29/9 Σοφια για εμας τους Βορειους.
την τελευταία φορά που τους είδα ήταν το 2017 στη Σόφια
Νομίζω η τελευταία φορά που τους είδα ήταν προ αμνημονεύτων ετών (και βάλε). Πιο συγκεκριμένα, το μακρινό 2011 στο Ηράκλειο με support τον Βασίλη και χωρίς τον Roger Glover (που μόλις είχε γίνει μπαμπάς).
A, μαζί ήμασταν
Μικρός ο κόσμος… Βασικά είχα ξεχάσει την εμφάνιση του 2011, θα ορκιζόμουν ότι η τελευταία φορά ήταν η προηγούμενη που είχαν παίξει στο Ηράκλειο το 2005, αλλά το Google Photos με διόρθωσε!
Ήταν ωραία εμφάνιση, αλλά ομολογώ ότι κι εγώ πια δεν θυμάμαι πάρα πολλά
Σε εκείνη την περιοδεία τους είχα δει λίγες μέρες μετά από εσάς στα Γιάννενα. Θυμάμαι τον Ian Paice σε τρομερή απόδοση και ωραίο setlist. Πρώτη σειρά, μπροστά στον Morse.
Ωραία χρόνια, έρχονταν συχνά και πήγαιναν και στην επαρχία. Μετά κάναμε μαύρα μάτια να τους δούμε… (από το 2011 στο 2023)
όπου το 2023, δεν είχα πάει λόγω της τιμολογιακής πολιτικής του Λώρη, με αρένα Α και Β και κάτι 100άρια νομίζω για μπροστά.
Μάλλον όμως θα τα δώσω αυτή τη φορά, για συναισθηματικούς λόγους μιας και θα είναι η τελευταία.
αν γίνει κιόλας γιατί μιλάμε για 1 χρόνο μετά…
Ακομα θυμαμαι το λαιβ τους σε εναν φρικτο χώρο στην ΔΕΘ. Ηταν ομως επος γιατι ειδαμε και Lord εκείνο το βράδυ…
Πρωτη φορα τους ειδα το 1998 στην Σοφια μαζι με αλλους 200 του Ελληνικου τοτε Fan Club.
Τελευταια φορα Θεσσαλονικη 2011…
Υπάρχει, το τσεκαρε φίλος λογιστής ![]()
Ξένος promoter είναι λογικά που απλά άνοιξε κάποιο παράρτημα εδώ για φορολογικούς λόγους.
Δε νομίζω να είναι φθηνότερα τώρα. Θα ξέρουμε Παρασκευή. Εγώ την επόμενη μέρα παντρευόμουν αρκετά μακριά, οπότε δεν τίμησα!
Ήμουν κι εγώ εκεί! Και στο Jammin’ την προηγούμενη μέρα με Gillan/Glover/Morse. Και στο Hyatt το επόμενο πρωί που τα λέγαμε με τον Jon Lord λες και γνωριζόμαστε 20 χρόνια.
Είδα ίδιο όνομα εταιρείας από Κροατία νομίζω. Και εκεί δεν παίζουν. Go figure…
Αυτό το support το ξέρει κανείς;
Και εγω ημουν στο jammin εκεινη την ημερα.Ακομα το θυμαμαι εντονα…
Μονο σε εμενα κανει καπως εντυπωση οτι παιζουν στο κλειστο ΟΑΚΑ και περιμενουν καμια 10αρια χιλιαδες κοσμου για να φανει μισογεματο ξερωγω; DP ειναι, εννοειται, αλλα δεν μιλαμε για 2000 ή εστω 2010. Πριν δυο χρονια ηρθαν (εξαιρετικη συναυλια μαλιστα), ειναι 80 χρονων πια, ε… δεν ειμαι σιγουρος ποσος κοσμος μπορει να συνδεεται πια μαζι τους για να μισογεμισει ενα τετοιο γηπεδο.
Στο κλειστό του ΟΑΚΑ θα παίξει σε ένα μήνα και ο Rod Stewart που είναι 81 χρονών και δεν νομίζω να είναι στην Ελλάδα και τόσο δημοφιλής όσο οι Deep Purple.
Λες να γίνει καμία μεταφορά στο Γαλάτσι;
Και ο Bryan Adams δεν το είχε γεμίσει… Μακαρι να γίνει πάντως γιατί είναι πολύς καιρός μετά.
Μακάρι να γίνει η συναυλία, μιλάμε για σχεδόν ένα χρόνο μετά, είναι μιας ηλικίας α οι κύριοι, ο Γκίλαν έχει τα θέματα που συζητούσαμε τις προάλλες, για να δούμε…
Προσωπικά θέλω πολύ να πραγματοποιηθεί η συναυλία και να πάω, αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πληρώσω ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό για όλη την οικογένεια ένα χρόνο πριν και μάλιστα για μια συναυλία που (ας μην κρυβόμαστε) είναι αμφίβολο το αν θα γίνει… Αν υπάρχουν εισιτήρια από το καλοκαίρι και μετά, έχει καλώς…