Deicide - To Hell With God

Εντάξει η πορεία τους τα τελευταία χρόνια ίσως και να μην δικαιολογεί ξεχωριστώ θρεντ αλλά όπως και να το κάνουμε είναι μια από τις ιστορικές death metal μπάντες που υπάρχουν.

Αισίως λοιπόν φτάνουν και αυτοί στο 10 στούντιο άλμπουμ τους με τίτλο “to hell with god”. Απλά να αναφέρω πως το άλμπουμ έχει ήδη διαρρεύσει.

to heeeeeeeeeeel…with the devil…

Από ότι βλέπω όλοι περιμένατε με αγωνία το καινούργιο άλμπουμ των Decide :stuck_out_tongue:

Τέσπα εγώ μιας και του έχω ρίξει 3-4 ακροάσεις θα πω μια γνώμη και πέσει κάτω. Το άλμπουμ είναι μια χαρά, για μένα πιθανόν ότι καλύτερο έχουν κάνει εδώ και αρκετό καιρό. Φυσικά δεν έχει καινοτομίες (αυτό έλειπε) κινείται στο ύφος των 2 τελευταίων άλμπουμ με τζούρες από once upon the cross, πολύ καλή δουλεία στις κιθάρες βασικά. Μου άρεσε πολύ η παραγωγή, αν και κάπως πιο ξερή από ότι έχουν συνήθως μάλλον υπερ τους λειτουργεί, ενώ μου φαίνεται να έχει δοθεί λίγο περισσότερος χώρος στο μπάσο το Benton ηχητικά τουλάχιστον. Βέβαια όλα αυτά για τον ήχο τώρα μπορούν εύκολα και να αλλάξουν αύριο μιας και κρίνω από τα ηχεία του υπολογιστή μου σε ένα αμφιβόλου ποιότητας rip.

Αυτά τα ολίγα από μένα σαν παλίος φαν της μπάντας.

Εδώ βάζω και 2 κομμάτια από το άλμπουμ έτσι σαν μια ιδέα σε όσους βαριούνται να κατεβάσουν ολόκληρο το άλμπουμ

[COLOR=“MediumTurquoise”]To Hell with God[/COLOR]

[COLOR=“MediumTurquoise”]Conviction[/COLOR]

Θα του ρίξω μιαν αυτιά, αλλά και το τελευταίο τους δεν μου έλεγε και πολλά.

…και μόνο για τον απίστευτο τίτλο…αξίζει και μια και δυο αυτιές:):!:

Αυτο βασικα.Θα το τσεκαρω σιγουρα γιατι προκειται για μπαντα που την ακουω απο
μικρος αλλα δεν ξερω κατα ποσον θα μ’αφησει ευχαριστημενο.

Η κριτική που υπάρχει πάντως στην κεντρική αν και μικρή τα λέει μάλλον όλα. Δεν είναι καμία δισκάρα (και κανείς δεν περίμενε να είναι) αλλά μερικές αυτιές σίγουρα τις αξίζει

εχοντας ακουσει το ομοτιτλο τραγουδι μπορω να δηλωσω καταπορωμενος!!! απιστευτο τραγουδι απιστευτα φωνητικα και τελεια σολο!!! εχουν χασει λιγο την δυναμικη τους τελευταια αλλα αν εχουν και αλλα τετοια τραγουδια … επιθεση στους χριστιανους !!!
παντως η μπαντα απο οταν εφυγαν οι hoffman δεν ειναι η ιδια… Χασαν την χημεια που ειχαν κατι που γενικα δεν βρισκεται η αντικαταστιεται παντα ευκολα… Το συγκεκριμενο τραγουδι παντως ειναι και γαμω!!!

Λίγα πράματα.

Stench of redemption δεν ξαναβγαίνει. :frowning:

τα πρωτα 2-3 τραγουδια που δοθηκαν απο την εταιρια τους προς ακροαση δεν με συγκλονισαν. κατεβασα το αλμπουμ και αρχιζουν οι ακροασεις. παντως ισχυει οτι Stench Of Redemption δυσκολα ξαναβγαινει. εφυγε και ο Santolla με τις σολλαρες του… παντως οντως το ομοτιτλο φαινεται καλο!

Χμ… τόσο πολύ σας άρεσε το Stench Of Redemption??? Εμένα πάλι μου φάνηκε μάλλον μέτριο άλμπουμ με κάποιες καλές στιγμές. Αλλά σαν να παραήταν “μουσικό” για τους Deicide. Δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητός. :-k

Το stench κατά τη γνώμη μου είναι ό,τι καλύτερο έχουν κυκλοφορήσει απ το once upon the cross και μετά.

δεν με νοιαζει αν θα πεσει φωτια για να με καψει αλλα για μενα εστω και οριακα το stench ειναι καλυτερο και απο τα πρωτα τους. ναι ειναι γαματα, ναι ειναι υπερπορωτικα ομως, οπως και εσυ λες το stench εινια το πιο μουσικο τους και για μενα το πιο ποιοτικο τους. εχει και τη λυσσα μα και την τρελη ποιοτητα… γνωμες φυσικα ειναι αυτες ομως για μενα πλην του desecration και του τελευταιου, τα 7 υπολοιπα ειναι ολα οσκαρικα ειδικα κατι death to jesus, homage for satan, walk with the devil… και το ομοτιτλο ειναι κομματια που λιγες μπαντες εχουν βγαλει εφαμιλα…

Τι να πω, ομολογώ εκπλήσσομαι, ίσως να φταίει και το ότι τα πρωτα άλμπουμ των deicide ήταν τα πρώτα death metal ακουσματα μου και τα έχω τόσο ψήλα που τίποτα άλλο δεν τα φτανει, αλλά ακόμα και έτσι το Stench δεν κατάφερα να το δω για τέτοια δισκάρα. Πάντως ψήθηκα να το βάλω να το ξανακουσω μερικά φορές ακόμα.

Πολυ καλος δισκος το Stench Of Redemption.
Τα πρωτα τους αλμπουμ ομως εχουν κατι που πολλα αλμπουμ
δεν εχουν.Ψυχη.Και αυτο φαινεται στα αλμπουμ.

ο λογος που το θεωρω υπεργκαβλωτικο ειναι ακριβως για την μουσικοτητα του. τα σολο σε αυτο το αλμπουμ ειναι ανεπαναληπτα! π.χ. η εναλλαγη leads-solo στο ομοτιτλο που για σχεδον 2 καθαρα λεπτα (1’22"-3’15" -παρα πολυς χρονος για ενα κομματι) ακους μονο μουσικη αλλα υπερμουσικη! αλλο παραδειγμα το αμεσως επομενο τραγουδι. ποσα τραγουδια βιαιου ντεθ μετα ξεκινανε με σολο το οποιο ακολουθειται απο leadακι και δεν χανουν τη βιαιοτητα τους…??? σολαρισματα του ενος λεπτου και στο homage for satan και σχεδον σε ολα τα αλλα. χανω τη μπαλα με αυτο το αλμπουμ το ομολογω! κρυβει τρελη ποιοτητα…

Προσωπικά θεωρώ τα τρία πρώτα των deicide ό,τι καλύτερο έχει βγάλει ο ακραίος ήχος-φανμπόυ γαρ , αλλά τα σολίδια που υπάρχουν στο stench οι hoffman δεν τα βλέπουν ούτε στον ύπνο τους

Καλά οι Hoffman ποτέ δεν έγιναν γνωστοί για τις τεχνικές τους αρετές, κουλοί ήταν αλλά είχαν πάθος και αυτό εβγαινε, το γούσταραν ρε παιδί μου και η κουλαμάρα τους πήγαινε γάντι με την επιθετικότητα και την καφρίλα που έβγαζε η μουσική τους.

Καλά τα σολιδια αλλά όπως έχει γραφτεί και στην κριτική του καινούργιου τους άλμπουμ πόσο ταιριάζουν όλα αυτά στους deicde? Πάντως σε αυτό το άλμπουμ εμένα με έπεισαν λίγο παραπάνω.

Περισσότερα πάντως όταν ξεθάψω το stench

νομιζω πως στο stench ταιριαζουν και πολυ… για το καινουριο ειμαι επιφυλακτικος για να πω την αληθεια. δεν εχω καλα καλα αρχισει να το ακουω για να πω γνωμη. ελπιζω ωστοσο. βεβαια απο αυτη τη μπαντα εχουμε δει την υπερκαυλα, την υπερποιοτητα αλλα και την υπερμαλακια οποτε κανεις δεν ξερει…

δε πρόκειται να κάνω σύγκριση των πρώτων με τα τελευταία τους, σίγουρα το Stench Of Redemption άρεσε σε όλους, και το To Hell with God ευτυχώς δείχνει να συνεχίζει κατά κάποιο τρόπο με την ίδια συνταγή (το Till Death Do Us Part πέρασε αλλά ούτε κάν άγγιξε παρόλο το ωραίο εξώφυλλο και τον πιασάρικο τίτλο). αξίζει για μία δύο αυτιές, εγώ δε το άκουσα παραπάνω.