το link για να ψηφίσει κάποιος

E ρε μαλακες,τι μας λετε τετοια τωρα απαπαπαπαπαππα

“Personally, I couldn’t care less,” former PURPLE guitarist Ritchie Blackmore tells Billboard.com. “I would never go. I’m not really a fan of that stuff. Considering some of the people that are in the Hall Of Fame, I’m not sure if it’s a good idea, so I don’t care one way or the other, actually.”

He adds, “I think our fans seem to care more than I do. They’re always saying, ‘You should be in the Hall Of Fame. You should be in this, you should be in that…’ If I can pay the bills, that’s all I care about.”

by who

Τι εννοείς;; :stuck_out_tongue:

παντως η ψηφοφορια ειναι μεχρι 3 Δεκεμβριου…πιστευω οτι θα βγουν πρωτοι οι purple…

φτου! και λέγαμε μόνο για τον Page κάποτε… :stuck_out_tongue:

μαρέσει πως θάβει gillan :
“ian did excelent job on vocals, he was in good state… he could sing at that point” :lol:

Χαχχαχαχα!
Ενδιαφέρον πάντως για το ότι παραδέχεται και δείχνει κιόλας πως γίνεται η δουλειά.8)
Ειδικά με τα δωδεκάμετρα,την δεκαετία του 70 πρέπει να είχαν παιχτεί ήδη όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί. :stuck_out_tongue: