Deep Purple

Ήταν να πάει και δεν το ξέρω;;; :-s

εννοείται,μην ακούς τον Cozy που δε το παραδέχεται:wink:

Ειχε ακουστει τοτε,αλλα δν νομιζω(οπως και για malmsteen…φτου φτου)σιγουρα ειχε γινει ενα κονε με τον j.beck,τεσπα αφου δν εγινε τζαμπα θα τα συζηταμε!
Απο dvd προσωπικα προτεινω το perihellion,ειναι πολυ καλη συναυλια,το κοινο βεβαια παιρνει επιεικως 0!!το μοναδικο μελανο σημειο…
Οσο για τα λιωε με coverdale,εγω λεω ενα μεγαλο οχι στο cd cal.jam!!το εχω φυσικα,αλλα αυτη η συναυλια ειναι για να την βλεπεις οχι να κατσεις να την ακουσεις,γιατι οντως τα ξεχειλωνουν,και στο κατω κατω τι να ακουσεις 20 λεπτα το space trucin να πεταει εδω κ εκει την κιθαρα ο ritchie και να ακους τους κροτους??
live in paris 75,και σιγουρα live in london…οταν κυκλοφορησει…

Αυτο ειναι σπανιο!!!8)http://www.youtube.com/watch?v=wbUSrqV-KNs

και εδω η συνεντευξη!!εχει τα αλλα part διπλα δεξια,ακρως ενδιαεφερων!!:wink: http://www.youtube.com/watch?v=xZTaGkfmGm0&mode=related&search=

o michael schenker δεν ειναι απλως ενας μεγαλος κιθαριστας…ειναι ενας μουσικος με τεραστεια προσωπικοτητα που ξερει να γραφει τραγουδια τα οποια μενουν αναλλοιωτα στον χρονο και εχει γραψει τη δικη του ιστορια…αν υποθεσουμε οτι πηγαινε στους purple το 1993 θα εδινε τη δικη του σφραγιδα στο group…

καλος χρυσος ο morse…μπορει απο τεχνικη να ειναι ο κορυφαιος των κορυφαιων…αλλα δεν εχει τη προσωπικοτητα και ουτε το 1/10 της αξιας των μεγαθηριων ενος blackmore,schenker,page,iommi,roth κ.α.:wink:

οσων αφορα τον malmsteen νομιζω οτι δεν θα μπορουσε να ταιριαξει καθολου με το υπολοιπο group…θα πρεπε και ο malmsteen αλλα και οι οιπολοιποι purple να αλλαξουν πολλα στο στυλ τους για να ταιριαξουν…

laski φοβερα βιντεακια!!!:wink:

:wink: φοβερος ο morse αλλα ειναι απλα ενας καλος κιθαριστας!

σαν σωστος blackmorikos θα πλακωνοταν με τον Vliman!:lol:

Μπορεί ο Μιχαλάκης να είναι τεράστιος κιθαρίστας αλλά θα ήταν μεγάλο λάθος να τον πάρουν. Και αυτό λόγω του χαρακτήρα του. Αυτός είναι χειρότερος από τον Blackmore. Εδώ δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με το δικό του συγκρότημα, αν πήγαινε στους DP θα γινόταν μπάχαλο.
Και για την ιστορία: Ποτέ δεν έγινε πρόταση σε αυτόν. Στον Beck έγινε πριν καταλήξουν στον Satriani αλλά αρνήθηκε.

Λοιπόν, η επιτροπή laski+cozy αποφάσισε: “Live In Paris 1975” για τον METAL_LAWS 8)

Τώρα όσο για τον Morse, ας μην ξεχνάμε ότι προέρχεται από τελείως διαφορετική σχολή και άλλο υπόβαθρο από όλους αυτούς που αναφέρατε. Για το είδος του θεωρείται κορυφαίος.

ο Mike σίγουρα δεν κάνει με άλλο group πόσο μάλλον όταν πρόκειται για προσωπικότητες

Geia sou megale starstruck!:smiley:

Thx re paidia! Kalytero kai apo to MK3,Final concerts eee??? Giati eimai etoimos na to parageilw! Gia DVD tha perimenw na vgei kai to kainourgio kai ta ksanaleme! Pantws pera apo tin plaka o Mixalakis einai ligo periergos antrwpos. Pote den eixei vgalei kakovoules prakseis alla ayto den shmenei oti tha kollouse kiolas sto sygrotima! Poly piesh pou den tin goustarei, sta '70s, '80s eixe stage fright! An kai stous MSG ton teleutaio kairo pio poly oi alloi ton g@misan para aytos aytous.
Kala gia Malmsteen oute kan to syzitaw! Borei na 'xei vgalei merikes tragoudares alla einai megalo noumero o anthrwpos!:stuck_out_tongue:

Telika to apofasisa: Tha parw 2 apo Morse, ayto pou tha vgei kai ena akoma!:smiley: Kalytero to Total abandon australia h’ to Perihelion??? Vrika kai ena pou to kovw gia bottleg me titlo:Deep Purple-Australia 1999 kai exei peripou mia wra perissoterh apo to Total Abandon, den kserw ti sto kalo einai omws…

απάντα στο παιδί ρε fan της πλάκας:p

Σουτ εσύ 8)
Έτσι ο αρχηγός. 2 DVD με το Stevάρα :thumbup:
Το “Australia 1999” είναι επανέκδοση του “Total Abandon”. Check here: http://www.thehighwaystar.com/rosas/jouni/discos/video10.html
Έχει περισσότερο χρόνο γιατί έχει συνεντεύξεις και άλλα πολλά.
Εγώ αυτό λέω να πάρεις. :wink:

stevάρα όπως λέμε στελάρα…:lol: :lol: #-o

Megalo kitharoni pantws o Stevaras! Exei kati to poly fresko to paiksimo tou, min to pame se texnikes parametrous, ap’ta kalytera vibrato… Thx cozy!(Kala pou stin eipe kai o Rudy gia na apantiseis…:lol: :stuck_out_tongue: )

να κανω μια ερωτηση για οποιον το χει ακουσει…το live in london ειναι το καλυτερο live με coverdale???ειναι καλυτερο απο το made in europe το οποιο θεωρω κορυφαιο???:-k

Τίποτα ρε, χαρά μου για κάτι τέτοια :stuck_out_tongue:
Άσε, θα τον κανονίσω από κοντά τον άλλον :lol: .

Όσο για τον [SIZE=“4”]Stevάρα[/SIZE], εκτός των άλλων έχει και πολύ χαρακτηριστικό ήχο. Και αυτό είναι πολύ σημαντικό για ένα κιθαρίστα.

αυτο ειναι υποκειμενικο…αν θες την γνωμη μου προτιμω made in europe ειναι πιο δεμενοι σαν μπαντα,το live in london απτην αλλη ειναι πιο δυναμικο,και εγω θεωρω το γιουροπ κορυφαιο:wink:

κορυφαιο rock group? μπα.