Στη ψηφοφορία του κόσμου νομίζω με διαφορά θα βγούνε πρώτοι οι Rush αλλά το αποτέλεσμα δεν κρίνεται μόνο από αυτούς απ’ όσο διάβασα. Τους αξίζει με τα 1000 να μπούνε όπως και στους Purple και είναι μαλακία που είναι και οι δύο μαζί.
Αλλά οι Purple έχουν πει ότι δεν τους ενδιαφέρει καν (και καλά κάνουν) και τους κόβω να το σνομπάρουν κιόλας!
Στα τέτοια τους κτλ, εμένα όμως καθολούλου στα τέτοια μου αν σκάσει κανένα σκηνικό και λόγω του γεγονότος γίνει ένα ωραίο “one night stand”. Βασικά θα του έδινα σοβαρές ελπίδες αν ζούσε ο Lord, αλλά τώρα…
Eννοεις να σκασει και ο Μεγαλύτερος Κιθαρίστας από την ανακάλυψη της φωτιας κτλ;
Με αυτο το σκεπτικό ναι,πρεπει να μπουνε όμως πραγματικά ποιος πιστευει πως θα γίνει κάτι τετοιο.Εδω οι ίδιοι οι Περπλ δεν δίνουν μια για το event,σκεψου ο Ριτσι
Πάντως ο ίδιος ο κορυφαίος κιθαρίστας από την ανακάλυψη της φωτιάς και μετά είχε πει 1-2 φορές πριν 4-5 χρόνια πως θα έπαιζε ξανά μαζί τους για ένα one off event. Βέβαια τον γείωσε λίγο ο ψηλός, αλλά ποιος ξέρει…
“Personally, I couldn’t care less,” former PURPLE guitarist Ritchie Blackmore tells Billboard.com. “I would never go. I’m not really a fan of that stuff. Considering some of the people that are in the Hall Of Fame, I’m not sure if it’s a good idea, so I don’t care one way or the other, actually.”
He adds, “I think our fans seem to care more than I do. They’re always saying, ‘You should be in the Hall Of Fame. You should be in this, you should be in that…’ If I can pay the bills, that’s all I care about.”
Χαχχαχαχα!
Ενδιαφέρον πάντως για το ότι παραδέχεται και δείχνει κιόλας πως γίνεται η δουλειά.8)
Ειδικά με τα δωδεκάμετρα,την δεκαετία του 70 πρέπει να είχαν παιχτεί ήδη όλοι οι πιθανοί συνδυασμοί.