Deep Purple

Ax…Το group που με ‘‘έμπασε’’ στον κόσμο του rock πριν 2,5 χρόνια…

Είναι απλά απίθανοι με κορυφαία albums(δεν τα έχω και όλα:p ) που και ακόμα και τώρα το λέει η ψυχή τους.Διότι το Rapture μπορεί να είναι ένα καλό album για Purple επιπέδα αλλά αν το βγάζανε άλλα groups θα σπέρνανε8O:) .Ο Gillan έχει μία φανταστική φωνή,ο paice είναι από τους κορυφαίους drummer(the mule drum solo-made in japan) ο glover είναι πολύ καλός, ο ritchie ειναι…ritchie:p , o lord είναι ο άρχοντας των πλήκτρων:D .Βέβαια αναφέρομαι στην MK2(?) που είναι και η αγαπημένη μου.Παρόλα αυτά και με τον Coverlade που τους έχω παρακολουθήσει(burn-stormrider) και με τον morse(perdendicular8O ) μου φαίνονται εξίσου ΘΕΟΙ.

BLACKMORE

το no,no,no απ τα αγαπημενα μου κομματια των purple…και στο studio version λατρευω το slide solo του blackmore …8) 8)

Το FIREBALL είναι ΜΑΚΡΑΝ το καλύτερο άλμπουμ της ΜΚ ΙΙ. Όλα του τα κομμάτια είναι διαμάντια.

Εκτός του Νο, Νο, Νο, τι να πρωτοαναφέρουμε; Το θεϊκό Demon’s Eye, τα αριστουργήματα Fools και Νο-οne Came;; To Mule;;;

Αυτό το άλμπουμ το προσκύνησα από την πρώτη στιγμή που το απέκτησα! :bow: :bow: :bow: :bow:

Έτσι. “Fireball” ρεεε 8)

προσωπικα το fireball to θεωρω δισκαρα…8) το μονο κομματι που δεν μου πολυκαθεται ειναι το no one came…:wink: το θεωρω λιγο μπερδεμενο…καπου ο συνδιασμος πληκτρων κιθαρας με χαλαει…

και σε ενα σημειο εκει που σολαρει ο blackmore ακουγεται ενας ενοχλητικος ηχος πληκτρων που εμενα μου φαινεται σαν να φαλτσαρει…δεν ξερω αν ειναι ηθελημενο η ειναι λαθος στην ηχογραφηση…
αν καταλαβε καποιος ποιο σημειο λεω ας πει τη γνωμη του…8)

Το Fireball είναι το καλύτερο purple album.
Μαζί με το Machine Head.

ειναι ενα σολο του lord,το οποιο το ηχογραφησαν μεθυσμενοι τελειως,και την αλλη μερα το προσθεσαν αλλα παιγμενο αντιστροφα!!(εχω ακουσει το κανονικο --πιστεψε με αναποδα καλυτερο ειναι:p )

το κανονικο εννοεις το remix του glover η αλλο???

και κατι αλλο αν ξερει καποιος…τα remix του glover π.χ… στο machine head και συγκεκριμενα η αλλαγη σολο στο smoke on the water,ειναι εναλλακτικο σολο του blackmore που ειχε ηχογραφηθει απο τοτε??η εφευρεση του glover???:-k :-k

μαλλον το δευτερο ετσι???

μιλαω για την κανονικη εκτελεση,το σολο σκετο και απο την κανονικη παιγμενο υπαρχει στο remastered,για το machine head που λες,ειναι οντως εναλλακτικο σολο,και ο blackmore χαλαστηκε γιατι o roger τα ξεθαψε!!Αλλα εμας δεν μας χαλαει!!

ασχετο παλιοτερα με ειχες ρωτησει αν ειμαι 7 hills??οντως ειμαι!!

:lol: :lol: Pragmati kai egw ayto kserw gia tis enallaktikes ekdoseis pou yparxoun sta remastered, ta pire den kserw kai 'gw giati o Ritchie…

να προσθεσω απο το fireball οτι και το i’m alone ειναι κομματαρα που δεν μπηκε στο δισκο…

Το “I’m Alone” το έπαιζαν στην καλοκαιρινή περιοδεία του 2003 8O

Pepiptontws to solo tou Morse sto Austaralia '99 me kati “you really got me” kai allous ymnous syn merika dika tou tha prepei na to valane mono kai mono gia na mas afisoun teleiws m@l@kes! Egw pantws emeina tin prwth fora pou to eida/akousa!

Χεχε, το έκανε για αρκετά χρόνια αυτό και το κάνει ακόμα που και που. Πριν το “Smoke…” παίζει 5-6 riff μέχρι να βρει το καλύτερο…:smiley:

ναι ετσι ειναι ,σε καθε περιοδεια τα αλλαζει:wink:
ενα δειγμα-
Back In Black (AC/DC)
Heartbreaker (Led Zeppelin)
Little Wing (Jimi Hendrix)
Strawberry Fields Forever (The Beatles)
I Can’t Explain (The Who, covered later by Scorpions)
Iron Man (Black Sabbath)

και stairway to heaven!!!8) http://www.youtube.com/watch?v=1-xmcheo588

το κοινο πιο πολυ γουσταρει με τα αλλα τραγουδια…:lol: :stuck_out_tongue:
ειδικα με Zeppelin! :stuck_out_tongue:

φυσικα!!αφου κανουν την καλυτερη εκτελεση του τραγουδιου:p

:lol: :lol: :stuck_out_tongue: