Aυτο το πράγμα που ακουσα απο τους Flaming Lips παίζοντας το Smoke On The Water ειναι αστειο
εντάξει είναι προφανές ότι τρολάρουν. Και γαμώ τις μπάντες πάντως
Με όσα ακούω έχω αρχίσει και μετανιώνω για την παραγγελία περιοδικού + CD.
Τουλάχιστον ελπίζω να αξίζει το περιοδικό, γιατί θα έχει λέει και την τελευταία συνέντευξη που έδωσε ο μεγάλος Jon Lord μία βδομάδα πριν μας αφήσει…
Για παγκοσμιο ρεκορ ειναι αυτο το συγκροτημα
εχουν βγαλει 150 δισκους και εχουν μονο ενα γνωστο κομματι
τι εννοεις ακριβως;
Ούτε 150 δίσκους βγάλανε, ούτε μόνο ένα γνωστό κομμάτι έχουν.
Πραγματικά απορώ με κάποιους…
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
δεν τον κατηγορω
οταν ακους μονο ραδιο αυτα παθαινεις
Μήπως εννοεί τους Flaming Lips;
παιζει ασχημα
Μάλλον τους flaming lips εννοεί διαφορετικά παίρνει από σήμερα το βραβείο του “Τρολλ της χρονιάς” σπίτι του!
οκ μετά τα σχόλια σας έβαλα να ακούσω τη διασκευή των lips… πιο τραγικό πεθαίνεις
Εμένα μου ψιλοαρέσει η μουσική τρέλα τους πάντως. Και live τους έχω δει και ήταν ωραία εμπειρία!
Κάτι δικό τους δεν έχω ακούσει αλλά θα τους τσεκάρω ο απόγευμα. Πάντως αυτο το πράγμα που κάνανε πρέπει να σβήσει από παντού!!!
Ε όπως είπε και κάποιος είναι λίγο τρολάρισμα η διασκευή. Τσέκαρε όμως Yoshimi Battles the Pink Robots
Καλά, η “διασκευή” (κυριολεκτική εκτέλεση στα 3 μέτρα) των Flaming Lips, απλά απαράδεκτη. Αναρωτιέμαι πόσους πλήρωσαν για να μπουν εκεί μέσα.
Τέλος πάντων.
Α ναι, πέτυχα αυτό σήμερα:
Μόλις 10 χρόνια πριν! Καλά, ο Morse δίνει ρέστα στο solo και ο Gillan… well, αν λάβει κανείς την ηλικία του, είναι συγκλονιστικός!
Η συγκεκριμένη συναυλία υπάρχει ολόκληρη σε pro-shot. Την έχει κανείς υπόψη του;
(περιλαμβάνει καλούδια, όπως το συγκεκριμένο, Ted, Aviator, Fools, Mary Long, No One Came, κλπ., σίγουρα από τα πιο πλήρη setlist τους!)
και μονο ρε πουστη να βλεπεις τον Paice να κανει τα μαγικα που εκανε πριν 30 χρονια σε πιανει ανατριχιλα
Ο Gillan ανέφερε σε πρόσφατη συνέντευξη ότι κάποιος στίχος από τον καινούριο δίσκο θα είναι για τον εκλιπόντα.
Περισσότερα εδώ: http://guitarinternational.com/2012/09/18/ian-gillan-whocares-we-care-very-much/
Ρε ποσο παράξενο μου φαίνεται πως βγαζουν δισκο και ο Λορντ δεν είναι στην ζωή
Οχι οτι και πριν ηταν στο γκρουπ,ξερω,απλώς μου κανει πολυ άσχημα
Είναι αρκετά παράξενο, είναι αλήθεια. Όμως δεν μπορούν να κάνουν κάτι άλλο από το να προχωρήσουν και να τιμήσουν τη μνήμη του κρατώντας τη μουσική για την οποία ήταν και αυτός σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνος ζωντανή.
Bump!
Ανακοινώθηκε ότι οι Deep Purple είναι υποψήφιοι για το Rock and Roll Hall of Fame του 2013 μαζί με διάφορα άλλα ονόματα.
Όχι ότι έχει σημασία, ειδικά για το συγκρότημα δεν του καίγεται καρφάκι, αλλά όποιος θέλει μπορεί να ψηφίσει εδώ:
(προσωπική εκτίμηση, βλέπω να τους τρώνε λάχανο οι Rush, το οποίο θα το θεωρήσω και μεγάλη αδικία, αλλά τέλος πάντων)