Deep Purple

οχι ρε δεν ειμαι εγω!:stuck_out_tongue:

μπηκα να γραψω κιολας αλλα δεν τα καταφερα γαμω την τεχνολογια μου…:roll:

τεσπα ο Vliman θα ερθει ποιος ομως θα τραγουδισει?:stuck_out_tongue:

Θα ξαναπώ κάτι που είχα πει και λίγο παλαιότερα:

Πωπωπωπωωπωπωπωω, μα τι ΚΑΚΙΑ είναι αυτή για τον άνθρωπο πια!!! :lol: :lol: :lol: :smiley: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue: :roll:

καποιος πρεπει ρε συ να του πει να σταματισει! αφου δεν παει αλλο!:stuck_out_tongue:

Οποιος δν θελει δν παει τα χουμε πει αυτα,δν θα σταματησει επειδη δν θελουν καποιοι(ελαχιστοι:p )
Εμεις θα μαστε εκει,και τα καλαντα να πει καβλα θα ναι8)
Metal laws…σου αναλυω για τα cd…
Τελευταιες συναυλιες τοτε με ritchie ηταν στην ευρωπη,γαλλια αυστρια νομιζω,Το final concerts exει ενα ποτ πουρι απο τις 3 τελευταιες και ειναι 2πλο εχει τις εκτελεσεις που δν ειναι στο made in europe:wink: το οποιο ειναι 1 cd alla γαμει!!
και το live in paris ειναι μια αποτις 3 αυτες συναυλιες ολοκληρη!!
Τωρα διαλεξε:p

Ksanaeida to Australia '99 kai ton lypamai ton Gillan… San gria “tragoudaei”. Milame ta perissotera tou vgainoun poly asxhma! Oligon tragikos!
Ma afou tous eida kai live to '05 kai den mou fanike toso mapa, ti diaolo…?

Απλά κρίνεις από τις εκφράσεις του προσώπου του. Πάντα όμως όταν τραγουδούσε “σφιγγόταν”.
Στη Θεσσαλονίκη τους είχες δει το '05;

OxI re! To miso DVD kiolas to “eida” akougontas mono giati eimoun internet kai to akouga apla. An to ksanadeis tha me katalaveis! Polles fores menei apo anapnoes ka imerikes alles fores ton prodidei to laryggi tou…:frowning:
Nai, Thessaloniki tous eixa dei!

Συμφωνω σε αυτο,καλα στο come hell …ειναι ακομα χειροτερος για να λεμε την αληθεια!!που ηταν και 1993!!απο το 2002-3 ομως τραγουδαει πολυ καλυτερα κ αυτο δν μπορω να το εξηγησω!!ισως εκοψε τα μπεκρουλιασματα!ισως τραγουδαει με αλλο τροπο!τι να πω??σε οσα βιντεο εχω δει (πχ perihellion )και φυσικα απο τις συναυλιες στην ελλαδα αυτο το συμπερασμα εχω βγαλει!

check–the batlle rages οn ευτυχως ξαναπαιζουν αυτη την ΚΟΜΜΑΤΑΡΑ

Aν το συγκρινουμε με την εκτελεση του 1993 ειναι 10 φορες καλυτερος!!!

Etsi akrivws! Poly kalyteros sto videaki pou esteiles!:slight_smile:

ενα γαματο live που προτεινω το scandinavian nights 1970…:slight_smile:

και μονο για τα 30λεπτα mandrake root και wring that neck αξιζει…ενω εχει και μια απο τις καλυτερες εκτελεσεις του child in time…:wink:

Α εσύ είσαι τρελός :lol: . Ρε συ, έλεος, 2 ώρες συναυλία…7 τραγούδια!! Χαχαχαχα!!

METAL_LAWS, sorry αν σε “έκαψα” με το Total Abandon, εμένα μου αρέσει πάντως. Όπως και να’χει, το καινούργιο θα σε αποζημιώσει, είμαι σίγουρος :wink: .
BTW, από το blog του Παναγιωτόπουλου και πάλι για συναυλία των DP προχθές:
“…δε μπορώ όμως να μη σημειώσω τα δυσθεώρατα ύψη στα οποία φτάνει αυτόν τον καιρό η φωνή του Ian Gillan. Από το 1980 που τον πρωτοείδα ζωντανά, ποτέ δεν τραγουδούσε καλύτερα. Εκφραση, βάθος, ψηλές νότες που δεν έπιανε δέκα χρόνια νωρίτερα, ερμηνεία ισάξια των καλύτερων στιγμών του. Πώς τα καταφέρνει…” 8)

δε σ αρεσει???:-k :-k :stuck_out_tongue: 8)

Παίζουν φοβερά μεν, αλλά το παρατραβάνε υπερβολικά…
Ε όχι και δύο μισάωρα κομμάτια. Είπαμε.

καλα… ακου με τον morse φλωριες…:stuck_out_tongue:

starstruck αστον να λεει ρε! ειναι πολυ καλο live ακομα κ ο Vliman ειναι γαματος!

Είπα εγώ ότι δεν είναι καλό ρε άθλιε;
Απλά αυτή η ματαιοδοξία/ μεγαλομανία μου τη σπάει λίγο.

καλα ακου Morse :lol: :lol: :lol: :stuck_out_tongue: :stuck_out_tongue:

Ακούω ρε :stuck_out_tongue: 8) !!

αυτο ειναι το κακο με σενα :lol: :lol: :stuck_out_tongue:

Siga re pou m’ekapses! Tha to poulisw sto eBay!:lol:
Pantws kai egw thelw na kopsw fleva otan arxizoun ta 20lepta kai 30lepta… Den palevontai!
Morse re nouniaaaaaaaaaaaaa…!8)

Χαχαχα…ρε ουστ! Θα το πάρω εγώ αν θέλεις :stuck_out_tongue: