Depeche Mode 10/5/2013, Terra Vibe, Αθήνα

Μας μαμησες…
1ο ημιχρονο μονο θα δω και μετα θα πρεπει να φυγω για την συναυλια. Ε ρε θυσια που κανω για να δω Depeche…αν και μεταλας. Μεγαλη η χαρη της γυναικας μου.

εχει πουλμαν απο τις 4:30 και καθε μιση ωρα.απο στ,λαρισης.4e πηγαινε και 8e μαζι με επιστροφη.εισητηρια εχει και στο tickethouse.

καλό γούστο έχει πάντος το γυναικάκι σου!!!.. :):):slight_smile:

Πολύ ψηνόμουν να πάω. Κρίμα που παίζει η θρυλάρα

Ο καιρος για Μαλακασα μεχρι το βραδυ
http://www.meteo.gr/cf.asp?city_id=155

Αντε να δουμε!

#-o#-o:(:cry::cry:

όποιος πάει, ας μας πει περίπου και πόσο κόσμο είχε…

http://www.trelokouneli.gr/apisteuth-talaiporia-sth-sunaulia-ton-depeche-mode/ ενταξη τι barcode και μλκιες.εχουμε θεμα.10 ωρα και ακομα δεν ειχε μπει ο κοσμος

Back, τα αμαξια ηταν μεχρι τον παραδρομο της Εθνικης…Πρεπει να ηταν 25000+.

Πότε μπήκε στο χωραφι μηχανημα για μπαρκοούντ;

Αναπτυξη μωρο μου

Αλητεία σε όλο της το μεγαλείο. Αυτής της εταιρείας πρέπει κάποιος να της αφαιρέσει την άδεια επιτέλους

Γι’αυτο καναμε 1 ωρα και 10 λεπτα να μπουμε, ενω ειμασταν 50-60 μετρα απο την πορτα; #-o

υγ. για να προλαβω, ειμασταν σε εκεινο το σημειο απο τις 5:30

δεν είχα πρόβλημα στο έμπα, μάλλον επειδή είδαν κι απόειδαν και έβαζαν κόσμο έτσι, το εισιτήριό μου δεν το κοίταξε κανείς…

στην επιστροφή και έχοντας παρκάρει στο 1ο πάρκιν του τέρα βάιμπ έχοντας αργήσει, κατάφερα και μπήκα εθνική στις 01:50 ενώ είχα βγει από το τέρα 12 παρά…

Είχε ΠΑΡΑ πολύ κόσμο. Η μόνη φορά που έχω παρκάρει πιο μακριά από σήμερα ήταν στη συναυλία των ίδιων που δεν έγινε το 2009. Πάντως πήγα και έφυγα μια χαρά, δεν ταλαιπωρήθηκα καθόλου. Πήγα 8:30 η ώρα και όχι από την κεντρική είσοδο, αλλά από την ανατολική.

Η συναυλία ήταν πολύ καλή, σε τρομερή φόρμα πραγματικά ο Dave. Το setlist χορταστικό, έπαιξαν 2 ώρες και 10’. Ο κόσμος ψόφιος.

επίσης, εγώ έχω κάψει τα αυτιά μου ή φοβόντουσαν μην ξυπνήσουν τους γείτονες;

Που ήσουν; Στο PL2 (με τα 40?) ήταν πάρα πολύ καλά και από ποιότητα και από ένταση.

αυτό έλειπε, να μην ήταν κι εκεί καλά… σε διάφορες θέσεις… αρχικά δίπλα στην κονσόλα… μετά πιο πίσω, πίσω και από τα πίσω ηχεία, που ο ήχος ήταν αρκετά δυνατότερος…

ξενέρα… ψιθυρίζεις και σε ακούει ο δίπλα σου…

ολα τέλεια…

Dave θεός…

Τhank you DM

Με 40? πήρα δύο εισιτήρια με την προσφορά του Γερμανού ρε.